طراحی سایت

میانگین درآمد فروشگاه اینترنتی چقدر است؟

میانگین درآمد یک فروشگاه اینترنتی چقدر است

 

افراد زیادی تمایل به راه اندازی فروشگاه اینترنتی دارند اما آنها دقیقا نمی دانند که میانگین درآمد فروشگاه اینترنتی چقدر است؟ آیا فروشگاه اینترنتی سود دارد؟ اصلا راه اندازی فروشگاه اینترنتی به صرفه هست یا خیر؟ قطعا کسب درآمد یکی از اصلی ترین اهداف راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی است؛ شما باید پیش از آنکه کارتان را شروع کنید، اطلاعاتی در مورد میانگین درآمد سایت فروشگاهی در همان حوزه داشته باشید. در ادامه اطلاعات کامل تری در این باره به شما ارائه کرده ایم.

درامد فروشگاه اینترنتی چقدر است؟

فرض کنید که روزانه نزدیک به 300 هزار جستجو برای خرید محصولات مختلف در اینترنت انجام شود. اینکه چه  تعداد از این 300 هزار جستجو سایت فروشگاهی شما را بازدید کنند به عوامل زیادی مانند: ظاهر سایت، سئو سایت، نوع محصولات و خدماتی که ارائه میدهید، کاربری سایت و … بستگی دارد. از همه مهم تر بستگی دارد رقیب شما در این محصول کدام فروشگاه اینترنتی باشد.

اگر فرض کنیم تمام موارد بالا و سئو سایت به خوبی رعایت شده است و نیمی از این جستجو ها به سایت شما مراجعه کنند، حال 150هزار ترافیک هدفمند یعنی چقدر فروش؟

قطعا همه این 150 هزار ترافیک از شما خرید نخواهند کرد. هرچه فروشگاه شما کاملتر و اصول سئو و مشتری مداری را بیشتر رعایت کرده باشید، نرخ فروشتان نیز افزایش میابد. با این حال حدود 1 درصد از این افراد به احتمال زیاد از سایت شما خرید خواهند کرد، یک درصد این افراد یعنی 1500 خرید از فروشگاه اینترنتی شما انجام میشود. حال فرض کنید قیمت محصولی که فروخته اید به طور میانگین 300 هزار تومان باشد؛ در نتیجه با توجه به میزان کاربرانی که از شما خرید می کنند، درآمدتان تقریبا روزانه 450 میلیون خواهد بود.

البته این آمار برای وب سایت هایی صدق می کند که مدت زیادی در این زمینه سابقه داشته و توانسته اند، رضایت کاربران را جلب کنند. با توجه به تخمین هایی که برای شما بیان شد، می توان میزان فروش یک محصول را حدس زد و با برنامه ریزی بهتری عمل کرد.

 

درآمد فروشگاه اینترنتی

 

چه عواملی در میزان درآمد فروشگاه اینترنتی موثر است؟

عواملی مانند نوع محصولاتی که برای فروش عرضه شده اند، رقابتی بودن قیمت ها، سود آوری کالا، شیوه ی بازاریابی و مدت زمانی که مدیر فروشگاه اینترنتی برای آن می گذارد در میزان درآمد فروشگاه اینترنتی موثر است. هزینه راه اندازی سایت حرفه ای برای فروشگاه اینترنتی هم بالا نیست که بر درآمد آن تاثیر بگذارد برعکس فروشگاه فیزیکی که مبلغ اجاره بر درآمد آن تاثیرگذار است.

با توجه به صحبت های بالا و عواملی که در نرخ فروش محصول موثر هستند و مدت زمانی که هر مدیر برای کسب و کار خود می گذارد، نمیتوان به دنبال یک رقم قطعی از درآمد فروشگاه اینترنتی بود؛ اما در ادامه با هم بررسی میکنیم که چطور تا حد ممکن میتوان به این تخمین نزدیک شد.

در ادامه عوامل موثر در درامد فروشگاه اینترنتی را به صورت کامل ذکر کرده ایم:

 

1. نوع محصول فروشگاه اینترنتی

اولین عامل موثر در درآمد آنلاین شاپ ها، نوع محصولی است که برای فروش انتخاب می کنید. وقتی محصولی را برای فروش در اینترنت انتخاب میکنید اول باید از فروش آن در اینترنت مطمئن شوید. این کار زیاد سخت نیست؛ ابتدا لازم است لیستی از محصولاتی که فکر می کنید توانایی فراهم کردن آنها را دارید، تهیه کنید.

