طراحی سایت

سئو کار سایت کیست و باید چه مهارت هایی داشته باشد؟

مقدمه

سئو کار سایت کیست؟ آیا با استفاده از سئو می توان به درآمد بالایی رسید؟ آیا در دنیای امروز نیاز به استفاده از خدمات سئو  وجود دارد؟ با توجه به گسترش اینترنت و همه گیری آن میان عموم مردم؛ این روزها بسیاری از افراد تصمیم به طراحی سایت می گیرند تا بتوانند از این طریق خود را در معرض دید همگان قرار دهند. اگر شما نیز در زمره این افراد جای دارید؛ با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید چرا که قصد داریم در مورد این موضوع صحبت کنیم.

طبیعتا افرادی که هیچ تجربه ای در زمینه سئو ندارند؛ ممکن است این سوال برایشان به وجود آید که منظور از سئو چیست. در پاسخ باید بگوییم به بهینه سازی موتورهای جستجو سئو گفته می شود. با استفاده از سئو وب سایت شما می تواند در لینک های برتر گوگل حضور داشته باشد.

سئو کار سایت چیست و چه وظایفی دارد؟

معنی تخصصی سئو

از لحاظ تخصصی معنی کلمه سئو را می توان این مورد دانست که توسط آن مشخص می شود که موتور جستجوی گوگل چه محتواهایی را بررسی کرده و به آن رتبه دهد. برای سئو کردن یک سری ترفند وجود دارد که امکان استفاده از آن ها وجود دارد. از مهم ترین این ترفندها می توان به سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال اشاره کرد. سئو کار سایت دقیقا با این ترفندها اشناست و می داند که در هر لحظه ای باید از چه ترفندی برای گرفتن رتبه در گوگل استفاده کند.

در مقوله سئو داخلی، المان های زیادی وجود دارند که باید آن ها را مورد بررسی قرار داد. یکی از اصلی ترین عنصر سئو داخلی را می توان تولید محتوا دانست. با استفاده از محتواهایی یونیک و خلاقانه این امکان وجود دارد تا سایت شما توسط ربات های گوگل بررسی شود.

مقوله سئو کردن محتوا به اندازه ای اهمیت دارد که باید انجام آن را به دست مجموعه های حرفه ای بسپارید. نزد مجموعه سیتی سایت ثبت سفارش تولید محتوا داشته باشید و خیال خود را از هر بابتی راحت کنید. مجموعه ما برای نویسندگان نیز خبر خوش دارد. در صورتی که قلم خوبی دارید؛ می توانید در آزمون استخدام نویسنده سئوکار غیر حضوری شرکت کنید.

چطور وضعیت سئو سایت را چک کنیم؟

چک کردن وضعیت سئو سایت تنها از دست سئوکاران ماهر بر می آید. همین مسئله موجب شده تا تنها به مجموعه ها و سئوکاران ماهر بتوان اعتماد کرد. به محض شروع همکاری با سئو کار سایت او می تواند شما را در جریان آخرین وضعیت قرار دهد که هر کدام از کلمات شما در چه رتبه ای قرار دارند. اگر دوست دارید در این فضای رقابتی از رقبای کاری خود عقب نمانید؛ نیاز است تا تنها با افراد و مجموعه های حرفه ای همکاری داشته باشید.

 سئو سایت

مشاور سئو چه کاری انجام می دهد؟

اگر تاکنون هیچ تجربه ای در زمینه همکاری با سئوکاران نداشته اید؛ ممکن است این سوال برایتان به وجود آید که چه تفاوتی میان مشاور سئو و سئو کار سایت وجود دارد. در پاسخ باید بگوییم که سئو کار سایت موظف است تا از 0 تا 100 تمامی تکنیک هایی که موجب می شود تا سایت در رتبه های برتر گوگل جای داشته باشد را پیاده سازی کند.

در نقطه مقابل اما مشاور سئو تنها به شما توصیه می کند که در چه زمانی باید از چه ترفندهایی استفاده کنید تا بتوانید در گوگل رتبه بگیرید. به بیان بهتر سئو کار سایت وارد فاز اجرایی هر پروژه می شود اما مشاور کاری با فاز اجرایی ندارد.

ابزارهای آنالیز سئوی سایت

ابزارهای بسیار زیادی وجود دارند که می توان از آن ها برای آنالیز سئوی سایت استفاده کرد. برخی از این ابزارها به اندازه ای کار آمد هستند که توانسته اند در دنیا به شهرت جهانی و محبوبیت فراتر از حد تصوری برسند. با توجه به تعدد این ابزارها هر سئوکاری می تواند متناسب با نیاز و البته سلیقه ای که دارد؛ از آن ها استفاده کند.

سایت ahrefs: این سایت را می توان از مهم ترین سایت هایی دانست که در عین ساده بودن؛ اطلاعات مفیدی را در مورد وب سایت رقبا در اختیار می گذارد. با استفاده از این سایت سئوکاران می توانند متوجه این موضوع شوند که رقبای آن ها از چه وب سایت هایی لینک خارجی دریافت می کنند.

Google search console: از دیگر ابزارهای آنالیز سئو می توان به سرچ کنسول اشاره کرد. زمانی که وارد سرچ کنسول سایت شوید؛ می توانید متوجه ارورهای سایت شده و بدانید که دقیقا سایت شما چه مقدار ورودی داشته است.

ابزارهای آنالیز سئوی سایت

SEMrush: محال است سئوکاران از این ابزار استفاده نکنند. با استفاده از این ابزار می توان کلید واژه های کانونی هر کسب و کار را پیدا کرده و آن ها را مورد بررسی قرار داد. این اما پایان کار نیست؛ چرا که سمراش این امکان را در اختیار کاربران خود قرار داده است تا بتوان متوجه این موضوع شد که رقبا از چه وب سایت هایی لینک دریافت کرده اند.

MOZ: حیف بود اگر در این لیست نامی از ابزار MOZ را به میان نمی آوردیم. با استفاده از MOZ سئوکاران می توانند یک تحلیل درستی نسبت به سایر وب سایت ها داشته باشند. این تحلیل درست به آن ها در ادامه مسیر سئو کردن سایت کمک زیادی می کند.

آیا سئوکار باید به برنامه نویسی مسلط باشد؟

سوالی که ممکن است برای بسیاری از افرادی که تمایل به یادگیری سئو دارند؛ به وجود آید؛ این موضوع است که آیا سئو کاران باید به زبان برنامه نویسی تسلط داشته باشند؟ در پاسخ باید بگوییم خیر. دنیای برنامه نویسی به اندازه ای گسترده و وسیع است که طبیعتا یادگیری تمام آن ها امری معقول و شدنی نیست. با توجه به این توضیحات باید این موضوع را بیان کنیم که هیچ الزامی برای سئوکاران وجود ندارد تا به مقوله برنامه نویسی تسلط داشته باشند.

چگونه متخصص سئو شویم؟ این سوال را می توان یکی از پر تکرار ترین سوالاتی دانست که این روزها اغلب سئوکاران تازه کار به دنبال دانستن پاسخ آن هستند. در پاسخ به این سوال که چگونه سئوکار حرفه ای شویم باید بگوییم که این موضوع بستگی به تلاش شما دارد. طبیعتا هر چقدر تلاش بیش تری داشته باشید؛ در مقوله یادگیری موفق تر خواهید بود.

سعی کنید تمامی تلاش خود را به کار گیرید تا به موفقیت در این زمینه برسید. پاسخ سوال یادگیری سئو چقدر طول می کشد نیز در تلاش شما خلاصه شده است. سعی کنید خود را در جریان آخرین تغییراتی که در حوزه سئو اتفاق می افتد نیز بگذارید تا بتوانید در مدت زمانی کوتاه خود را به یک متخصص سئو حرفه ای تبدیل کنید.

معنی تخصصی سئو

کلام پایانی

در این مقاله از سیر تا پیاز در مورد وظایف سئو کار سایت صحبت شد. برای این که بتوانید از هدر رفت وقت و سرمایه خود جلوگیری کنید؛ نیاز است تا تنها با افراد و شرکت های حرفه ای و کاربلد همکاری داشته باشید. در این صورت خیال شما از هر بابتی راحت خواهد بود.

اگر با مجموعه سیتی سایت همکاری داشته باشید در ابتدا برایتان یک آنالیز رایگان سئو انجام می دهیم. در این صورت به خوبی با ایرادات سایت خود اشنا می شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *