این روزها با پیشرفت تکنولوژی، طراحی سایت نیز سبک جدیدی را به خود گرفته است. از این رو بیشتر مردم تمایل دارند به جای صرف هزینه و زمان زیاد برای طراحی های اختصاصی، از سایت ساز استفاده کنند. اما سایت ساز چیست و بهترین سایت ساز های ایرانی کدام اند؟ در ادامه مطلب به این معرفی بهترین سایت ساز ایرانی پرداخته ایم.
سایت ساز چیست؟
سایت ساز سیستمی از پیش آماده شده است که امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید با کمک سایت سازها هر نوع وب سایتی را از فروشگاهی گرفته تا شرکتی، طراحی کنید. کافیست نام دامنه و نوع هاست مورد نیازتان را در اختیار شرکت مورد نظر قرار دهید؛ آنها پس از اتصال سایت ساز مختص شما به دامنه و هاست، آن را در اختیار شما قرار می دهند.
لیست بهترین سایت ساز های ایرانی
سایت ساز های بسیاری وجود دارند که هرکدام ویژگی و امکاناتی را در اختیار کاربران قرار می دهند. در ادامه به معرفی بهترین سایت ساز های ایرانی می پردازیم تا شما مطابق سلیقه خودتان بهترین سایت ساز را انتخاب کنید.
1. سایت ساز ایرانی سیتی سایت
شما می توانید با استفاده از سایت ساز سیتی سایت، بدون نیاز به هیچ دانش کدنویسی و فقط با خاصیت درگ اند دراپ، ظاهر سایت خود را مطابق سلیقه خودتان تغییر دهید. لوگو این فروشگاه نیز نشان دهنده پازل است که به معنای راحتی کار با این سایت ساز است. این سایت ساز قابلیت های بسیاری دارد، از جمله آنها عبارتند از:
- سادگی کار با پنل مدیریت
- سئو و بهینه بودن سایت در صفحات جستجو
- وجود روش های مختلف پرداخت
- سادگی کار با پنل مدیریت
- طراحی قالب سایت بدون کد نویسی
در کنار این مزایا، باید بدانید که قیمت سایت ساز سیتی سایت نسبت به سایز سایت سازها بیشتر است.
2. سایت ساز ایرانی پرتال
یکی از سایت ساز های رایگان ایرانی، سایت ساز پرتال است. با استفاده از سایت ساز پرتال امکان اتصال دامنه ملی و بین المللی رایگان و چندین دامنه دیگر به سایت وجود دارد. شما می توانید با استفاده از سایت ساز پرتال تمام محصولات فیزیکی، مجازی و حتی خدمات خود را در فروشگاه اینترنتی و سایت خود بفروشید. از جمله امکانات این سایت ساز عبارتند از:
- ساخت صورتحساب برای مشتریان
- فرستادن تیکت توسط مشتریان
- امکان مقایسه محصولات توسط مشتریان
- اختصاص کیف پول به هر مشتری
- ارسال پیامک خرید برای مشتریان
- نشان دادن تعداد بازدیدکنندگان صفحات
- در نظر گرفتن کد تخفیف برای مشتریان
- قالب های مختلف و کاربر پسند
اما در کنار مزایای این سیستم، معایبی نیز وجود دارد؛ با خرید این سایت ساز در واقع شما یک فروشگاه اینترنتی مختص خودتان نخواهید داشت. بلکه تنها پرتالی در اختیار شما قرار می گیرد که در صورت عدم پرداخت شارژ ماهانه یا سالیانه آن، امکان استفاده از آن برای شما قطع خواهد شد.
3. سایت ساز بومی سیتی سایت
سیتی سایت را می توان بهترین سایت ساز ایرانی دانست. این سایت ساز برخلاف سایر سایت سازهای معرفی شده، فروشگاه اینترنتی و وب سایت های خود را به صورت مادام العمر در اختیار مشتری قرار می دهد. یعنی شما تنها با یکبار پرداخت هزینه برای خرید سایت ساز، تا زمانی که هاست و دامنه خود را تمدید کنید، می توانید از آن استفاده کنید، به همین دلیل یک سایت ساز ارزان برای مشتری محسوب می شود. البته تمدید کردن هاست و دامنه برای تمامی وب سایت ها الزامی است.
از طرفی قیمت سایت ساز سیتی سایت نسبت به سایر شرکت ها مناسب تر می باشد. از امکانات این سایت ساز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- رابط کاربری ساده
- مدیریت ساده و بدون نیاز به کدنویسی
- ارائه ویدئو آموزشی کار با سایت
- پشتیبانی یک ساله رایگان
- و…
4. سایت ساز ایرانی سیتی سایت
این سایت ساز بر پایه وردپرس راه اندازی شده است. به همین دلیل این نوع سایت ها از سئو بالایی برخوردارند و همچنین از نظر گوگل نیز امتیاز بالایی دارند. از دیگر امکانات این سایت ساز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- استفاده از فونت های مختلف
- ساخت منو و فرم های گوناگون
- متصل شدن به بات تلگرام
- وجود فضای میزبانی به صورت رایگان
- متصل شدن سایت به اینستاگرام
- تست سایت به مدت 7 روز
5. سایت ساز ایرانی سازیتو
شما می توانید با استفاده از سایت ساز سازیتو برای کسب و کار کوچک یا متوسط خود یک سایت با تمام امکانات و هزینه پایین راه اندازی کنید. از جمله امکاناتی که سایت ساز سازیتو در اختیار شما قرار می دهد، عبارتند از:
- وجود درگاه پرداخت آنلاین
- قالب های گوناگون و متنوع و امکان شخصی سازی آنها
- امکان گزارش گیری از سایت
- وجود رابط کاربری زیبا
- دائمی بودن نسخه رایگان
6. سایت ساز ایرانی هیرو
سایت ساز هیرو متعلق به شرکت قدیمی سیتی سایت است. این سایت ساز بر پایه وردپرس طراحی شده و امکانات و ویژگی های بسیاری دارد. قیمت سایت ساز هیرو به صورت ماهیانه از صد و پنج هزار تومان تا صد و نود و پنج هزار تومان است. از جمله امکانات این سایت ساز عبارتند از:
- سازگاری با هر نمایشگر
- طراحی سایت در چند دقیقه
- نشان دادن اطلاعات سایت بعد از راه اندازی
- امکانات کامل و آماده
- صفحات سئو شده
همانطور که گفتیم هزینه این سایت ساز به صورت ماهیانه از مشتری گرفته می شود. شاید در ظاهر هزینه آن معقول و بسیار کم باشد، اما باید به این نکته توجه کنید که در طی چندین سال، هزینه ی زیادی را برای شما خواهد داشت. از طرفی شما فروشگاهی اپن سورس نداشته و همیشه وابسته به شرکت هیرو خواهید بود.
7. سایت ساز ایرانی کاموا
سایت ساز کاموا یکی دیگر از بهترین سایت ساز های ایرانی است. این سایت ساز به عنوان یکی از بهترین سایت ساز های بومی معرفی شده است. امکاناتی که این سایت ساز ارائه می دهد، مانند دیگر سایت سازهایی است که تاکنون معرفی کردیم.
قیمت سایت ساز کاموا از سیصد و نود هزار تومان در سال شروع می شود. از جمله امکانات این سایت ساز عبارتند از:
- امکان طراحی قالب اختصاصی
- رابط کاربری ساده
- ارائه خدمات پشتیبانی
- قالب های سئو شده
- وجود قالب های متنوع
- دارای پهنای باند نامحدود
- ارائه آموزش کار با سایت ساز
8.سایت ساز ایران سرور
یکی دیگر از بهترین سایت ساز های رایگان ایرانی، سایت ساز ایران سرور است. سایت ساز ایران سرور در چهار حوزه شرکتی، فروشگاهی و برندینگ به مردم عرضه می شود. تعرفه این سایت ساز از 99 تا 799 هزار تومان و به صورت 6 ماهه می باشد. نکته قابل توجه این سایت ساز این است که تا 3 هفته امکان بازگشت وجه برای شما قرار داده اند. اما مانند سایر سایت سازها، مدیریت کامل در اختیار شما قرار نخواهد گرفت و در صورت عدم پرداخت شارژ، وب سایت برایتان قطع خواهد شد. برخی از امکانات سایت ساز ایران سرور عبارت است از:
- ارائه هاست با امکانات نامحدود
- پشتیبانی حرفه ای تلفنی و تیکتی
- اتصال به دامنه دلخواه
- اتصال سایت ساز به اینستاگرام
- هماهنگ با گوشی و تبلت (ریسپانسیو)
- امکان صدور فاکتور
ویژگی های بهترین سایت ساز چیست؟
همانطور که گفتیم سایت ساز های ایرانی بسیاری وجود دارند. برای این که بتوانید از میان آنها بهترین را انتخاب کنید، بایستی یک سری ویژگی ها را در نظر بگیرید. در ادامه به بررسی ویژگی های بهترین سایت ساز می پردازیم.
