طراحی سایت

همه چیز درباره طراحی سایت وکالت

این روزها اکثر مشاغل جهت توسعه کسب و کار خود وارد دنیای مجازی شده و از ابزارهای دیجیتال همچون طراحی وب سایت و یا فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مختلف کمک می‌گیرند. در دنیای امروزی که همه چیز رو به هوشمند شدن پیش می‌رود، کسب و کارها نیز باید خود را به روز نگه دارند و از متدهای جدید جهت گسترش حوزه فعالیت خود استفاده نمایند. وکالت و مشاوره حقوقی یکی از مشاغلی مهمی است که متقاضیان و مراجعه کنندگان بسیاری داشته و وکلا نیز به طور روزانه با موکلان و پرونده‌های حقوقی متعددی سروکار دارند. به همین جهت طراحی سایت وکالت برای مشاوران حقوقی از اهمیت بالایی برخوردار است تا وکلا از طریق آن بتوانند برخی از امور مربوط به موکلان خود را به صورت آنلاین پیگیری کرده و پرونده‌های خود را به طور حرفه‌ای و هوشمند مدیریت کنند. طراحی وب سایت حقوقی علاوه بر وکلا برای مراجعین نیز مزایای بسیاری به دنبال دارد و به آنها کمک می‌کند تا بتوانند خیلی سریع برای رفع مسائل حقوقی خود یک وکیل حرفه‌ای پیدا کرده و یا ارتباط موثرتری با مشاور حقوقی‌شان برقرار نمایند. در ادامه این مقاله اهمیت طراحی سایت وکالت را به طور کامل مورد بررسی قرار می‌دهیم و شما را با مزایای قابل توجه آن آشنا خواهیم کرد.

امروز کسب و کار اینترنتی خود را آغاز کنید

فروشگاه ساز

هدف از طراحی سایت وکالت

طراحی سایت وکالت برای وکلا از اهمیت بالایی برخوردار است و به آنها کمک می‌کند تا از طریق آن بتوانند فعالیت‌های حقوقی خود را گسترش داده و برخی امور مربوط به موکلان را به صورت آنلاین پیگیری نمایند. طراحی سایت مشاوره حقوقی در واقع یک روش موثر و کارآمد جهت معرفی وکلا به افراد جویای وکیل محسوب می‌شود که تاثیر بسزایی در دیده شدن آنها خواهد داشت.

امروزه اینترنت و ابزارهای دیجیتالی نقش مهمی را در زندگی و نحوه برقراری ارتباطات انسان‌ها ایفا می‌کنند. همه ما جهت کسب اطلاعات درباره موضوعات مختلف به سرعت سراغ گوشی خود رفته و از طریق سرچ در گوگل و وبگردی هر آنچه که بخواهیم را پیدا می‌کنیم. بنابراین دور از تصور نیست که در صورت نیاز به مشاوره حقوقی نیز اولین گزینه‌ای که برای پیدا کردن وکیل مناسب به ذهنمان برسد، سرچ در گوگل باشد. از این رو وکلا جهت توسعه کسب و کار و معرفی خود به موکلان احتمالی باید وب سایت شخصی خود را داشته باشند تا از طریق آن بتوانند بسیار راحت‌تر به پرونده‌های حقوقی خود رسیدگی کرده و با مشتریان بیشتری آشنا شوند. بدین ترتیب کاربران با سرچ برخی کلمات کلیدی در گوگل می‌توانند به راحتی شما را پیدا کرده و پرونده‌های حقوقی خود را به یک وکیل با سابقه و حرفه‌ای بسپارند. هدف اصلی طراحی سایت وکالت این است که وکلا از طریق آن بتوانند خود را به طیف گسترده‌ای از مخاطبان هدف معرفی کرده ودر کنار آن نیز برخی امور مربوط به موکلان فعلی خود را به صورت آنلاین پیگیری نمایند.

چرا طراحی سایت مشاوره حقوقی برای وکلا اهمیت دارد؟


طراحی سایت وکالت
یک اقدام هوشمندانه جهت معرفی، تبلیغات و ارائه خدمات حقوقی آنلاین است که تاثیر بسزایی در رشد و ارتقای وکلا خواهد داشت. این روش در واقع نوعی بازاریابی دیجیتالی محسوب می‌شود که به یک وکیل کمک می‌کند تا از طریق آن بتواند به افراد جویای وکیل معرفی شود. طراحی سایت وکالت در واقع نوعی برندسازی در نظر گرفته می‌شود که به کار یک وکیل هویت و اعتبار می‌بخشد و موجب جلب اعتماد موکلان احتمالی خواهد شد. یعنی افرادی که از طریق وب سایت با شما آشنا می‌شوند به راحتی می‌توانند اطلاعات کاملی از شما و رزومه شغلی‌تان بدست آورند و با مراجعه به بخش‌های مختلف سایت نیز پاسخ برخی سوالات حقوقی خود را پیدا کنند. البته طراحی سایت وکلا تنها جنبه بازاریابی و معرفی ندارد و بخش عمده‌ای از توجه آن نیز به ارائه خدمات جامع به موکلان فعلی مشاوران حقوقی معطوف شده است. یعنی شما می‌توانید از طریق وب سایت برای موکلان خود پنل کاربری شخصی بسازید و آنها را در جریان آخرین وضعیت پرونده حقوقی‌شان قرار دهید. بنابراین یک وکیل برای توسعه کسب و کار و برقراری ارتباط موثر با موکلان خود به وب سایت احتیاج دارد تا بتواند از طریق یک پلتفرم آنلاین، خود را به افراد جویای وکیل معرفی کرده و اعتماد آنان را جلب نماید.

مزایای طراحی سایت وکالت برای وکلا

طراحی سایت وکالت مزایای بسیاری را برای مشاوران حقوقی به همراه دارد که مهم‌ترین آن فراهم شدن بستری مناسب و کارآمد جهت معرفی شناخته شدن آنها است. یعنی وکلا از طریق راه اندازی اصولی یک وب سایت می‌توانند خود را به طیف گسترده‌ای از مخاطبان معرفی کرده و با قرار دادن رزومه شغلی و معرفی خدمات حقوقی خود توجه و اعتماد آنان را جلب کنند. بدین ترتیب تعداد مراجعه کنندگان و مشتریان آنان پس از مدتی افزایش پیدا می‌کند وهمین امر سبب گسترش و رونق کسب و کار آنان خواهد شد.

وکلا از طریق وب سایت می‌توانند بسیار راحت‌تر و ساده‌تر به پرونده‌های حقوقی خود رسیدگی کرده و ارتباط موثرتری با موکلان خود برقرار نمانید. یعنی تمامی موکلان یک پنل اختصاصی در وب سایت خواهند داشت که از طریق آن می‌توانند با وکیل خود در ارتباط باشند، مدارک حقوقی مورد نیاز را برای برای وی ارسال کرده و بدون نیاز به مراجعه حضوری از آخرین وضعیت پرونده خود مطلع شوند. بدین ترتیب دیگر برای ثبت اطلاعات موکلان نیازی به پرونده‌های فیزیکی ندارید و همه چیز به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و زمان کمتری را از شما صرف خواهد کرد. از طرفی دیگر می‌توانید در هر کجا که هستید به سادگی به کلیه اطلاعات موکلان خود دسترسی پیدا کرده و امور اداری خود را سریع‌تر انجام دهید.

امکانات و قابلیت های وب سایت حقوقی چیست؟

یک وب سایت حقوقی جهت ارائه خدمات جامع و کامل به موکلان و مراجعه کنندگان جدید باید دارای امکانات و بخش‌های کاربردی باشد تا بتواند در نگاه اول توجه بازدید کنندگان را به خود جلب نماید. همانطور که اشاره کردیم یک وب سایت مشاوره حقوقی برای تمامی موکلان خود یک پنل یا حساب کاربری می‌سازد که کلیه اطلاعات مربوط به پرونده در آن ثبت خواهد شد. بنابراین مهم‌ترین قابلیت یک وب سایت حقوقی، امکان ایجاد «پنل کاربران» است که روند انجام امور را تسریع می‌بخشد و مدیریت پرونده‌ها را برای شما ساده‌تر می‌سازد. موکلان نیز می‌توانند با مراجعه به این پنل از آخرین وضعیت پرونده خود مطلع شوند.

قرار دادن بیوگرافی، رزومه و سوابق شغلی وکیل از دیگر امکانات وب سایت حقوقی محسوب می‌شوند که امکان اشتراک گذاری رزومه شغلی را در اختیار شما قرار می‌دهد. بازدیدکنندگان با مراجعه به این بخش می‌توانند بیشتر با شما آشنا شوند و پرونده‌های خود را با خیال آسوده به وکیل مورد اعتماد خود بسپارند. جهت جلب اعتماد بیشتر بازدیدکنندگان می‌توانید بخش «مشاوره آنلاین» را نیز به وب سایت خود اضافه نمایید تا افراد از طریق آن بتوانند بدون نیاز به مراجعه حضوری برخی سوالات و مشکلات حقوقی خود را با شما در میان بگذارند. از دیگر امکانات وب سایت وکالت می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • بخش پرسش و پاسخ به سوالات حقوقی متداول
  • درگاه پرداخت آنلاین
  • سیستم رزرو وقت جهت دریافت مشاوره حضوری و غیر حضوری
  • بخش تنظیم قرارداد
  • ارائه اخبار حقوقی
  • ارائه محتواهای مفید و آموزشی جهت افزایش آگاهی مخاطبان از برخی قوانین حقوقی
  • امکان قرار دادن آدرس دفتر، اطلاعات تماس و ایمیل
  • سیستم نوبت دهی آنلاین جهت ملاقات حضوری با وکیل
  • نمایش میزان بازدید کنندگان سایت
  • پنل ارسال پیامک به موکلان

بدین ترتیب از طریق طراحی سایت وکالت می‌توانید خدمات بهتری را به موکلان و بازدیدکنندگان ارائه دهید و کنترل بهتری بر پرونده‌های حقوقی خود داشته باشید. پس برای رشد و معرفی خود به مخاطبان هدف سعی کنید از روش‌های نوین و دیجیتالی استفاده نمایید و شیوه‌های قدیمی را کنار بگذارید. در این صورت موکلان شما دیگر برای انجام کارهایی همچون ارسال مدارک، پرداخت هزینه‌های مربوط به وکالت، تعیین وقت مشاوره، پیگیری وضعیت پرونده و اموری از این قبیل نیازی به مراجعه حضوری ندارند؛ یعنی می‌توانند تمامی این کارها را درعرض چندین ثانیه و از طریق وب سایت رسمی شما انجام دهند.

سئو و بهینه سازی سایت وکالت

شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که با راه اندازی و طراحی سایت وکالت چگونه می‌توانید خود را به مخاطبان بیشتری معرفی کنید. موضوع مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که طراحی سایت مشاوره حقوقی خود را به یک تیم حرفه‌ای بسپارید تا وب سایت شما به صورت اصولی و با رعایت قوانین سئو (SEO) راه اندازی کنند. طراحی وب سایت حقوقی با بهره گیری و پیاده سازی اصول سئو موجب بهبود رتبه وب سایت شما و بالا آمدن آن در صفحات اول نتایج موتورهای جستجوی مختلف مانند گوگل می‌شود.

سئو به معنای بهینه سازی موتور جستجو است که با بهره گیری از تکنیک‌هایی همچون تعیین کلمات کلیدی، لینک سازی، تولید محتوای مرتبط و رعایت برخی استانداردهای تعریف شده می‌تواند در مدت زمانی کوتاه، وب سایت شما را در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل قرار دهد. یعنی زمانی که کاربران برخی کلمات کلیدی رایج در رابطه با پیدا کردن وکیل را در گوگل سرچ می‌کنند، وب سایت شما در نتیجه این جستجو برای آنان نمایش داده می‌شود. بدین ترتیب میزان بازدید از وب سایت شما افزایش پیدا کرده و کاربران بیشتری از طریق مشاهده صفحه حقوقی با شما آشنا خواهند شد.

هزینه تقریبی طراحی وب سایت حقوقی

همانطور که اشاره کردیم راه اندازی و طراحی سایت وکالت باید توسط یک تیم حرفه‌ای انجام شود تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه مطلوب یعنی «افزایش میزان بازدید از وب سایت» دست پیدا کنید. در این میان طراحان برای راه اندازی یک وب سایت، پکیج‌های مختلفی را به شما معرفی می‌کنند و هر پکیج دارای امکانات و قابلیت‌های منحصر به فردی است که هزینه تقریبی طراحی سایت را مشخص می‌کنند. برخی پکیج‌ها دارای امکانات ساده و اولیه هستند و برخی دیگر نیز امکانات ویژه‌ای را در اختیار شما قرار می‌دهند و به صورت حرفه‌ای‌تر راه اندازی می‌شوند. از این رو تخمین هزینه تقریبی برای طراحی سایت وکالت به نوع پکیج‌ و امکانات آن بستگی دارد و به همین جهت نمی‌توانیم هزینه مشخصی را برای آن تعیین کنیم.

سوالات متداول در زمینه طراحی سایت وکلا

در رابطه با طراحی سایت مشاوره حقوقی سوالات متداول بسیاری مطرح می‌شوند که در این بخش به چندین پرسش متداول شما درباره راه اندازی و طراحی سایت حقوقی پاسخ خواهیم داد.

برای طراحی سایت وکالت از چه طریقی باید اقدام کنیم؟

برای طراحی سایت مشاوره حقوقی باید از متخصصان و طراحان حرفه‌ای وب سایت کمک بگیرید تا بتوانید سایت خود را بر اساس قوانین و استانداردهای موتورهای جستجو راه اندازی کنید.

طراحی سایت حقوقی چقدر زمان می‌برد؟


طراحی سایت وکلا
و پیاده سازی قوانین سئو برای بالا آمدن وب سایت در صفحه اول نتایج جستجو حدود 20 الی 30 روز زمان می‌برد. البته این زمان با توجه به امکانات و بخش‌های درخواستی شما از وب سایت، متغیر خواهد بود.

برای راه اندازی و طراحی سایت وکالت حتما باید موسسه حقوقی ثبت شده داشته باشیم؟

خیر برای طراحی سایت مشاوره حقوقی حتما نیازی به موسسه و یا دفتر ثبت شده ندارید و تنها با داشتن پروانه رسمی و قانونی وکالت می‌توانید نسبت به راه اندازی وب سایت خود اقدام نمایید.

امروز کسب و کار اینترنتی خود را آغاز کنید

فروشگاه ساز

سخن پایانی


طراحی سایت وکالت
اقدامی هوشمندانه در جهت معرفی و دیده شدن وکلا به افراد جویای وکیل است که تاثیر چشمگیری بر روند رشد و توسعه کسب و کار آنان دارد. ارتقا و پیشرفت کسب و کارهای امروزی تا حد زیادی به استفاده از ابزار دیجیتال مختلف همچون وب سایت و یا شبکه‌های اجتماعی وابسته است که مزایای بسیاری را برای صاحبان مشاغل به همراه دارند. یک وکیل با استفاده از وب سایت رسمی می‌تواند بخش عمده‌ای از خدمات خود را به صورت آنلاین ارائه دهد و موکلان نیز از طریق مراجعه به وب سایت و ورود به پنل کاربری می‌توانند اموری همچون ارائه مدارک، تعیین وقت مشاوره و یا پیگیری پرونده حقوقی را بدون نیاز به مراجعه حضوری انجام دهند. بنابراین طراحی سایت وکالت هم برای وکلا و هم برای موکلان مزایای بسیاری را به همراه دارد و در زمان آنان صرفه جویی خواهد کرد. پس اگر پروانه وکالت دارید و می‌خواهید خودتان را به طیف گسترده‌تری از افراد جویای وکیل معرفی نمایید حتما وب سایت رسمی خود را با کمک یک تیم حرفه‌ای طراحی وب سایت حقوقی راه اندازی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *