در ایران ایده های استارت آپی بسیار زیادی توانستند به موفقیت رسیده و در میان مردم محبوب شوند. در واقع این استارتاپ های موفق ایرانی دقیقا می دانستند که استارت آپ های مورد نیاز ایران کدام اند و باید با چه استراتژی کارشان را پیش ببرند. در ادامه به معرفی استارتاپ های موفق ایرانی پرداخته ایم و ایده های استارت آپی را نیز بیان کرده ایم.
استارتاپ های موفق ایرانی + استارت آپ های مورد نیاز ایران
در کشور عزیزمان ایران هم استارت آپ های موفقی شروع به فعالیت کرده اند و روز به روز تعداد آنها رو به افزایش است که موجب اشتغال و کار آفرینی بسیاری در وضعیت نابسامان اقتصاد این روزهای کشور گشته اند. در ادامه موفق ترین استارتاپ های ایران را نام برده ایم.
جالب است بدانید که بسیاری از استارت آپ های موفق ایرانی ایده منحصر به فرد و نوین نداشته اند و با الگو برداری از استارتاپ های موفق خارجی در ایران موفق شده اند. بسیاری از این استارت آپ های ایرانی، در بدو شروع به کار خود موفقیت چندانی حاصل ننمودند وبا انواع شکست ها از جمله نیاز بازار به ایده ارائه شده، بازاریابی و… دست و پنجه نرم کرده اند. اما با وجود تمامی این شرایط، با پشتکار زیاد، تمامی مراحل سخت را پشت سر گذاشته و به موفقیت دست یافتهاند.
در این مقاله قصد داریم تعدادی از استارت آپ های موفق ایرانی و استارت آپ های مورد نیاز ایران را که در چند سال اخیر موفقیت های بسیار بزرگی را کسب کرده اند خدمت علاقمندان معرفی کنیم. شما می توانید از این استارت آپ های مورد نیاز ایران ایده بگیرید و فعالیت خود را شروع کنید. همچنین خدمات بی نظیر گروه طراحی سیتی سایت در راستای راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی تقدیم شما عزیزان خواهیم کرد. پس با اولین ایده شروع می کنیم.
۱- استارت آپ دیجی کالا
یکی از محبوبترین و بهترین استارت آپ های ایرانی، دیجی کالا میباشد. ایده اولیه طراحی سایت دیجی کالا نقد و بررسی وسایل دیجیتالی بود که پس از گذشت زمان با تصمیم صاحبان ایده، منجر به ایجاد فروشگاه اینترنتی همین کالاهای دیجیتال مانند گوشی، لپ تاپ و … شد. مدتی بعد از شروع فعالیت فروشگاه اینترنتی، ایده اصلی طراحی سایت دیجی کالا به سمت فروش وسایل غیر دیجیتالی مانند لوازم بهداشتی و دیگر ابزارهای مورد نیاز جامعه تغییر یافت.
-
ایده استارت آپ دیجی کالا
با توجه به آنچه گفته شد، شما نیز می توانید همانند دیجی کالا یک استارتاپ موفق در زمینه محصولات دیجیتالی راه اندازی کنید. البته بهتر است به جای تمرکز بر بخش عمده ای از بازار، تنها گوشه ای از این بازار بزرگ محصولات دیجیتال را در دست بگیرید؛ چرا که با این کار می توانید در همان حوزه فعالیت گسترده تری داشته باشید و مانند دیجی کالا به سایت مرجع تبدیل شوید. شما می توانید با مشاهده ” نمونه طراحی فروشگاه اینترنتی موبایل ” و “نمونه کار فروشگاه اینترنتی کامپیوتر ” ایده های عملی شده به کمک تیم سیتی سایت در این زمینه را بررسی کنید.
در حال حاضر سیتی سایت با عنایت به اینکه طراحی سایت دیجی کالا که یک استارتاپ فروشگاه اینترنتی محسوب می شود، مورد استقبال فراوانی گشته است، خدمات بسیار حرفه ای را به سفارش دهندگان طراحی فروشگاه دیجی کالا ارائه میدهد.
۲- استارت آپ آپارات
یکی دیگر از استارت آپ های موفق ایرانی، آپارات میباشد. همه ما به نوعی از سایت یوتیوب (YouTube) بازدید کرده ایم؛ آپارات دقیقا مشابه ایرانی، یوتیوب است که به خوبی طراحی و پیاده سازی شده است و به دلیل دوری از فیلترینگ، بسیار مورد توجه هموطنان واقع شده است. تقریبا میتوان ادعا کرد در هر زمینهای فیلم و کلیپ در این سایت وجود دارد.
تمامی فیلم های موجود در سایت با دستهبندی های متنوع جهت رفاه حال مخاطبان ارائه شده است. همچنین تهیه اکانت در این سایت رایگان بوده و تمامی افراد حقیقی یا حقوقی میتوانند، ویدئوها و کلیپ های مدنظر خود را در این سایت بارگذاری نمایند. در طراحی سایت آپارات امکان بارگذاری ویدئو و قرار دادن لینک ویدئو در سایت یا به اشتراک گذاری ویدئو را برای تمامی کاربران طراحی شده است.
-
ایده استارت آپ مانند آپارات
علاوه بر آپارات در سطح جهانی نیز وب سایت یوتیوب نیز به این نوع فعالیت مشغول است. این روز ها برای تبلیغات فعالیت و کسب و کار خود باید در حوزه اینترنت اقداماتی انجام داد. وب سایت هایی مانند آپارات و یوتیوب این امکان را برای مردم فراهم می کنند تا با انتشار ویدئو از فعالیت های خود، در بستر اینترنت تبلیغات داشته باشند.
زمانی که بازدید سایت شما زیاد باشد، مردم بیشتری نیز برای تبلیغات به شما مراجعه خواهند کرد و شما می توانید در ازای نمایش ویدئو آنها در بخش آگهی، هزینه ای را دریافت کنید. بنابراین ایده راه اندازی استارت آپ آپارات می تواند در این زمان که سوشیال سیگنال و تبلیغات نقش موثری در کسب و کارها دارد، مفید باشد.
۳- استارت آپ اپلیکیشن کافه بازار
به جرات میتوان گفت اپلیکیشن کافه بازار یکی از پرکاربردترین اپلیکیشن ها در میان کاربران ایرانی میباشد. این اپلیکیشن نسخه کاملا ایرانی نرم افزار گوگل پلی است. قریب به اتفاق ایرانیان که دارای گوشی اندرویدی هستند، تمامی اپلیکیشن های موبایل خود را از کافه بازار دریافت کرده و بر روی گوشی خود نصب می نمایند. یکی از مزایای کافه بازار این است که بسیاری از اپلیکیشن هایی که در گوگل پلی، رایگان نیستند، به صورت رایگان و بدون پرداخت هزینه در اختیار کاربران قرار داده است.
این ایده خلاقانه به گسترش و توسعه اپلیکیشن های ایرانی کمک شایانی نموده است. خیلی از کسانی که صاحب یک ایده استارت آپی هستند و اپلیکیشنی را برای ایده خود طراحی کردهاند، میتوانند با بارگذاری این اپلیکیشن در کافه بازار و استفاده مردم به درآمد زایی بالایی دست یابند.
-
ایده اپلیکیشن بازار
این روزها بازار نرم افزار های مختلف داغ است، از طرفی باید فضایی برای انتشار و معرفی این اپلیکیشن ها به مردم وجود داشته باشد. کافه بازار نیز به همین منظور طراحی شده است. شما نیز می توانید همانند کافه بازار، بستری را برای تبلیغات نرم افزارهای منتشر شده فراهم کنید. برنامه بازار یک ایده کسب و کار اینترنتی پولساز در ایران می باشد.
۴- استارت آپ سایت شبیه نت برگ و تخفیفان
سایت هایی مانند نت برگ و تخفیفان یکی دیگر از استارت آپ های موفق ایرانی جهت معرفی و فروش کالا یا بلیط خدمات تفریحی و … به همراه تخفیف بالا میباشد. ایده این سایت ها است که با ترفند تخفیف های بالا، مردم را به خرید و استفاده از امکانات و خدمات سازمان های طرف قرارداد تشویق میکنند.
گروه طراحی سیتی سایت با طراحی سایت تخفیف گروهی با امکانات وسیع و حرفه ای و هزینه ای بسیار مناسب راه برای راه اندازی یک کسب و کار پر درآمد هموار نموده است. شما با سفارش طراحی سایت تخفیف گروهی میتوانید از شهر خود شروع کنید و این ایده را در مقیاس های کوچک اجرا کرده و کسب درآمد مطمئنی برای خود فراهم کنید.
-
ایده طراحی سایت تخفیف گروهی
با طراحی سایت هایی مشابه نت برگ و تخفیفان، می توانید با سایر کسب و کار ها در هر حوزه ای قرارداد بسته و به ازای معرفی آنها ، هزینه دریافت کنید. کافیست در اینترنت سایت های تخفیف گروهی را بررسی کنید. این کسب و کار که به تازگی در میان مردم جا افتاده است، بستری برای معرفی کسب و کارهای نوپا شده است.
۵- استارت آپ دیوار
و حالا نوبت میرسد به سایت و اپلیکیشن دیوار که از محبوبترین و موفق ترین اپلیکیشن های ایرانی به شمار می آید. حتما برای شما هم رخ داده که قصد کرده اید وسیله ای را به صورت دست دوم خریداری نمایید یا وسایلتان را که دیگر برای شما کارایی ندارد به فروش برسانید. طراحی سایت دیوار این امکان را به کاربران میدهد که به راحتی می توانند آگهی های درج شده در این سایت را طبق دسته بندی های موجود، جستجو نمایند و یا آگهی محصولات خود را به صورت رایگان در این سایت ثبت نمایند. همچنین اگر تمایل دارید که آگهی شما برای مدت زمان مشخصی جزو اولین آگهی ها باشد، میتوانید هزینه اندکی برای این امر پرداخت نمایید.
شایان ذکر است که گروه سیتی سایت با چندین تجربه موفق در پیاده سازی ایده استارت آپ دیوار، پیشنهاد شگفت انگیز طراحی سایت مشابه دیوار با امکانات فوق العاده حرفه ای را به جویندگان کار میدهد.
-
ایده طراحی سایت شبیه دیوار
کمی قبلتر با نحوه کار این سایت آشنا شدید. شاید بگویید با وجود سایتی مانند دیوار، دیگر جایی برای پیشرفت ما وجود ندارد. این تصور غلط است، چرا که سایت دیوار در سراسر ایران و در تمامی حوزه ها فعالیت دارد. اگر می خواهید ایده ای مانند دیوار را پیاده کنید، بهتر است کمی خلاق باشید.
برای مثال می توانید تنها در محدوده شهر و منطقه خود فعالیت کنید و به معرفی خبره های منطقه خود در زمینه انواع خدمات بپردازید. یکی دیگر از ایده های خلاقانه که تجربه ما از مشتریانمان است، طراحی سایت مشابه دیوار برای کشورهای همسایه است. این ایده آنقدر قدرتمند است که شما را محدود به کشور خودتان نمی کند و می توانید فراتر از آن نیز فعالیت کنید.
در مطلب ” ایده کسب درآمد از دیوار ” ایده های ناب زیادی را در اختیار شما قرار داده ایم.
۶- استارت آپ اسنپ
یکی از استارت آپ های جدید ایران، استارت آپ اسنپ است. اپلیکیشن اسنپ یکی از استارتاپ های موفق و الهام گرفته شده از ایده خلاقانه “Uber” بزرگترین شرکت تاکسی رانی دنیا در کشور انگلیس می باشد. این شرکت توانست با داشتن یک اپلیکیشن موبایل، افرادی که تمایل دارند تا به عنوان تاکسی فعالیت کنند را جذب کرده و با آنها همکاری داشته باشد. یکی از مزایای طراحی اپلیکیشن اسنپ ارائه خدماتی با کیفیت بالا و پشتیبانی قوی به همراه هزینه پایین، که باعث می شود مشتریان زیادی را به خود جذب نماید.
شما میتواند با سفارش طراحی اپلیکیشن اسنپ که توسط گروه سیتی سایت صورت گرفته، این ایده نوین را در شهرستان خود با قدرت اجرا و از فرصتی استثنائی برای کسب درآمدی شگفت انگیز استفاده کنید.
-
ایده استارت آپ اسنپ
سایت و اپلیکیشن اسنپ دیگر محدود به تاکسی های اینترنتی نیست، بلکه این تیم جسورانه عمل کرده است و تمامی حوزه ها را مانند پزشکی، محصولات سوپرمارکتی، رستوران ها و … را در خود جای داده است. شما نیز می توانید با عملی کردن ایده ای به این شکل، به معرفی خدمات مختلفی که در شهرتان ارائه می شود بپردازید.
۷- استارت آپ بدوفود
اپلیکیشن سفارش آنلاین غذای بدوفود یکی از جذاب ترین استارتاپ های موفق ایرانی و جزو استارت آپ های جدید ایران میباشد. طراحی اپلیکیشن بدوفود به گونه ای است که بر حسب موقعیت جغرافیایی، تمامی رستوران های طرف قرارداد خود را به شما نمایش میدهد. یعنی شما به راحتی میتوانید از رستوران مورد نظر، غذای مورد علاقه خود را سفارش داده و هزینه آن را به صورت آنلاین پرداخت کنید.
-
ایده استارت آپ بدوفود
مشغله زیاد مردم سبب شده است که بیشتر مردم به غذاهای آماده رو بیاورند. به همین دلیل تقاضا برای ثبت سفارش آنلاین غذا و دریافت به موقع آن، روز به روز درحال افزایش است. ایده ساخت سایت و اپلیکیشن هایی مانند بدوفود که سایر رستوران های سنتی و فست فودی شهر را در خود جای دهد، ایده ای نو و پولساز است.
۸ – استارت آپ سایت و اپلیکیشن مشابه آچاره
سایت و اپلیکیشن آچاره یکی از کاربردی ترین استارتاپ های موفق ایرانی می باشد. طراحی اپلیکیشن آچاره دسترسی آسان و سریع به متخصصین حرفهای را فراهم کرده و صرفه جویی زیادی در زمان و هزینه میکند.
با حضور متخصصین مورد اعتماد با گواهیهای معتبر در این پلتفرم، کاربران با اطمینان خاطر و بر اساس امتیازات و رزومه آنها می توانند کار خود را به بهترین نیرو بسپارند. در آچاره می توان در کمتر از چند دقیقه هر خدمتی که در خانه یا محل کار نیاز داشته باشید را دریافت کنید. از جمله خدماتی مانند تعمیرکار، لوله کش، نقاش، نظافتچی و غیره.
ثبت سفارش آنلاین و امکان پرداخت نقدی و اعتباری از دیگر دلایل موفقیت این ایده استارتاپی بوده و شما می توانید با راه اندازی چنین کسب و کاری در محدوده شهر خود با موضوعی خاص یک استارتاپ تخصصی مانند آچاره راه اندازی کنید.
-
ایده ساخت سایت مانند آچاره
علاوه بر سایت آچاره، سایت بایا نیز به همین صورت فعالیت خود را آغاز کرده است. این نشان می دهد که ایده هایی به این صورت نه تنها قدیمی نمی شوند، بلکه با به کارگیری خلاقیت و ارائه خدمات متفاوت، پیشرفت نیز خواهند کرد. با ساخت سایت و اپلیکیشنی مانند آچاره و بایا، می توانید به معرفی هر آنچه در شهرتان وجود دارد بپردازید و کسب درآمد کنید. برای اینکه بدانید سایت بایا چیست. مطلب بایا چیست و چه کار میکند؟ را مطاله کنید.
9. استارت آپ جابینجا
یکی دیگر از استارتاپ های ایرانی، جابینجا است؛ این استارت آپ زمینه کاریابی و استخدام فعالیت می کند. شما می توانید به عنوان کارفرما در این استارتاپ ایرانی آگهی استخدام گذاشته و نیروی مناسب خود را جذب کنید. همچنین این امکان برای شما وجود دارد که اگر به دنبال کار هستید یا در زمینه خاصی مهارت دارید، رزومه کاری خود را در این سایت ارائه کنید تا کارفرمایان به شما پیشنهاد بدهند.
با جستجو در آگهی های وب سایت جابینجا می توانید رزومه کاری خود را برای 3000 شرکت معتبر ارسال کنید.
دلایل موفقیت استارت آپ جابینجا
- امکان پیگیری کردن وضعیت رزومه سایت
- امکان ساخت رزومه استاندارد با رزومه ساز جابینجا
- امکان دریافت آگهی های استخدام
10. استارت آپ علی بابا
یکی دیگر از استارت آپ های موفق ایرانی، علی بابا است. این استارت آپ به صورت تخصصی در زمینه خرید، فروش و رزرو بلیط هواپیما و قطار فعالیت می کند. این وب سایت این امکان را برای شما فراهم کرده است که بلیط چارتر نیز خریداری کرده و در صورتی که پرواز کنسل شود، هزینه استرداد به صورت خودکار به حساب شما واریز شود. علاوه بر این شما می توانید در وب سایت علی بابا، اطلاعاتی را در زمینه مقاصد پروازهای مختلف و … مطالعه کنید.
اپلیکیشن موفق علی بابا در سال 1393 راه اندازی شد. این استارت آپ موفق ایرانی در حال حاضر زیر نظر مجموعه توشا فعالیت می کند.
دلایل موفقیت استارتآپ علیبابا
- امکان خرید بلیط به صورت شبانه روزی
- پشتیبانی 24 ساعته
- ارائه قیمت های رقابتی با بلیط های چارتری
- و…
11. استارتاپ نماوا
در سال های پیش برای تماشای فیلم های مختلف، باید از سی دی ها استفاده می کردیم. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و افزایش سرعت اینترنت، امکان تماشای آنلاین فیلم و سریال در منزل به راحتی برای تمام مردم فراهم شده است. یکی از استارت آپ های موفق ایرانی که در این زمینه فعالیت می کند، نماوا است. استارت آپ نماوا در سال 1393 زیر نظر شرکت شاتل فعالیتش را آغاز کرد. شما می توانید به راحتی و با خرید اشتراک به صورت ماهانه، به لیستی از سریال ها، فیلم های سینمایی، انیمیشن های ایرانی و خارجی و … دسترسی داشته باشید.
دلایل موفقیت استارتآپ نماوا
- سرعت بالای بارگذاری محتوا
- رابط کاربری ساده و زیبا
- آرشیو فیلم های ایرانی و خارجی
- کیفیت بالای فیلم ها
12. استارت آپ ترب
استارتاپ ترب در سال 1393 توسط چند نفر از دانشجویان دانشگاه شریف با هدف شفافیت قیمت ها تاسیس شد. کاربران می توانند قیمت فروشنده های مختلف را باهم مقایسه کنند و اقدام به خرید کنند. در ترب بیش از 10 هزار فروشنده حضور دارند تا مردم در کوتاه ترین زمان ممکن از بین آن ها بهترین قیمت را انتخاب کنند. در ترب فروشگاه های اینترنتی و صاحبان کسب و کارها توانسته اند به خریداران زیادی دسترسی پیدا کنند.
دلایل موفقیت استارت اپ ترب
- شفافیت و واقعی بودن قیمت محصولات
- وجود تعداد زیاد فروشگاه
- تبلیغات وسیع و گسترده در رسانه و فضای اینترنت
13. استارت آپ الوپیک
استارتاپ ایرانی الوپیک در سال های اخیر رشد خوبی را تجربه کرده است. مهدی نائبی مدیرعامل الوپیک ابتدا در لندن یک سرویس اینترنتی در حوزه ی معرفی ایونت های این شهر تاسیس کرد. سپس به ایران آمد و در سال 1395 الوپیک را تاسیس کرد. الوپیک استارت آپ سفارش پیک موتوری است. کاربران برای ارسال بسته های خود می توانند از طریق الوپیک در کمترین زمان درخواست پیک موتوری بدهند.
دلایل موفقیت الوپیک
- پایین بودن قیمت های الوپیک نسبت به دیگر پیک ها
- تعداد زیاد سفیر موتوری در شهر
- امکان دنبال کردن آنلاین مسیر پیک
14. استارت آپ طاقچه
طاقچه یک استارتاپ ایرانی در حوزه ی کتاب است. طاقچه فضایی برای خرید آنلاین کتاب و دانلود کتاب های صوتی و الکترونیکی است. امروزه استفاده ی کاربران از گوشی های هوشمند بیشتر شده است، مردم می توانند در مسیر رسیدن به محل کار، در حین انجام فعالیت های مختلف و … وقت خود را به گوش دادن کتاب های صوتی بگذرانند.
دلایل موفقیت طاقچه
- تنوع بالای کتاب
- وجود کتاب های صوتی الکترونیکی
در پایان
در این مطلب شما را با بهترین استارتاپ های ایران آشنا کردیم. بنظرتان کدامیک از ایده های بالا به نظر شما جالب و کارآمد بود؟ کافیست کمی خلاق باشید و برای کسب و کار خود برنامه ریزی کنید. خلاقیت در شروع یک استارت آپ حرف اول را میزنید و این را با متمایز بودن به دست خواهد آورد. در پایان مطالعه مقاله ایده کسب درآمد از طراحی فروشگاه فروش فایل را نیز به شما پیشنهاد می کنیم.