1. برخورداری از سرعت و امنیت بالا
اکثر سایت سازها علاوه بر ثبت نام دامنه سایت شما به تهیه هاست برای شما نیز می پردازند. برای انتخاب سایت ساز، شرکتی را انتخاب کنید که هاست با امنیت و سرعت بالا به شما پیشنهاد می کنند. همچنین شرکت سایت ساز بتواند با نصب نرم افزار های امنیتی، امنیت سایت شما را افزایش دهد.
2. ارائه امکانات کامل و بروز
یکی از مهم ترین فاکتورها برای انتخاب سایت ساز، امکاناتی است که شرکت سایت ساز به شما ارائه می دهد. اصولا سایت ساز ها به این صورت طراحی شده اند که برای تمامی سایت ها با موضوعات مختلف مانند: سایت خبری، فروشگاهی، شرکتی و … مناسب باشد. ابتدا موضوع سایت خود را انتخاب کنید و سپس به بررسی امکاناتی که قرار است به شما ارائه دهند، بپردازید.
3. وجود قالب های متنوع
در طراحی سایت اختصاصی و رایگان برای هربار تغییر قالب سایت، بایستی هزینه بسیاری پرداخت کنید. اکثر قالب های وردپرسی بر پایه قالب خارجی هستند، بنابراین برای خرید آنها بایستی به دلار هزینه کنید که اینگونه مبلغ زیادی باید پرداخت کنید.
در صورتی که از سایت ساز استفاده کنید، امکان تغییر قالب سایت وجود دارد و به راحتی می توانید قالب موردنظرتان را پیاده سازی کنید.
4. قیمت سایت ساز
عوامل بسیاری از جمله : تعداد قالب های مورد استفاده، ارائه خدمات پشتیبانی، پهنای باند و … بر قیمت سایت ساز تاثیر گذارند. سایت سازهایی که توسط یک شرکت هاستینگ ارائه می شوند به دلیل این که اصلی ترین هزینه را خودشان تامین میکنند، هزینه کمتری دارند.
5. بروز رسانی دائمی
با پیشرفت کسب و کارتان به امکانات و ابزارهای بیشتری برای سایت خود نیاز دارید. بنابراین شرکت سایت ساز مورد نظر نیز بایستی با تغییرات روز دنیا بروز رسانی شود و امکانات متفاوتی ارائه دهد. در صورتی که امکانات سایت ساز بروز رسانی نشوند، دیگر رقبا از شما پیشی میگیرند و این شرکت سایت ساز مشتریان خود را از دست می دهد.
6. ارائه خدمات پشتیبانی
شرکت سایت ساز موردنظرتان بایستی خدمات پشتیبانی نیز ارائه دهد. در طول استفاده از سایت ساز ممکن است، مشکلاتی برای سایت شما به وجود بیاید. در این شرایط خدمات پشتیبانی این شرکت می تواند به شما کمک کند.
در صورتی که پشتیبانی این شرکت به شما کمک نکند، سایت شما از کار افتاده می شود و مجبور به تغییر سایت ساز می شوید.
7. برخورداری از سئو مناسب
همانطور که میدانید یکی از اصلی ترین فاکتورهای یک سایت، برخورداری از سئو مناسب است. امروزه بایستی با پیاده سازی یک استراتژی مناسب برای کسب و کارتان سعی کنید، بهترین رتبه را از موتورهای جستجوی گوگل دریافت کنید. با سئو سایت خود میزان بازدید و فروش بیشتری را تجربه خواهید کرد.
8. وجود درگاه پرداخت آنلاین
یکی از دغدغه های راه اندازی سایت، دریافت درگاه پرداخت آنلاین است. با استفاده از سایت ساز می توانید از درگاه پرداخت آنلاین اختصاصی آن استفاده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که در سایت درگاه پرداخت ثبت نام کنید. مقاله “درگاه پرداخت اینترنتی برای سایت” را از دست ندهید.
9. رابط کاربری بسیار ساده
کار با پنل مدیریت سایت ساز ها باید بسیار ساده بوده و نیاز به دانش و یا تنظیمات خاصی نداشته باشد.
10. صرف زمان کم برای راه اندازی
سایت ساز ها به صورت آماده وجود دارند و شما بایستی یکی از آنها را با توجه به سلیقه و امکانات موجود به انتخاب کنید. بعد از انتخاب سایت ساز مورد نظر بایستی دامنه خود را ثبت کنید و یک قالب برای آن انتخاب کنید. اکنون شما به پنل مدیریت سایت خود دسترسی دارید.
11. بدون نیاز به دانش کدنویسی
سایت ساز این امکان را فراهم کرده تا افراد بدون نیاز به دانش کد نویسی سایت خود را طراحی کنند و به متخصصین کدنویسی وابسته نباشند. همانطور که میدانید یادگیری دانش کدنویسی برای همه امکان پذیر نیست و نیاز به زمان زیادی دارد.
سایت سازها مناسب چه افرادی هستند؟
از آنجایی که هزینه و زمان راه اندازی وب سایت با کمک سایت سازها بسیار کمتر از سایر روش ها است، افرادی که سرمایه و زمان کافی ندارند، می توانند از این روش استفاده کنند. سایت سازها با وجود هزینه بسیار کمتر از سایر روش ها، امکاناتی مشابه با سیستم های حرفه ای را در اختیار شما قرار می دهند.
بنابراین اگر برای شروع کارتان، زمان و سرمایه کافی ندارید، بهترین راه استفاده از سایت ساز است.
مزایای استفاده از سایت ساز
- طراحی وب سایت بدون نیاز به دانش برنامه نویسی
- طراحی و راه اندازی سایت در کوتاه ترین زمان
- سادگی کار با سایت سازها
- صرفه جویی در هزینه های طراحی سایت
- امنیت بالای سایت سازها
- قابلیت پشتیبانی حرفه ای
- قالب ها و امکانات متنوع
❔︎ سوالات متداول
سایت ساز چیست؟
سایت ساز یک ابزار از پیش آماده شده است که بوسیله آن می توانید بدون دانش کدنویسی، وب سایت بسازید و آن را مدیریت کنید. با کمک سایت ساز می توان هر نوع سایت فروشگاهی، شرکتی، آموزشی و… را طراحی و راه اندازی کرد.
بهترین سایت سازهای ایرانی کدامند؟
از بهترین سایت سازهای ایرانی می توان به سایت ساز سیتی سایت، سیتی سایت، سازیتو، سیتی سایت و ایران سرور اشاره کرد.
سایت سازها مناسب چه کسانی است؟
سایت سازها برای کسانی که دانش و اطلاعاتی در مورد طراحی سایت ندارند و کسانی که زمان و بودجه کافی برای طراحی سایت اختصاصی ندارند بسیار مناسب است.
هزینه سایت ساز سیتی سایت چقدر است؟
سایت ساز سیتی سایت برخلاف سایت سازها به صورت ماهیانه از شما هزینه دریافت نمی کند. بلکه شما تنها با یکبار هزینه کردن، می توانید به صورت مادام العمر از آن استفاده کنید. برای اطلاع از قیمت ها با ما تماس بگیرید.
درپایان
در این مطلب شما را با بهترین سایت سازهای ایرانی و ویژگی های بهترین سایت ساز ها آشنا کردیم. با توجه به نکاتی که گفتیم می توانید بهترین سایت ساز مناسب کسب و کارتان را انتخاب کرده و فعالیتتان را آغاز کنید.