هزینه راه اندازی سایت اینترنتی
راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی نسبت به راه اندازی کسب و کارهای فیزیکی به سرمایه کمتری نیاز دارد. لازمه این نوع کسب و کار داشتن یک سایت حرفه ای است.
شاید فکر کنید که هزینه راه اندازی سایت زیاد بوده و نمی توانید از عهده آن بر بیایید؛ اما باید به شما بگوییم که هزینه ایجاد سایت آنقدر ها هم که فکر می کنید، زیاد نیست. این امکان برای شما فراهم است تا به کمک استفاده از سیستم های آماده و روش های نوین، یک سایت حرفه ای با هزینه بسیار پایین طراحی کنید. پیش از راه اندازی وب سایت کسب و کار، بایستی از هزینه راه اندازی سایت اینترنتی مطلع شوید. در ادامه خواهیم فهمید طراحی سایت چقدر هزینه دارد؟
هزینه راه اندازی سایت
هزینه راه اندازی سایت فروشگاهی
با راه اندازی سایت فروشگاهی به کمک فروشگاه ساز سیتی سایت می توانید در 3 روز کاری، کسب و کارتان را شروع کنید.
شروع هزینه راه اندازی سایت فروشگاه اینترنتی از :
3.900.000 تومان
قیمت راه اندازی سایت دیوار
طراحی سایت مشابه دیوار این امکان را به شما می دهد تا کسب و کاری شبیه به دیوار راه اندازی کرده و ایده های نو را اجرا کنید.
شروع هزینه ساخت وب سایت از:
3.200.000 تومان
هزینه راه اندازی سایت شرکتی
طراحی سایت شرکتی در سیتی سایت امکان معرفی کسب و کارتان را فراهم کرده و می توانید مشتری های بیشتری را جذب کنید.
شروع قیمت از:
5.900.000 تومان
هزینه راه اندازی سایت تخفیف گروهی
راه اندازی سایت تخفیف گروهی این امکان را به شما می دهد تا در یک حوزه جدید فعالیت کرده و با پیاده کردن ایده های تازه، کسب درآمد کنید.
شروع هزینه ساخت وب سایت از:
3.400.000 تومان
هزینه راه اندازی وب سایت املاک
طراحی سایت املاک امکان پاسخگویی به مشتریان را در هر ساعت از شبانه روز فراهم کرده و شما را به یک مرجع معتبر در زمینه املاک تبدیل می کند.
شروع هزینه ساخت وبسایت از:
4.900.000 تومان
هزینه راه اندازی سایت خبری
طراحی سایت خبری در سیتی سایت با امکانات کامل و مشابه سایت های خبری قدرتمند، برای شما امکان کسب درآمد را فراهم می کند.
شروع هزینه ساخت وبسایت از:
5.900.000 تومان
سوالات متداول
عوامل تاثیر گذار بر هزینه راه اندازی وب سایت حرفه ای
همانطور که می دانید طراحی و راه اندازی سایت شامل یک سری هزینه ها می شود. از نظر برخی کاربران هزینه ساخت سایت در گوگل بسیار زیاد می باشد و برخی دیگر تصور می کنند، داشتن یک وب سایت شامل هزینه نمی شود. برای دانستن این که هزینه ساخت یک سایت چقدر است؟ بهتر است با عواملی که در هزینه فروشگاه اینترنتی تاثیر گذار است، آشنا شوید.
1- هزینه دامنه سایت
در پاسخ به سوال هزینه ساخت سایت چقدر است؟ باید بگوییم یکی از موارد موثر در هزینه سایت زدن، هزینه خرید دامنه سایت است. دامنه سایت (نام سایت) آدرسی است که توسط آن، همه میتوانند به وب سایت شما دسترسی داشته باشند. همانند آدرس google.com که آدرس یا همان نام دامنه سایت گوگل میباشد.
پسوندهای وب سایت متناسب با نوع کار و فعالیت شما متفاوت خواهد بود. از پسوند های رایج دامنه میتوان به net ، org ، com ، ir و … اشاره کرد. انتخاب نوع پسوند دامنه در هزینه راه اندازی سایت موثر است، زیرا دامنه های بین المللی متناسب با قیمت دلار تغییر میکند و معمولا گران تر هستند.
برای مثال در زمان بروزرسانی این صفحه (تابستان 1402) قیمت دامنه .com بین 500 تا 600 هزار تومان میباشد. در حالیکه هزینه ثبت دامنه .ir در حدودا سالانه 50 هزار تومان است.
شما میتوانید دامنه مورد نظر خود را برای مدت یک یا 5 سال ثبت نمایید و تا زمانی که هزینه تمدید آن را پرداخت می کنید، آن دامنه متعلق به شما خواهد بود. در صورتی که عدم تمدید دامنه در زمان مقرر، دامنه مجدد آزاد خواهد شد و خریدار دیگری میتواند آن را ثبت کند.
در مطلب ” دامنه چیست؟ ” نحوه ثبت دامنه را به شما آموزش داده ایم.
پیشنهاد میکنیم پادکست صوتی زیر در مورد هزینه راه اندازی وب سایت حرفه ای را گوش بدهید:
2- هزینه هاست یا سرور سایت
یکی دیگر از عوامل موثر در هزینه زدن سایت، هزینه خرید هاست است. به بیانی ساده، هاست فضایی از یک سرور یا کامپیوتر است که ۲۴ ساعته روشن و به اینترنت متصل است. با قرار دادن سایت طراحی شده بر روی هاست، وب سایت شما در سر تا سر دنیا در دسترس خواهد بود.
در نهایت افراد میتوانند با وارد کردن آدرس سایت یا همان دامنه در صفحات مرورگر، وارد سایت شما شوند. هزینه سرور سایت با توجه به میزان کاربرانی که به سایت شما مراجعه می کنند، متغیر است. هر هاست اشتراکی بنا به فضا و کیفیت آن میتواند از 100 هزار تومان تا 1 میلیون تومان در سال برای شما هزینه در بر داشته باشد.
هر چه وب سایت شما کاربران بیشتری داشته باشد و نیاز به فضای بیشتری داشته باشید، هزینه راه اندازی وب سایت شما نیز طبیعتا افزایش خواهد یافت.
البته عوامل زیادی در قیمت هاست تاثیر دارد که اکنون به ذکر تنها دو پارامتر فضا و کیفیت بسنده می کنیم. برای اطلاعات بیشتر در مورد هاست و انتخاب مناسب آن، پیشنهاد میکنیم محتوای ” معرفی شرکت برتر هاستینگ ” را مطالعه نمایید.
3- هزینه راه اندازی سایت
مهم ترین عواملی که در قیمت راه اندازی سایت (هزینه سایت زدن) نقش مهمی دارند به شرح زیر هستند:
- استفاده از سیستم مدیریت محتوای آماده، همانند وردپرس و جوملا و یا طراحی سایت اختصاصی و سفارشی
- ویژگیها و امکانات مورد نیاز شما
- کیفیت قالب سایت و گرافیک آن
- میزان امنیت سایت طراحی شده
وجود یا نبود هر یک از این عوامل، سبب افزایش یا کاهش هزینه سایت زدن میشود. بنابراین بازه قیمت طراحی سایت از طریق قالب آماده تا طراحی اختصاصی را از 1 میلیون تا 30 میلیون تومان و حتی بیشتر میتوان تخمین زد.
4- هزینه تولید محتوا برای سایت
هزینه تاسیس سایت به محتوایی که در آن قرار می دهید نیز بستگی دارد. قطعا جمله تولید محتوا پادشاه است را شنیده اید. برای اینکه بتوانید در دنیای اینترنت در بین رقیبان خود جایگاه خوبی کسب کنید، باید حتما محتواهای خوب و متناسب با نیاز مخاطبان خود داشته باشید.
تولید محتوا باید به صورت منظم و پیوسته انجام بپذیرد. در محتوای تولید شده باید علاوه بر جذابیت متن نگارش شده، توجه کافی به قواعد نگارشی و میزان استفاده از کلمات کلیدی و نکات سئو شده، داشته باشید. تعرفه تولید محتوا نیز با توجه به توانایی های کارشناس تولید محتوا متفاوت است.
همچنین قیمت تولید محتوای متنی با صوتی، ویدیویی و یا تصویری کاملا متفاوت است. بنابراین کیفیت تولید محتوا میتواند در هزینه راه اندازی وب سایت شما تاثیر زیادی داشته باشد. تولید محتوا نیز یکی دیگر از عوامل موثر بر هزینه ساخت وب سایت محسوب می شود.
برای اطلاع از خدمات و هزینه تولید محتوا شرکت سیتی سایت، صفحه خدمات تولید محتوا را مشاهده کنید.
5- هزینه پشتیبانی سایت
از دیگر معیارهای مهم برای تعیین هزینه راه اندازی سایت اینترنتی، خدمات پشتیبانی شرکت طراح سایت است. هنگام تهیه سایت حتما به پشتیبانی فنی و سئو آن توجه زیادی داشته باشید. بسیاری از طراحان سایت با قرار دادن هزینه کم برای طراحی سایت و نداشتن پشتیبانی یا مدت زمان محدود برای پشتیبانی، بسیاری را ترغیب به خرید سایت از شرکت خود مینمایند.
این در حالی است که خریداران در آینده باید هزینه مالی و زمانی بسیاری را صرف پشتیبانی سایت راه اندازی شده نمایند و با مشکلات بسیاری روبهرو خواهند شد. در نتیجه می توان گفت پشتیبانی که از شرکت طراح سایت دریافت می کنید، بر هزینه درست کردن سایت تاثیر می گذارد.
عواملی که در هزینه پشتیبانی سایت تاثیر گذار است به این شرح زیر هستند:
- بررسی خطاهای سایت
- آپدیت قالبها به صورت منظم
- تنظیم مرتب سرعت و امنیت سایت
مزایای پشتیبانی سایت را میتوان موارد زیر دانست:
- کاهش خطرهای احتمالی
- بروزرسانی مرتب سایت
- همراه داشتن همیشگی یک فرد متخصص
- کاهش هزینه های کلی
6- هزینه سئو سایت
از دیگر عوامل موثر در قیمت راه اندازی سایت، هزینه سئو و بهینه سازی سایت است. هزینه سئو داخلی سایت با توجه به عواملی همچون حجم و نوع محتوا متفاوت است. در تعیین قیمت سئو سایت، تجربه کارشناس سئو تاثیر زیادی در قیمت تعیین شده دارد. . برای اطلاعات بیشتر در مورد قیمت سئو سایت و دریافت مشاوره سئو سایت فروشگاهی، به صفحه سئو سایت مراجعه کنید.
هزینه سئو سایت به مواردی همچون نوع کسب و کار، قابلیت های کلی سایت، نوع سئو و بهینه سازی کد ها بستگی دارد.
7- درج محتوا در سایت
یکی دیگر از عواملی که در هزینه طراحی سایت حرفه ای تاثیر دارد، هزینه درج محتوا داخل سایت است. پس از طراحی وب سایت حرفه ای، شما نیاز به سفارش تولید محتوا و بارگذاری آنها در سایت خود دارید. این محتواها می توانند تصویری یا متنی باشند. بهترین گزینه برای این کار خود شما هستید چون بیشترین اطلاعات را در مورد محصولات و خدماتتان دارید، اما اگر فرصت کافی برای این کار ندارید، می توانید از متخصص دیتا اینتری کمک بگیرید. با مطالعه موارد گفته شده دریافتید که برای پاسخ به سوال قیمت یک سایت چقدر است؟ بایستی موارد بسیاری را مدنظر داشته باشید.
چگونه شرکت طراحی سایت مناسب خود را پیدا کنیم؟
اکنون که با عوامل موثر در هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی آشنا شدید، نوبت به انتخاب شرکت طراحی سایت می باشد. برای اینکه شرکت مناسب برای طراحی سایت را پیدا کنید، باید معیار هایی را در نظر بگیرید. همچنین با مطالعه محتوای “بهترین شرکت طراحی سایت در ایران” می توانید بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کنید. در ادامه معیارها را با توضیحات آن بیان کرده ایم:
1. بررسی نمونه کارها: اولین گام برای شناسایی یک شرکت طراحی سایت معتبر، مشاهده نمونه کارهای آن شرکت است. حتی شما می توانید با صاحبان نمونه کارها تماس بگیرید و از پشتیبانی، خدمات و اعتبار شرکت سوال کنید.
2. طراحی گرافیکی مناسب : پس از آنکه نمونه کارهای آن شرکت را بررسی کردید، به طراحی ظاهری و سرعت بارگذاری آنها نیز توجه کنید. در بررسی شرکت طراحی سایت به نحوه چیدمان سایت ها و زیبایی ظاهری آن ها نیز اهمیت بدهید.
3. بررسی قیمت و خدمات ارائه شده : پس از آنکه از ظاهر سایت های طراحی شده مطمئن شدید، تعادل میان هزینه طراحی سایت حرفه ای و خدمات شرکت را بررسی کنید. گاهی شرکت ها، طراحی سایت را با هزینه بسیار بالا انجام می دهند، اما خدمات چشمگیری ندارند. بنابراین شرکتی را انتخاب کنید که میان قیمت و خدمات آن تعادل وجود داشته باشد.
4. اعتبار شرکت: اعتبار یک شرکت بیانگر ارائه خدمات مناسب و پشتیبانی حرفه ای آن شرکت است. حتما به نماد الکترونیکی توجه کنید، سپس بررسی کنید که شکایتی از آنها ثبت نشده باشد و سابقه فعالیت آنها را در نظر بگیرید.
با در نظر گرفتن معیارهای انتخاب شرکت طراحی سایت و اطلاع از این که هزینه سایت زدن چقدر است؟ هزینه طراحی وب سایت با وردپرس توسط شرکت طراحی سایت چقدر است؟ می توانید بهترین فروشگاه اینترنتی را راه اندازی کنید و به فروش اینترنتی محصولات خود بپردازید.