به دنبال رشد اقتصادی و تغییر شکل مشاغل، مردم گرایش بیشتری به سوی مشاغل فریلنسری پیدا کردهاند. در این مشاغل فریلنسرها به صورت مستقل فعالیت میکنند و در هیچ سازمانی استخدام نمیشوند. این افراد که به اصطلاح خود اشتغال یا آزادکار نیز نامیده میشوند، میتوانند در زمان و محل دلخواه خود کار کنند.
به دلیل تغییر در سبک کاری، علاقمندان به آزادکاری روز به روز بیشتر میشوند و آزادکاری جای خود را در بین کسب و کارها باز میکند. چرا که سبک زندگی کارمندی که همه روزه در ساعات مشخص و ثابتی اتفاق میافتد، میتواند پس از مدتی بسیار کسالتبار و خستهکننده باشد.
در این مبحث قصد داریم به مشاغلی اشاره کنیم که میتوانند به صورت فریلنسری و دورکاری انجام شوند. این مشاغل پتانسیل این را دارند که در لیست پردرآمد ترین و محبوبترین مشاغل قرار بگیرند. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر به این مبحث بپردازیم.
لیست بهترین مشاغل فریلنسری
مشاغل فریلنسری که در ادامه معرفی میشوند، به عنوان بهترین مشاغل شناخته میشوند. با شناخت این مشاغل میتوان نسبت به مهارتها و تخصص خود آگاهی پیدا کرد و یکی از مناسبترین و پردرآمد ترین مشاغل را انتخاب کرد.
ممکن است این مقاله هم برایتان جذاب باشد: روشهای کسب درآمد از فریلنسری
-
طراحی وبسایت
طراحی وب سایت به عنوان یکی از بهترین مشاغل در حوزه آزادکاری شناخته میشود که درآمد خوبی دارد. از آنجا که امروزه تمام کسب و کارها به دنبال راهاندازی وبسایت هستند، وجود این شغل ضرورت پیدا میکند. اغلب طراحان وب که از مهارت و تخصص زیادی برخوردار هستند، به دو مهارت مهم کدنویسی و طراحی وب مسلط هستند.
وبسایتها دارای زبانهای مختلفی هستند که توصیه میشود طراحان وب به همه آنها مسلط باشند. در کنار همه این موارد، لازم است طراح وبسایت از خلاقیت و دانش کافی برخوردار باشد تا بتواند رضایت کارفرمایان را جلب نماید.
-
برنامه نویسی یکی از بهترین مشاغل فریلنسری
برنامهنویسی که از پردرآمد ترین مشاغل فریلنسری به شمار میرود، در تمام کسب و کارها موردنیاز است. از اینرو، همواره از بازار کار خوبی برخوردار است. فریلنسرهایی که در این حوزه فعالیت میکنند، با پذیرفتن پروژههای مختلف داخلی و حتی خارجی میتوانند به درآمد خوبی برسند.
-
طراح گرافیک
تقریبا همه کسب و کارها به افرادی متخصص در زمینه گرافیک و طراحی جلوههای بصری نیازمند هستند. یکی از اساسیترین نیازهای تبلیغ هر برند و کسب و کاری طراحی لوگو، پوستر، قالب پست اینستاگرامی و غیره است. بنابراین نیاز به وجود طراح گرافیک بیشتر از گذشته به چشم میآید.
آزادکار گرافیک میتوانند به صورت فریلنسری فعالیت کنند و بدون حضور در محل کار، پروژههای دریافتی را انجام داده و به کارفرمایان تحویل دهند. درآمد این شغل کاملا به دانش، مهارت و تجربه طراح گرافیک بستگی دارد.
-
ادمین شبکههای اجتماعی شغلی آسان در حوزه مشاغل فریلنسری
ادمینی شبکههای اجتماعی یکی از محبوبترین مشاغل فریلنسری است که طرفداران زیادی دارد. برخی از کسب و کارها نیاز دارند که برای پاسخگویی به مشتریان، دائما در شبکههای اجتماعی حضور داشته باشند. به همین منظور این کار را به ادمین شبکههای اجتماعی واگذار میکنند.
ادمین میتواند پیج اینستاگرام(Instagram) یا کانالهای تلگرام(Telegram) را مدیریت کند. علاوه بر این، با به کارگیری استراتژیهای بازاریابی، باعث افزایش فروش و جذب مخاطبان بیشتر شود. این شغل که نیازی به حضور در محل کار ندارد، به عنوان محبوبترین مشاغل دورکاری شناخته میشود.
-
نویسندگی و تولید محتوا
با رشد روزافزون کسب و کارها و شیوههای نوین بازاریابی، تولید محتوا و نویسندگی نیز به عنوان مشاغل فریلنسری مطرح شدهاند. این افراد متنهای تبلیغاتی، مقالات و بنرهای تبلیغاتی را مینویسند. به منظور فعالیت در این شغل، تنها به یک لپتاپ و دانش و تجربه درباره نویسندگی نیاز است. میزان درآمد نویسندهها نیز براساس تجربه و مهارت آنها متغیر است.
-
عکاسی و فیلمبرداری
از آنجا که برخی از کسب و کارها برای تبلیغ برند خود نیاز به عکس باکیفیت و حرفهای دارند، عکاسها به صورت آزادکاری شروع به فعالیت کردهاند. آزادکاران عکاس میتوانند عکسهای تبلیغاتی، عکس محصولات، عکسهای معماری، عکس مدلینگ و غیره را آماده کنند و از این طریق به کسب درآمد بپردازند.
علاوه بر این، به منظور معرفی محصولات، تیزرهای تبلیغاتی، فیلمهای تولد و عروسی، فیلمهای آموزشی و غیره از فریلنسرهای فیلمبردار استفاده میکنند. درآمد عکاسان و فیلمبرداران آزادکار براساس کیفیت کار، تجربه و سابقه آنها تعیین میشود.
-
آزادکاری در حوزه ویراستاری
ویراستاری یکی از مشاغل فریلنسری محسوب میشود که امکان فعالیت به صورت پروژهای و دورکاری در آن وجود دارد. تمام متون از قبیل کتاب، مجلات، روزنامهها، مقالات و غیره همگی نیاز دارند که به لحاظ نگارشی بررسی شوند و در صورت نیاز اصلاح گردند. به همین منظور ویراستارها میتوانند در این زمینه مشغول به فعالیت شوند.
-
مشاور مالی از پردرآمدترین مشاغل فریلنسری
از آنجا که حضور فیزیکی مشاوران مالی در شرکتها ضرورت ندارد، میتوان آن را در لیست مشاغل فریلنسری در نظر گرفت. مشاور مالی به شرکتها کمک میکند تا برنامهریزی درستی برای دارایی، درآمد، بدهی و هزینههای خود داشته باشند. همچنین رسیدگی به امور مالیاتی نیز به عنوان یکی از وظایف مشاوران مالی شناخته میشود.
-
مترجمی
مترجمی را میتوان به عنوان یکی از محبوبترین مشاغل فریلنسری به شمار آورد. این شغل برای آن دسته از افرادی که به دو یا چند زبان مسلط هستند، بسیار لذتبخش و راحت است. میزان تسلط مترجم به زبانهای دیگر و ترجمه روان میتواند تعیینکننده درآمد او باشد.
-
کارشناس سئو
با کمک کارشناس سئو وبسایتها عملکرد بهتری در موتورهای جستجو پیدا میکنند. به این معنا که این افراد با تخصص و تجربه خود باعث ارتقا محتوا در موتورهای جستجو میشوند و رتبه آنها بالاتر میرود. این شغل نیز قابلیت آزادکاری را دارد و میتوان آن را به صورت دورکاری انجام داد.
-
معلم خصوصی
از دیگر مشاغل فریلنسری میتوان به تدریس خصوصی اشاره کرد. در صورتی که فردی توانایی و تخصص تدریس در حوزه خاصی را دارد، میتواند فیلمهای آموزشی از خود تهیه کرده و مهارت خود را تدریس کند. همچنین امکان برگزاری دوره به صورت آنلاین نیز وجود دارد.
-
مشاور دیجیتال مارکتینگ
مشاور دیجیتال مارکتینگ به کمک کسب و کارها آمده است تا از دنیای دیجیتال و اینترنت به منظور رشد و پیشرفت استفاده کند. کسب و کارها میتوانند با به کارگیری متخصص دیجیتال مارکتینگ به حل مشکلات بازاریابی و فروش خود بپردازند و درآمد خود را افزایش دهند.
میزان درآمد مشاغل فریلنسری
حوزههای گوناگونی وجود دارند که میتوان در آنها به فعالیت در مشاغل فریلنسری پرداخت. چنانچه قصد معرفی لیست بهترین مشاغل را داشته باشیم، میتوان تعداد بیشماری از کسب و کارها را نام برد که در این لیست نمیگنجد. اما برخی از مشاغل اشارهشده، میتواند در ایران درآمد بسیار خوبی داشته باشد.
میزان درآمد مشاغل آزادکاری ثابت نیست و به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. این فاکتورها شامل میزان تخصص آزادکار، سابقه کار فریلنسر، نوع شغل انتخابی، داشتن مدرک دانشگاهی مرتبط، تسلط به جزئیات کار، زمان صرف شده برای انجام پروژه و غیره بستگی دارد.
به این ترتیب فریلنسرها به منظور انتخاب کسب و کار موردنظر خود، لازم است به درآمد آن نیز نیم نگاهی بیاندازند. به این وسیله میتوانند یکی از بهترین گزینهها را برای فعالیت انتخاب کنند.
جمعبندی
تعداد مشاغل فریلنسری از طیف گستردهای برخوردار هستند. این مشاغل که تنوع بالایی دارند، با توجه به مهارتها و تخصص آزادکار انتخاب میشوند. در این مبحث به تعدادی از این مشاغل اشاره کردیم، اما مجالی برای معرفی همه مشاغل آزادکاری وجود ندارد.
از آنجا که فریلنسری کاری مستقل است، کسب موفقیت در آن کاملا به مهارت و تخصص فرد بستگی دارد. به این ترتیب لازم است علاوه بر کسب دانش و مهارت، با برنامهریزی و مدیریت زمان پیش رفت. با این روش میتوان به درآمدهای بالا دست پیدا کرد.