سپس با سرچ همان محصولات در اینترنت، میزان محبوبیت محصولات را بررسی کنید. هرچه یک محصول پر طرفدار تر باشد، میزان فروش اینترنتی آن نیز بیشتر خواهد بود. تیم تولید محتوا سیتی سایت با انجام تحقیقاتی مطلب “پرفروش ترین محصولات اینترنتی” را برای شما آماده کرده است.

 

2. سئو قدرتمند

یکی از عواملی که تاثیر بسیار زیادی در درآمد سایت فروشگاهی دارد، سئو و بهینه سازی سایت است. سئو مجموعه اقداماتی است که برای بهبود رتبه سایت در گوگل انجام میشود. پس از انجام این مجموعه اقدامات سایت شما بازدید بهتری را خواهد داشت. اما برای سئو یک فروشگاه اینترنتی چه کارهایی باید انجام داد؟

در قدم اول باید کلمات کلیدی و مرتبط با حوزه کاری خود را برای هر محصول و محتوایی که در فروشگاه قرار می دهید، شناسایی کنید. برای این کار می توانید از ابزارهای مختلف رایگان زیادی که برای پیدا کردن کلمات کلیدی وجود دارد، استفاده کنید. حتی برخی از این ابزار امکان مقایسه کلمات کلیدی را نیز به شما می دهد. شما می توانید از سایت keywordtool.io استفاده کنید. برای کارکردن با این سایت ابتدا موضوع موردنظر را در باکس مشخص شده وارد می کنید و در نهایت لیستی از کلمت کلیدی که در این زمینه وجود دارد را به شما نمایش خواهد داد. برای آموزش بیشتر در این زمینه می توانید مطلب ابزار های سئو گوگل را مطالعه کنید.

پس از پیدا کردن کلمات کلیدی باید روی سئو داخلی و سئو خارجی سایت تمرکز کنید. برای آشنایی بیشتر با تکنیک های سئو، می توانید محتوا برترین تکنیک های سئو را مطالعه کنید که در آن بصورت مفصل تکنیک های موثر و مهم را به شما آموزش داده ایم.

 

3. رابط کاربری آسان

از جمله موارد موثر در درآمد آنلاین شاپ، رابط کاربری آسان سایت است. رابط کاربری آسان به این معناست که خرید و دسترسی به سایت برای کاربر آسان باشد. زمانی که کاربران برای خرید اینترنتی اقدام می کنند، درواقع می خواهند از اتلاف وقت جلوگیری کنند. در نتیجه شما با فراهم کردن امکانات سبد خرید، پرداخت آنلاین، جستجو محصولات و … می توانید خرید را برای کاربر آسان کنید. این امر به مرور سبب افزایش نرخ کلیک و درآمد شما خواهد شد. در مطلب ” ویژگی های یک سایت فروشگاهی خوب ” به صورت کامل درباره یک فروشگاه خوب صحبت کرده ایم.

 

4. هاست با کیفیت

یکی از عوامل موثر بر درآمد آنلاین شاپ، کیفیت هاست خریداری شده است. هاست یک فروشگاه درواقع یک سرور همیشه روشن است که این امکان را برای کاربران فراهم می کند تا 24 ساعته به سایت دسترسی داشته باشند. در نتیجه اگر هاست شما مداوم قطع و وصل شود و یا پشتیبانی درستی نداشته باشد، کاربران را ناراضی خواهد کرد. برای انتخاب یک هاست مناسب می توانید محتوا معرفی شرکت برتر هاستینگ را مطالعه کنید.

 

درآمد آنلاین شاپ ها

 

5. تخمین ترافیک ماهانه

یکی از روش هایی که به شما کمک می کند تا میانگین درامد فروشگاه اینترنتی را بفهمید، تخمین ترافیک ماهانه است. اما این ترافیک را چگونه بررسی کنیم؟ فرض کنید شما می خواهید فروشگاه محصولات دیجیتال راه اندازی کنید، اما نمی دانید کدام برند طرفدار بیشتری دارد. برای این کار نام محصول مورد نظر خود را با نام برند آن در گوگل جستجو کنید.

گوگل به شما میزان جستجو این کلمه را نشان خواهد داد. باید این موضوع را در نظر بگیرید که هر چه نرخ جستجو کلمه بالاتر باشد، احتمال افزایش نرخ کلیک سایت فروشگاهی شما نیز بیشتر است و رقابت نیز سخت تر! حال اگر این کلمه بصورت میانگین 10 هزار بار جستجو شود، از این ده هزار جستجو چه تعداد سهم فروشگاه شما خواهد شد؟

 

6. بسته بندی محصولات ارسال شده

یکی از عوامل موثر در درامد فروشگاه اینترنتی، نوع بسته بندی محصولات است. بسته بندی محصولات می تواند معرف برند شما باشد. به عنوان مثال دیجی کالا روی تمامی سفارشات، نام برند خود را ثبت می کند. همین عاملی برای جلب اعتماد و توجه مشتری شده است. شما نیز می توانید به جای استفاده از جعبه های پستی، با کمی هزینه بسته هایی با طرح برند خود تهیه کرده و سفارشات را در آنها ارسال کنید. به این ترتیب توانسته اید با ایجاد یک حس خوب در مشتری، اعتماد او را جلب کرده و برندسازی نیز کنید.

درآمد فروشگاه اینترنتی چقدر است

 

7. ارائه تخفیف های مختلف

یکی دیگر از عوامل موثر در افزایش درآمد فروشگاه اینترنتی، ارائه تخفیف به مناسبت های مختلف است. معجزه تخفیف را نباید دست کم بگیرید. زمانی که از کد تخفیف در سایت خود استفاده کنید، خود به خود مشتریان شما را به دیگران نیز معرفی خواهند کرد. به همین سبب با یک تیر دو نشان زده اید! یعنی هم مشتریان جدید جذب کرده اید و هم فروشتان را افزایش داده اید.

 

8. فعالیت در شبکه های اجتماعی

فعالیت در شبکه های اجتماعی مختلف یکی از مهم ترین اقداماتی است که به شما در افزایش درامد سایتتان کمک زیادی می کند. امروزه عده زیادی از مردم وقت خود را در این شبکه ها سپری می کنند؛ در نتیجه حتی اگر سایت شما را در سطح وب نیز نبینند، می توانید از این طریق خود را به دیگران معرفی کنید.

برای فعالیت در شبکه های اجتماعی ابتدا با ساخت یک اکانت به نام سایتتان شروع کنید و محصولاتتان را در آن قرار بدهید؛ سپس اقدام به تبلیغات گسترده در همان فضا کنید.

 

9. محتوای با کیفیت

اغلب کاربران برای خرید محصولات فروشگاه اینترنتی پس از دیدن قیمت، به سراغ مشخصات محصول و نظرات کاربران در مورد آن می روند. در فروشگاه های اینترنتی، کاربران به صورت فیزیکی نمی توانند محصول را در دست بگیرند و بررسی کنند، بنابراین باید تمام مشخصات و اطلاعات محصول را به مشتری بدهیم. هنگامی که اطلاعات کاربردی و مناسبی به به کاربران بدهید، آن ها هم ترغیب می شوند برای محصولات کامنت بگذارند و مشارکت داشته باشند. در مطلب آموزش تولید محتوا برای محصول نکات نوشتن محتوا برای محصولات را به طور کامل گفته ایم.

محتوای با کیفیت و هدفمند باعث می شود مشتریان بیشتری از شما خرید کنند. برای مثال اگر در مورد مقایسه دو محصول مطلب با ارزشی بنویسید، کاربر ترغیب می شود پس از مطالعه ی اطلاعات، نگاهی هم به آن محصولات بیندازد و شاید خرید هم بکند.

 

10. پشتیبانی فروشگاه اینترنتی

یکی دیگر از عواملی که بر درامد فروشگاه اینترنتی تاثیر می گذارد، پشتیبانی فروشگاه است. برای جلب اعتماد مشتریان، باید پشتیبانی فروشگاه اینترنتی را جدی بگیرید. یکی از موضوعات مهمی که باعث می شود کاربران برای دفعات بعد از همان فروشگاه خرید کنند، نحوه ی پشتیبانی آن است. اگر کاربران پس از خرید محصولات بتوانند به راحتی با فروشگاه ارتباط برقرار کنند و پاسخ سوالات خود را دریافت کنند، باز هم از آن فروشگاه خرید می کنند.

 

11. نیچ مارکتینگ

یکی از  عوامل تاثیر گذار بر درآمد فروشگاه اینترنتی نیچ مارکتینگ است. نیچ مارکتینگ یعنی تمرکز بر یک حوزه ی خاص. در واقع در نیچ مارکتینگ به جای ورود به تمام بازار، به یک نقطه از بازار ورود می کنید و تمرکز خود را روی آن قرار می دهید.

برای فعالیت در یک حوزه ی خاص، نیاز به سرمایه زیادی نیست. با سرمایه کم می توانید در یک حوزه وارد شوید و پرقدرت روی آن کار کنید تا تبدیل به یک برند شوید. وقتی که کسب و کار شما برند شود، درآمد خوبی کسب می کنید.

 

درآمد ماهانه دیجی کالا چقدر است؟

یکی از سوالاتی که ممکن است ذهن صاحبان کسب و کارها را به خود مشغول کرده باشد، این است که درآمد ماهانه دیجی کالا یا درآمد روزانه دیجی کالا چقدر است؟

طبق آماری که حدود 7 سال پیش واشنگتن پست اعلام کرد، دیجی کالا روزانه بیش از 3 هزار سفارش ارسال می کند که میانگین این سفارشات حدود 500 هزار تومان است.

اگر بخواهیم درآمد دیجی کالا در سال 2015 را حساب کنیم، درآمد روزانه دیجی کالا نزدیک به 1 میلیارد و 500 میلیون تومان خواهد بود! با توجه به اینکه این آمار 7 سال پیش منتشر شده است، می توان درآمد روزانه دیجی کالا را در حال حاضر بیشتر از این نیز تخمین زد.

علت این افزایش درآمد را هم می توان تبدیل شدن دیجی کالا به یک مارکت پلیس قدرتمند دانست که توانسته تعداد بسیار زیادی فروشنده به خود جذب کند. از طرفی دیجی کالا هزینه و زمان بسیار زیادی را برای سئو سایت و تولید محتوا صرف کرده است که همین مسئله در افزایش درآمد آن موثر بوده است.

 

نرخ فروش در فروشگاه اینترنتی چیست؟

نرخ فروش در یک فروشگاه اینترنتی اصطلاحا به تعداد کلیکی گفته میشود که با ایجاد جذابیت های مختلف تبدیل به فروش محصول یک فروشگاه اینترنتی بشود.

 

عوامل موثر در افزایش درآمد فروش اینترنتی:

  • قیمت رقابتی
  • کیفیت بالای محصول
  • جلب اعتماد مشتریان
  • سایت حرفه ای و کاربر پسند
  • پشتیبانی مناسب
  • امکان بازگشت کالای معیوب
  • اطلاع رسانی کافی در مورد محصول

 

آیا طراحی سایت برای رسیدن به درآمد بالا کافی است؟

پاسخ این سوال منفی خواهد بود؛ فرض کنید شما یک فروشگاه فیزیکی راه اندازی می کنید، اما برای تبلیغ آن هیچ اقدامی انجام ندهید و حتی ویترین جذابی نیز برای آن در نظر نگیرید؛ آیا می توانید مشتری جذب کنید؟ فروشگاه های اینترنتی نیز دقیقا مشابه فروشگاه های فیزیکی نیاز به تبلیغ و جذب مشتری دارند. اما چطور؟ چگونه می توانیم سایتمان را به کاربران سطح وب معرفی کنیم؟

از جمله اقداماتی که برای معرفی سایتتان به گوگل می توانید انجام دهید، می توان به بازاریابی محتوایی، سئو و بهینه سازی سایت، تبلیغات کلیکی و … اشاره کرد. در غیر اینصورت فروشگاه اینترنتی شما حکم یک فروشگاه در خیابان خلوت را خواهد داشت.

 

در آخر

در این مطلب سعی کردیم به این سوال که درامد از سایت چقدر است؟ پاسخ بدهیم. با رعایت موارد فوق می توانید درآمد فروش اینترنتی خود را بالا ببرید و در این حالت می توان 5 هزار ترافیک را به بیشترین حد فروش رساند و میانگین درآمد یک فروشگاه اینترنتی را محاسبه نمود. در نهایت پیشنهاد می کنم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود سری به فروشگاه ساز سیتی سایت بزنید. سیتی سایت در کمترین زمان و با قیمت مناسب فروشگاه اینترنتی شما را راه اندازی می کند.

یکی از روش هایی که به شما پیشنهاد میکنم که با انجام آن بتوانید پیش از راه اندازی فروشگاه اینترنتی درآمد آن را محاسبه کنید، استفاده از ابزار گوگل ترندز است.

این ابزار در آدرس trends.google.com قابل دسترسی میباشد و میتوان دقیق تر به بررسی کلمات کلیدی پر بازدید و محصولات پرطرفدار در کشور های مختلف پرداخت.

تماس با سیتی سایت


بروزرسانی در سه شنبه, 24 مرداد 1402 08:16

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *