طراحی سایت

پردرآمدترین و بهترین شغل‌ های فریلنسری

بهترین شغل‌های فریلنسری، درآمد بسیار خوبی دارند. قطعا شما نیز تا به حال نام فریلنسری به گوشتان خورده است و به دنبال هستید. فریلنسری و آزادکاری به معنای کار کردن به صورت مستقل، بدون استخدام رسمی و تعهد به شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف است.

فریلنسرها به صورت خود اشتغال فعالیت کرده و زمان و مکان کار کردن را بر اساس سلیقه خود هماهنگ می‌کنند. این شغل برای افرادی مناسب است که دارای روحیه کارمندی و حضور همه روزه در ساعات معین در ادارات نیستند. از این طریق فریلنسرها می‌توانند با توجه به تخصص و مهارت خود به صورت دورکاری مشغول به کار شوند.

در گذشته تصور می‌شد که برای کار کردن الزاما باید در محیط کاری حضور فیزیکی داشت. اما با پیشرفت تکنولوژی تمام قواعد مربوط به شغل تغییر شکل داده‌اند. به این ترتیب فریلنسرها می‌توانند بسیاری از مشاغل را به صورت دورکاری و با استفاده از یک لپ‌تاپ و شبکه اینترنت انجام دهند و به درآمدزایی بپردازند. در ادامه با ما همراه باشید تا به بهترین مشاغل فریلنسری، اشاره کنیم.

پردرآمدترین و بهترین شغل‌های فریلنسری

با توجه به اینکه در حال حاضر امکان فعالیت اغلب مشاغل به عنوان فریلنسری فراهم شده است، در این بخش قصد داریم به پردرآمدترین و بهترین شغل‌های فریلنسری بپردازیم تا افرادی که قصد دارند به این حوزه وارد شوند، با آگاهی کامل انتخاب کنند.

  • آزادکاری و ویراستاری

ویراستاری یا همان ادیتوری در واقع یکی از انواع آزادکاری است. در این روش آماده‌سازی متون، تصاویر، صوت‌ها و غیره برای رسانه‌ها است تا بتوان از طریق آن اطلاعات را منتقل کرد. کار ویراستار در افزایش اعتبار و شان مقاله‌ها بسیار حائز اهمیت است.

افرادی که به کتاب و کتاب‌خوانی علاقمند هستند، به راحتی می‌توانند در این شغل موفق ظاهر شوند. از آنجا که ویراستارها همیشه در حال آموختن هستند، این شغل برای درآمدزایی آن‌ها بسیار ایده‌آل است.

معرفی بهترین شغل‌های فریلنسری

  • آزادکاری و توسعه‌دهنده ASP

یکی از پول‌ساز ترین و بهترین شغل‌های فریلنسری، توسعه‌دهنده ASP است. چرا که امروزه همه مشاغل به دنبال راه‌اندازی سایت‌های اینترنتی برای کسب و کار خود هستند. ASP یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی است که نیاز به آموزش و تسلط کافی دارد.

با وجود اینکه یادگیری این مهارت شاید کمی دشوار به نظر برسد، اما با توجه به درآمد بالای آن، ارزشش را دارد. توسعه‌دهندگان ASP می‌توانند به صورت دورکاری و در منزل فعالیت کنند و با ساختن سایت‌های مختلف به درآمدزایی بپردازند.

  • تولیدکننده محتوا

با توجه به اینکه در دنیای امروز بیش از هر چیزی با محتوا سر و کار داریم، بنابراین انتخاب آن به عنوان شغل می‌تواند درآمدزا باشد. از آن جهت این شغل را به عنوان یکی از بهترین شغل‌های فریلنسری به شمار می‌آورند، که دامنه آن بسیار گسترده است.

آزادکاری به تهیه و انتشار پست‌های اینستاگرامی، نوشتن مقالات مختلف برای وب‌سایت‌ها، تولید پادکست، آماده‌سازی ویدیوهای آپارات یا یوتیوب، کتاب‌های الکترونیکی یا هر چیزی که در حال حاضر در دنیای دیجیتال وجود دارد، می‌پردازند.

  • کارشناس سئو

افرادی که در حوزه سئو به صورت آزادکاری مشغول به کار هستند، لازم است تحت آموزش‌های کافی در زمینه بهبود عملکرد سایت‌ها در موتور جستجو قرار بگیرند. این افراد با به کارگیری روش‌هایی تخصصی باعث می‌شوند ویدیوها یا سایت‌ها در موتورهای جستجو رتبه بهتری کسب کنند.

به منظور فعالیت در زمینه سئو، افراد می‌توانند به صورت آزادکاری مشغول به کار شوند و با کمک مهارت‌ و تخصص‌های خود، درآمد خوبی کسب کنند. همچنین با ارائه نمونه کارهای سابق خود، می‌توانند اعتماد کارفرمایان را جلب کرده و پروژه‌های جدیدی دریافت کنند.

  • آزادکاری و مشاوره در زمینه‌های گوناگون

به طور کلی مشاوره یکی از بهترین شغل‌های فریلنسری محسوب می‌شود. مشاوره در زمینه‌های گوناگون از قبیل مشاوره IT، مشاوره روان‌شناسی، مشاوره منابع انسانی، مشاوره تغذیه، مشاوره مالی، مشاوره بازاریابی و غیره، همگی می‌توانند در دنیای امروز مشاغلی پول‌ساز و پرکاربرد به شمار آیند.

مشاوران با هر نوع مهارت و تخصصی می‌توانند به صورت فریلنسری فعالیت کنند. در واقع هر چه تخصص آزادکاران در حوزه فعالیت خودشان بیشتر باشد، بالطبع در کسب و کار خود نیز موفق‌تر خواهند بود.

مدیریت شبکه‌های اجتماعی

این مسئله طبیعی است که همه افراد و کسب و کارهایی که در شبکه‌های اجتماعی عضو هستند، نحوه استفاده درست از آن را نمی‌دانند. به این ترتیب آن‌ها نیاز به فردی دارند که شبکه‌های اجتماعی آن‌ها را از راه دور کنترل و مدیریت کند و با سایر کاربران تعامل داشته باشد.

مدیران شبکه‌های اجتماعی یا ادمین‌ها درباره نحوه تولید محتوا اطلاعات خوبی دارند. این آزادکاری می‌تواند کسب و کارها را در گسترش فعالیت‌شان کمک کند. این افراد با انتشار محتوای به‌روز و جذاب، کاربران بیشتری را جذب می‌کنند. ادمین‌ها نیازی ندارند که به صورت حضوری در محل کار حاضر شوند. بلکه امکان فعالیت به صورت فریلنسری برای آن‌ها وجود دارد.

بهترین شغل‌های فریلنسری کدام است؟

  • طراح گرافیک از بهترین شغل‌های فریلنسری

طراحی گرافیک یکی از محبوب‌ترین و بهترین شغل‌های فریلنسری است که می‌تواند در پروژه‌های گوناگون مورد استفاده قرار گیرد. از آنجا که در دنیای امروز طراحی گرافیک یک نیاز است، این شغل بسیار پردرآمد و پرطرفدار شده است. داشتن ذوق و استعداد هنری به همراه دانش نرم‌افزاری در این کار نقش سازنده‌ای دارد.

طراحان گرافیک می‌توانند به صورت آزادکاری فعالیت کنند و پروژه‌های مختلف را انجام دهند. به همین منظور لازم است نمونه کارهای قوی و رزومه مناسب برای خود تهیه کرده تا بتوانند مهارت و تخصص خود را به کارفرماها معرفی کنند.

  • دیجیتال مارکتینگ

یکی از مشاغلی که طی سالیان اخیر در کشور ما رواج پیدا کرده، دیجیتال مارکتینگ است. با پیشرفت تکنولوژی، دسترسی افراد به اینترنت و فراگیر شدن استفاده از تلفن همراه باعث شده دیجیتال مارکتینگ گسترش پیدا کند.

برای فعالیت در این شغل که امکان دورکاری در آن فراهم است، باید دوره‌های تخصصی و مرتبط طی شوند تا فرد به ابزارها و مفاهیم آن مسلط گردد. با توجه به افزایش تجارت و کسب و کارهای اینترنتی، دیجیتال مارکتینگ به یکی از پول‌سازترین مشاغل تبدیل شده است.

درآمد بهترین شغل‌های فریلنسری

  • برنامه‌نویس بازی‌های کامپیوتری از بهترین شغل‌های فریلنسری

برنامه‌نویس بازی‌های کامپیوتری به برنامه‌ریزی، طراحی و ساخت نرم‌افزارهای بازی می‌پردازد. برنامه‌نویس بازی، بازی‌های ویدئویی را برای کامپیوترها، موبایل و کنسول‌های بازی طراحی می‌کند و از این طریق کسب درآمد می‌کند.

با توجه به استقبال زیاد از گیمینگ، برنامه‌نویس بازی‌های کامپیوتری از درآمد قابل‌توجهی برخوردار است و به عنوان یکی از بهترین شغل‌های فریلنسری شناخته می‌شود. در این شغل مهارت و تخصص آزادکار حرف اول را می‌زند. برنامه‌نویس باید علاوه بر خلاقیت و تحلیلگری، به زبان‌های مختلف برنامه‌نویسی و دانش انیمیشن‌سازی نیز تسلط کامل داشته باشد.

  • ویرایشگر ویدئو

طی سال‌های گذشته تعداد کانال‌هایی که به تولید و انتشار محتوای ویدئویی روی آورده‌اند، روز به روز در حال افزایش است. همین موضوع باعث شد که نیاز به افراد متخصص و ماهر در زمینه تولید و ادیت ویدئو گسترش پیدا کند.

به این ترتیب افرادی که به نرم‌افزارهای افتر افکت، پریمیر، سینما فوردی و غیره مسلط هستند، می‌توانند به صورت فریلنسری پروژه‌ها را پذیرفته و آن‌ها را انجام دهند و کسب درآمد کنند. با توجه به اینکه در این حوزه رقابت کم‌تر از سایر مشاغل است، ویرایشگران با مشکل چندانی مواجه نمی‌شوند و به راحتی می‌توانند قیمت پیشنهادی خود را به کارفرماها اعلام کنند.

شناخت بهترین شغل‌های فریلنسری

جمع‌بندی

از آنجا که در حال حاضر فریلنسری رواج زیادی پیدا کرده است، افراد به دنبال یافتن پردرآمدترین و بهترین شغل‌های فریلنسری هستند تا بتوانند پول بیشتری به دست آورند. در این مبحث به چندین شغل که از محبوبیت فراوانی برخوردار هستند، اشاره کردیم. از مطرح‌ترین شغل‌های آزادکاری می توان به ویرایشگر ویدئو، برنامه‌نویس بازی‌های کامپیوتری، دیجیتال مارکتینگ، طراح گرافیک و غیره اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *