طراحی سایت

معرفی بهترین قالب های وردپرسی

اغلب افراد تازه‌کار در زمینه‌ی طراحی سایت، به‌دنبال انتخاب و خرید بهترین قالب‌های وردپرسی برای راحتی کارشان هستند. یک قالب وردپرس خوب، می‌تواند ساده‌ترین سایت‌ها را به حرفه‌‌ای‌ترین سایت‌ها تبدیل کند. در فضای اینترنت بیش از هزاران قالب وردپرس وجود دارد که انتخاب بهترین قالب های وردپرسی از میان آن‌ها کار چندان راحتی نیست. زمانی‌که این قالب‌ها را بررسی می‌کنید، هر قالبی بهتر از قالب قبلی به‌نظر می‌رسد و این مسئله شما را موقع انتخاب، سردرگم خواهد کرد. اگر شما بدانید که دقیقا دنیال چه می‌گردید و به چه چیزهایی باید توجه داشته باشید، کمتر دچار اشتباه می‌شوید. انتخاب یک قالب نامناسب علاوه‌ بر خسارت مالی که به شما وارد می‌کند، می‌تواند ساختار سایت شما را بهم بریزد و با ایراداتی که دارد، بازدیدکنندگان سایت را فراری دهد. شما می‌توانید یک قالب حرفه‌ای برای سایتتان پیدا کرده و از امکانات بی‌نظیری که بهترین قالب های وردپرسی در اختیارتان قرار می‌دهند لذت ببرید.

بهترین قالب های وردپرسی

با چشم‌باز انتخاب کنید

قالب‌های وردپرسی برای ایجاد هر نوع سایتی کاربرد دارند و برای زمینه‌های مختلف، انواع قالب وردپرس طراحی شده است. یک قالب خوب، محتوای سایت شما را تکمیل می‌کند و ظاهری جذاب به سایت شما می‌بخشد. بسیاری از قالب‌های وردپرسی امکان سفارشی‌سازی دارند و اگر در فرایند سفارشی‌سازی به درستی کدگذاری نشوند، ممکن است در آینده دچار مشکل شوند. از طرف دیگر یک قالب وردپرس عالی می‌تواند تمامی انتظارات شما را برآورده کرده و سرعت خوبی به سایت بدهد؛ چیزی که برای گوگل هم بسیار مهم است. در این بخش می‌خواهیم به شما بگوییم که چطور باید بهترین قالب های وردپرسی را برای سایتتان انتخاب کنید:

  1. سادگی شرط اول است: بسیاری از قالب‌های وردپرسی طرح‌های شلوغ و انیمیشن‌های پرجنب‌وجوش دارند که اغلب اوقات، وجود آن‌ها ضرورتی ندارند. داوینچی می‌گوید سادگی انتهای پیچیدگی است. شما هم مطمئن شوید قالب انتخابی یک تم شلوغ و تجملاتی نباشد؛ چون هدف از طراحی سایت، کمک به کاربران برای پیدا کردن اطلاعات موردنیازشان است و شما باید به‌دنبال قالبی باشید که اهدافتان را برآورده سازد نه اینکه حواس بینندگان را از محتوای اصلی پرت کند.
  2. ریسپانسیو بودن، انتخاب نیست؛ اجبار است: قسمت قابل‌توجهی از ترافیک وب‌سایت‌ها از طریق دستگاه‌های تلفن همراه و تبلت‌ها به سایت‌ها سرازیر می‌شوند و می‌توان گفت این وسایل بیش از 50 درصد بازدیدهای سایت را به خود اختصاص داده‌‌اند. از طرف دیگر گوگل نیز خیلی به مسئله‌ی ریسپانسیو بودن سایت توجه دارد و بر همین اساس، نتایجی که برای جستجوی سایت در حالت موبایل نشان می‌دهد با نسخه‌ی دسکتاپ تفاوت دارد. شما باید حتما سایت خود را در حالت ریسپانسیو طراحی کنید تا هم بازدیدکنندگان آن مشکلی نداشته باشند و هم گوگل آن را تایید کند. ساده‌ترین راه برای اینکه بفهمید یک قالب ریسپانسیو است یا خیر، این است که صفحه‌ی مرورگر دسکتاپ را کوچک کنید و ببینید که قالب نیز تغییر می‌کند یا خیر.
  3. با مرورگرها مهربان باشد: کاربران شما از مرورگرهای مختلفی استفاده می‌کنند. قالب وردپرسی ممکن است در یک مرورگر کامل باشد؛ ولی در مرورگر دیگر، نمای کاملی نداشته باشد. سازگاری با تمامی مرورگرها یکی از امتیازات بهترین قالب های وردپرسی است. هنگام انتخاب قالب وردپرسی، نسخه‌ی نمونه‌ی آن را در مرورگرهای مختلف تست کنید تا از سازگاری آن مطمئن شوید؛ چون برخی از آن‌ها ممکن است این مورد را در سایت خود عنوان نکنند. حواستان را جمع کنید که تمامی مرورگرهای موبایل را نیز باید امتحان کنید.
  4. پلاگین‌ها را به رسمیت بشناسد: قدرت واقعی وردپرس با پلاگین‌هایش مشخص می‌شود و با کمک آن‌ها می‌توانید هر کاری در سایت وردپرسی خود انجام دهید. نصب پلاگین‌ها روی وردپرس کاملا اختیاری است؛ در حالی که، برخی از پلاگین‌های وردپرسی باید روی هر سایتی اجرا شوند مثل یوآست یا گراویتی فرم‌ها. هنگام انتخاب بهترین قالب های وردپرسی، باید دقت کنید که این پلاگین‌ها توسط قالب پشتیبانی شوند.
  5. صفحه‌ساز قالب خیلی مهم است: صفحه‌ساز وردپرسی یک پلاگین است که به شما امکان می‌دهد رابط کاربری را به‌سادگی با چندین عمل کشیدن و رهاکردن طراحی کنید. اغلب این صفحه‌سازها یک نسخه‌ی رایگان ابتدایی دارند و یک نسخه‌ی پولی حرفه‌ای. زمانی‌که شما می‌خواهید یک لندینگ پیج بسازید، استفاده از این صفحه‌سازها می‌تواند یک سری کدهای ناخواسته تولید کند که با قالب سایت هم‌خوانی نداشته باشد، پس بهتر است تم‌هایی را انتخاب کنید که خودشان از صفحه‌سازهای معروف مثل المنتور، استفاده می‌کنند و بتوانید با همان صفحه‌ساز طراحی‌های خود را انجام دهید.
  6. سئو برگ برنده‌ی قالب شماست: شاید ندانید ولی قالب وردپرسی یک عنصر حیاتی برای سئوی سایت شماست؛ چون کدهای ضعیف html می‌توانند تاثیر بدی روی عملکرد سایت شما در موتورهای جستجو داشته باشند و یک توسعه‌دهنده‌ی سایت مبتدی شاید نتواند چنین کدهایی را شناسایی کند. شاید بهترین راه این است که هنگام انتخاب بهترین قالب های وردپرسی، دقت کنید که یک قالب سئو‌دوست برای سایتتان بخرید.
  7. بازخوردها را نگاه کنید: یک راه خیلی خوب برای شناسایی بهترین قالب های وردپرسی، توجه به نظرات کاربران قبلی درباره‌ی آن‌هاست. حتما قبل از انتخاب قالب، به نظرات سایر افرادی که از آن قالب استفاده کرده‌اند، توجه کنید.

بهترین قالب های وردپرسی را بشناسید

قالب‌های وردپرسی برای انواع سایت‌ها ساخته شده‌اند. مسلما قالبی که برای یک سایت فروشگاهی طراحی می‌شود با قالب یک سایت خبری، یکسان نخواهد بود؛ اگرچه قالب‌های چندمنظوره هم وجود دارد که می‌توان از آن‌ها برای چندین هدف استفاده کرد. قبل از هر چیز شما باید بفهمید که چه نوع قالبی نیاز دارید و براساس نیازتان، به‌دنبال بهترین‌ قالب‌ های وردپرس باشید. در ادامه به بررسی برخی از بهترین قالب های وردپرسی شناخته شده و رایج می‌پردازیم:

                   معرفی بهترین قالب های وردپرسی
  • قالب FLATSOME: قالب پرفروش و چندمنظوره‌ی فلت سام یکی از بهترین قالب های وردپرسی است که فارسی‌سازی شده و می‌توانید بدون حتی یک خط کدنویسی از آن در سایت خود استفاده کنید و تنها با کشیدن و رها کردن، هر نوع طراحی انجام دهید. از امتیازات این قالب، ریسپانسیو بودن آن است و می‌توانید با مشاهده‌ی دموهای مختلف آن، طرح کلی قالب را ببینید. در این قالب از صفحه‌سازحرفه‌ای ux builder استفاده شده و سئوی قالب در سطح استانداردی قرار دارد.
  •             بهترین قالب های وردپرسی

  • قالب Zephyr: به جرات می‌توان گفت بهترین قالب وردپرسی در ایران، زفایر است که طراحی متریال آن به سبک گوگل انجام شده و به‌علت سبکی، سرعت زیادی دارد. از این قالب می‌توانید برای طراحی انواع سایت فروشگاهی، خبری و… اسنفاده کنید. این قالب از یک صفحه‌ساز drag and drop استفاده می‌کند و می‌توانید کار با آن را به‌راحتی یاد بگیرید. اگر بابت سئو نگران هستید، باید بگوییم زفایر هم سرعت خیلی خوبی دارد و هم کاملا ریسپانسیو است.
  •               بهترین قالب وردپرسی

  • قالب Enfold: انفولد نیز یکی از بهترین قالب های وردپرسی است که با استفاده از صفحه‌ساز قدرتمند Avia، تبدیل به یک قالب چندمنظوره شده و شما می‌توانید آن را برای انواع سایت‌های خبری، فروشگاهی، شرکتی و… به‌کار ببرید. صفحه‌ساز این قالب به شما امکان می‌دهد که عناصر مختلفی را در سایت خود استفاده کرده و تمامی آیتم‌های طراحی مثل رنگ، منو، فونت و… را با آن شخصی‌سازی کنید. این قالب فارسی شده هم قابلیت ریسپانسیو دارد و می‌توانید از آن برای سایت‌های چندزبانه استفاده کنید.
  •              قالب وردپرسی خوی

  • قالب Astra: یکی از محبوب‌ترین و سریع‌ترین قالب‌های وردپرسی برای ساخت انواع وب‌سایت‌ها، قالب آسترا است. این قالب به شما امکانات مختلفی برای رنگ، فونت، لایه‌بندی، هدر و… می‌دهد و می‌توانید قبل از نمایش سایت، پیش‌نمایش آن را ببینید. آسترا یک قالب سئو شده است که به شما کمک می‌کند رتبه‌ی خوبی در گوگل بگیرید.
  •               بهترین قالب وردپرسی کدام است؟

  • قالب Divi: یکی دیگر از بهترین قالب های وردپرسی که از یک صفحه‌ساز drag and drop برای طراحی صفحاتش استفاده کرده و می‌توانید آن را برای ساخت سایت‌های مختلف فروشگاهی، شرکتی، تجاری و… به‌کار ببرید. صفحه‌ساز این قالب به شما امکان هرگونه ویرایش بصری را می‌دهد و همچنین می‌توانید از طرح‌های پیش‌ساخته‌ی آن هم استفاده کنید. این قالب نیز ریسپانسیو است و کلیه‌ی ویژگی‌ها مثل گالری، فروشگاه، لندینگ پیج، دکمه‌های شبکه‌های اجتماعی و… را دارد.
  •              قالب وردپرسی خوب

  • قالب Oceanwp: یک قالب چندمنظوره‌ی انگلیسی که ویژگی‌های قدرتمندی در اختیار شما قرار می‌دهد و پلاگین‌های خوبی همراه خود دارد. کار با این قالب بسیار ساده بوده و به‌راحتی می‌توانید آن را درک کنید. منوها، صفحات عریض، لوگو سفارشی و بسیاری موارد و طرح‌های دیگر در این قالب را می‌توانید برای خودتان شخصی‌سازی کنید. این قالب با افزونه‌ی ووکامرس هم سازگاری کامل دارد و می‌توانید از آن برای سایت فروشگاهی خود استفاده کنید.
  •          معرفی قالب وردپرسی

  • قالب Ultra: قالب اولترا هم یکی از قالب‌های انگلیسی فوق‌العاده انعطاف‌پذیر است که برای ساخت انواع وب‌سایت به‌کار می‌رود. صفحه‌ساز قدرتمند این قالب نیز از نوع کشیدن و رها کردن بوده و به شما اجازه‌ی ویرایش تمامی صفحات را می‌دهد. برای ویرایش بلاک‌های وردپرس نیز می‌توانید از همان گوتنبرگ استفاده کنید. از امکانات این قالب می‌توان به چارچوب نامحدود، سایدبارهای متعدد، ویجت‌های سفارشی، شبکه‌های اجتماعی یکپارچه و رنگ‌های نامحدود اشاره کرد.
  •             بهترین قالب های وردپرسی

  • قالب Spencer: قالب اسپنسر یکی از بهترین قالب های وردپرس برای طراحی‌های مدرن و شیک محسوب می‌شود. این قالب برای سایت‌های تجاری و وبلاگی مناسب است و چارچوب صفحه‌ی اصلی آن کاملا به‌فرم ویجت طراحی شده است و با کشیدن و رها کردن این ویجت‌ها، می‌توانید صفحات را طبق سلیقه‌ی خودتان بسازید. اعمال تغییرات روی این قالب به‌صورت لایو بوده و می‌توانید سریعا آن‌ها را مشاهده کنید.
  •            بهترین قالب وردپرسی

  • قالب Indigo: یکی از قدرتمندترین و بهترین قالب های وردپرسی دنیاست که یک رویکرد ماژولار برای طراحی دارد. شما می‌توانید با کشیدن و رها کردن ماژول‌ها روی لی‌اوت صفحه، کار طراحی را انجام دهید. از دیگر ویژگی‌های جذاب این قالب می‌توان به صفحه‌ی فرم تماس راحت، فونت‌های گوگل، نقشه‌های گوگل، تایپوگرافی‌های زیبا، امکانات اشتراک‌گذاری صفحات در شبکه‌های اجتماعی و کاربرد ساده‌ی آن برای مبتدیان اشاره کرد.
  •           معروفترین قالب های وردپرسی

  • Hellomouse: از نظر زیبایی قالب هلوموس یا سلام موش! یکی از بهترین قالب های وردپرس به‌شمار می‌‌رود. این قالب به شما امکان می‌دهد که عکس‌ها، پست‌ها و نمونه‌کارهای خود را به‌زیبایی و به شکل یک شبکه در سایت خود نمایش دهید. طراحی ساده و مینیمال این قالب می‌تواند محتوای شما را برجسته‌تر نشان دهد. صفحه‌ی اصلی قالب با کمک ویجت‌ها ساخته شده و می‌توانید این ویجت‌ها را نیز برای خودتان شخصی‌سازی کنید. این قالب بیشتر برای سایت‌های وبلاگی مناسب است؛ ولی با کمک صفحه‌ساز امکان استفاده از آن برای سایت‌های دیگر هم وجود دارد.

بهترین قالب‌های آچار فرانسه‌ای

در بخش قبلی بهترین قالب های وردپرسی موجود را باهم بررسی کردیم که اغلب آن‌ها نیز چندمنظوره بودند. به‌طورکلی قالب‌هایی که از صفحه‌ساز حرفه‌ای استفاده می‌کنند را می‌توان برای طراحی انواع سایت‌ها به‌کار برد. در ادامه دو قالب چندمنظوره‌ی حرفه‌ای را به شما معرفی می‌کنیم:

قالب های وردپرسی

Impeka: یکی از بهترین قالب های وردپرسی چندمنظوره ایمپکا است که توسط تیم توسعه‌دهنده‌ی قالب Greatives طراحی شده و ده‌ها کسب‌وکار حرفه‌ای و موفق دنیا از این قالب برای سایت‌های خود استفاده می‌کنند. این قالب با کمک صفحه‌ساز قدرتمند المنتور طراحی شده که می‌توانید به‌سادگی با چند کلیک تغییرات دل‌خواهتان را در آن ایجاد کنید. از امتیازات ویژه‌ی ایمپکا، سرعت بهینه شده، سئوی مناسب، دسترسی سریع و راحت به بخش‌های مختلف و اجرای سریع آن است.

بهترین‌ قالب‌ برای فروشگاه شما

BeTheme: این قالب چندمنظوره شامل بزرگ‌ترین کتابخانه‌های وب‌سایت‌های از پیش ساخته شده است و در آن می‌توانید بیش از 600 تمپلیت آماده برای پیاده‌سازی وب‌سایت پیدا کنید. برای افزودن مولفه‌هایی مثل بلوک محتوا، CTA، گرافیک و اخطارها نیز بیش از 200 کد کوتاه در اختیار شما قرار می‌گیرد که باید آن‌ها را در هر نقطه‌ای که بخواهید اضافه کنید. قالب بی تم سازگاری کامل با افزونه‌هایی نظیر یوآست، ووکامرس، صفحه‌ساز pageementor و Mailchimp دارد. سبک بودن قالب در عین کارآمدی آن، می‌تواند صفحات سایت را با سرعت بالا در دسکتاپ یا موبایل شما نمایش دهد.

بهترین‌ قالب‌ برای فروشگاه شما

قالب‌های فروشگاهی متعددی برای وردپرس طراحی شده است؛ اما، شما باید سعی کنید بهترین قالب های وردپرسی را برای فروشگاه‌تان انتخاب کنید. علت این مسئله این است که مشتریان باید بتوانند به‌خوبی با سایت شما تعامل کنند و جذابیت بصری نیز تاثیر زیادی روی تصمیم‌گیری آن‌ها برای خرید خواهد داشت. در ادامه دو قالب فروشگاهی خوب به شما معرفی می‌کنیم:

بهترین‌ قالب‌ برای فروشگاه شما

Shopkeeper: از قالب‌های ریسپانسیو فروشگاهی است که لی‌اوت‌های وبلاگی و فروشگاهی متعددی دارد. شما می‌توانید طراحی این قالب را طبق سلیقه‌ی خودتان شخصی‌سازی کنید و از امکاناتی نظیر ویدیوهای یوتیوب، صفحه‌ساز، ویرایشگر متن و… در آن بهره ببرید.

بهترین قالب وردپرسی فروشگاه

Woodmart: یکی از بهترین قالب‌ های وردپرسی فروشگاهی که نسخه‌ی فارسی آن هم در دسترس قرار گرفته، وودمارت است. این قالب ریسپانسیو، از صفحه‌ساز المنتور به‌طور کامل پشتیبانی می‌کند و می‌توانید به‌راحتی فروشگاه‌ آنلاین خودتان را روی آن بسازید. رابط کاربری این قالب کاملا سبک است و سرعت اجرای بالایی دارد.

به هر قالبی اطمینان نکنید

امنیت یک قالب وردپرسی بسیار مهم است و شما نباید یک قالب ضعیف را روی سایت خود پیاده کنید. در واقع، امنیت یک لفظ گسترده است و از بسیاری جهات می‌توان آن را تفسیر کرد؛ اما، آنچه درمورد امنیت بهترین قالب های وردپرسی مطرح می‌شود این است که یک قالب امن شرایط زیر را داراست:

  • هیچ‌گونه آسیب‌پذیری و نقطه‌ی ضعف وردپرسی را شامل نمی‌شود؛
  • دائما به‌روزرسانی می‌شود؛
  • کدهای مناسب و استانداردی در آن به‌کار رفته است؛
  • ورژن آن با نسخه‌ی وردپرس و افزونه‌های شما سازگاری کامل دارد.

خلاصه‌ی کلام اینکه

امروزه اغلب کسب‌وکارها به سمت مجازی شدن می‌روند و وب‌سایت‌های خود را راه‌اندازی می‌کنند. سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس، امکان ساخت و مدیریت سایت‌ را برای هر کسی راحت‌تر کرده و آن را از انحصار طراحان وب درآورده است. یکی از راحت‌ترین و سریع‌ترین راه‌ها برای ساخت سایت وردپرسی، استفاده از قالب‌های آماده‌ی وردپرس است که انواع مختلف آن در بازار وجود دارد و می‌توان برای هر نوع سایتی از آن‌ها استفاده کرد. انتخاب بهترین قالب های وردپرسی یکی از دغدغه‌های هر طراح وبی است و نباید هر قالبی را روی سایت پیاده کرد. در این مقاله بررسی کردیم که چطور یک قالب خوب انتخاب کنیم و بهترین قالب های وردپرسی ایران و دنیا را به شما معرفی کردیم تا در انتخاب خود بهتر عمل کنید.

منبع:

www.wpbeginner.com/wp-themes/selecting-the-perfect-theme-for-wordpress

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *