طراحی سایت

آموزش مدیریت سایت فروشگاهی

مدیریت حرفه ای سایت

بسیاری از کسب و کارها به دلیل ناتوانی در مدیریت سایت، پس از مدتی که آن را به حال خود رها می کنند. همین مسئله نه تنها سرمایه و زمان آنها را هدر داده است؛ بلکه انگیزه و امیدشان را نیز برای کسب و کار از بین خواهد برد. به همین دلیل است که بسیاری از افراد فعالیت در دنیای اینترنت و طراحی سایت را کاری بیهوده می دانند. اما باید به این نکته توجه کرد که مدیریت سایت و ادمین سایت فروشگاهی یک تخصص بوده که هر فردی از عهده آن بر نمی آید. مدیر سایت در زمینه های زیر به شما کمک می کند:

  • بروزرسانی سایت و افزونه های آن 
  • برطرف کردن مشکلات فنی وب سایت
  • پشتیبان گیری مداوم از سایت برای حفظ امنیت بیشتر
  • تمدید هاست و دامنه در موعد مشخص
  • تامین امنیت سایت
  • مدیریت سایت فروش

مدیریت فروشگاه اینترنتی

اهمیت مدیریت سایت فروشگاهی

طراحی وب سایت، توسعه سایت و سئو و بهینه سازی اهمیت زیادی دارد. اگر طراحی سایت صحیح نباشد، نمی تواند کاربر را به مشتری تبدیل کند و اگر سایت سئو و بهینه سازی نشده باشد نیز نمی تواند کاربری را به سایت بیاورد. به همین خاطر برای طراحی سایت باید سراغ طراحانی رفت که نه تنها در زمینه طراحی سایت حرفه ای مهارت دارند، بلکه مشتریان در تجارت الکترونیک را بشناسند و با خواسته هایشان آشنا باشند.

فروش از طریق روش های قدیمی سالهای سال است که بین مردم رواج دارد و خیلی از افراد بهترین راه های فروش به روش قدیمی را می دانند اما روش فروش آنلاین یک روش جدید می باشد و خیلی از افرادی که در تجارت الکترونیک فعالیت دارند هنوز نمی دانند چگونه فروش خود را بالا ببرند یا مشتری را راضی نگه دارند. پس این یک خبر خوب است برای تمام کسانیکه می خواهند در تجارت الکترونیک فعالیت داشته باشند، زیرا می توانند با طراحی سایت و توسعه سایت خیلی خوب و حرفه ای تمام این رقیبان را پشت سر بگذارند و سهم زیادی از تجارت الکترونیک را از آن خود کنند.

 

درج محتوا

 محتوا گذاری

درج محتوای متنی، تصویری و یا تولید محتوا سایت

تامین امنیت

تامین امنیت سایت

بررسی وضعیت امنیتی سایت و تامین امنیت لازم

بروزرسانی سایت

بروزرسانی

آپدیت و بروزرسانی سایت، هسته وردپرس و افزونه ها

بروزرسانی سایت

برطرف کردن مشکلات فنی

برطرف کردن مشکلات فنی سایت

تنظیمات هاستینگ

تنظیمات مربوط به هاستینگ

خرید هاست، ست کردن آن با دامنه و تمدید در زمان مشخص

تولید محتوا

خدمات گرافیک

طراحی لولگو و بنر برای سایت  

 

هزینه مدیریت سایت فروشگاهی

خدمات پشتیبانی وردپرس قیمت (تومان)
بروزرسانی هسته اصلی وردپرس،افزونه ها، قالب ها، نسخه PHP هاست و… 500هزارتومان
نصب افزونه های مورد نیاز و حذف کردن افزونه های بدون کاربرد 300هزارتومان
ساخت فرم نظرسنجی، تماس با ما، استخدام،عضویت در خبرنامه و… یک میلیون تومان
نصب افزونه های امنیتی ضروری سایت و کانفیگ امنیتی 800هزارتومان
اخذ اینماد برای سایت های فروشگاهی یک میلیون تومان
زیبا سازی 5 صفحه مهم سایت با استانداردهای UX و UI 600هزارتومان

 

خدمات سئو

یافتن صفحات 404 و رفع آن با ریدایرکت 300هزارتومان
افزایش سرعت کلی وب سایت 1/700/000 تومان
راه اندازی ابزار سرچ کنسول گوگل + اتصال نقشه سایت 250هزارتومان
راه اندازی ابزار گوگل آنالیتیکس + تنظیمات 500هزارتومان
گزارش کلی از سرعت سایت + ارائه راه حل 700هزارتومان
چک کردن سورس کدهای اضافی و حذف آنها 1.800.000تومان
پیدا کردن کلماتی که رقبای شما از آن ورودی دارند 700هزارتومان

 

خدمات پشتیبانی هاست و دامنه

 
خرید هاست، دامنه و ست کردن ( انتقال دامنه و هاست به سرویس دیگر) 400هزارتومان
نصب وردپرس روی هاست و دامنه + تنظیمات اولیه و… 200هزارتومان
تهیه بکاپ از کل وب سایت 200هزارتومان
فعال کردن پروتکل امنیتی SSL 400هزارتومان

 

خدمات گرافیک

طراحی انواع بنر های تبلیغاتی در اندازه های مختلف از 230 هزار تومان
طراحی لوگو اختصاصی برای برند شما، در اندازه و رنگ دلخواه شما از 700هزار تومان

 

مدیریت سایت

تولید محتوا 1000 هزار کلمه ای (رعایت اصول نویسندگی و سئو شده) 110 هزار تومان
تدوین استراتژی سئو از ابتدا (قیمت بر اساس موضوع وب سایت) از 2 میلیون تومان
اضافه کردن انواع محصولات (خدمات دیتا اینتری) هر محصول 15 تا 30 هزارتومان

 

آموزش مدیریت سایت فروشگاهی وردپرسی

وب سایت های وردپرسی به سبب کاربری بسیار آسانی که دارند، مورد توجه عموم قرار گرفته اند. مدیریت سایت وردپرس بسیار آسان است. عدم نیاز به دانش فنی و کدنویسی برای مدیریت این نوع از سایت ها سبب شده است تا تمامی افراد بتوانند به سادگی از سایت های وردپرسی استفاده و آن را مدیریت کنند.

ویدیو های آموزشی زیر شامل آموزش تمامی بخش های سایت فروشگاهی وردپرسی طراحی شده در سیتی سایت می باشد. اما بخش مدیریت سایت های وردپرسی کاملا شبیه به یکدیگر بوده و شما می توانید به راحتی و به کمک این ویدیو ها سایتتان را مدیریت کنید.

تمامی این آموزش ها به صورت رایگان و 0 تا 100 در اختیار شما قرار گرفته است. 

آموزش مدیریت فروشگاه ساز سیتی سایت

 

آموزش مدیریت بخش های مختلف سایت فروشگاهی

1. وارد کردن محصولات فروشگاه

اصلی ترین قسمتی که باید در آموزش مدیریت فروشگاه اینترنتی یاد بگیرید، بخش محصولات است. برای نظم بهتر می توانید لیستی از محصولات را تهیه کنید و پس از وارد کردن، از لیست آن را حذف کنید. برخی از محصولات شاید از نظر شما سود زیادی نداشته باشد اما مورد نیاز مشتری باشد، بنابراین بهتر است تمام محصولات را یکی پس از دیگری در سایت وارد کنید. زمانی که فروشگاه اینترنتی تمام محصولات را موجود داشته باشد، حس بهتری را به مشتریان میدهد و آنها را برای خرید دوباره ترغیب خواهد کرد. اگر برای وارد کردن محصولات در سایت زمان کافی یا مهارت لازم را ندارید، آن را به فرد متخصص دیتا اینتری بسپارید.

 وارد کردن محصولات

2. توضیح محصولات

قسمت دیگر در پنل مدیریت فروشگاه اینترنتی، توضیحات محصول است. توضیح محصولات باید خیلی درست و واقعی باشد، یعنی نه اغراق آمیز باشد نه کوتاه، تنها واقعیت راجع به محصول باشد. توضیحات باید بگونه ای باشد که کاربر را ترغیب به خرید نماید و از همه مهم تر این است که کلمات کلیدی مهم در توضیحات بکار برود تا کاربر با سرچ کلمه کلیدی مستقیم به سراغ محصول مورد نظر خود برود. برای نوشتن توضیحات مناسب برای هر محصول محتوای آموزش نوشتن توضیحات محصول را پیشنهاد می کنیم.

 توضیحات محصول

توضیحات محصول شامل سه بخش مشخصات فنی، توضیحات کوتاه و توضیحات تکمیلی است.

مشخصات فنی: مشخصات فنی شامل سایز، اندازه، جنس، رنگ و … می شود.

توضیحات کوتاه: این قسمت یک توضیح اجمالی در مورد محصول می دهد. گاهی مشتریان وقت خواندن توضیحات زیاد را ندارند یا تا حدودی با محصول آشنا هستند و فقط به دنبال یک توضیح مختصر و مفید هستند. مطالعه توضیحات کوتاه محصول می توانند مشتری را در خرید راهنمایی کند.

توضیحات تکمیلی: در این قسمت نیازی به توضیحات اجمالی نیست. در این قسمت همه موارد را باید توضیح داد تا هیچ ابهامی برای مشتری باقی نماند. در سوال و جواب های مشتریان همیشه نکاتی وجود دارد که می توانید آن ها را در توضیحات تکمیلی محصول بنویسید.

 

3. تصاویر محصول

عکس محصول یکی از مهمترین عوامل موفقیت در تبدیل کاربر به مشتری است. زمانیکه کاربر وارد سایت می شود و محصول مورد نظر خود را بررسی می نماید اول به سراغ عکس محصول می رود وقتی عکس محصول دارای کیفیت نباشد و در محیط مناسب، رنگ خوب، نور کافی و… از محصول عکاسی نشده باشد پیام بی کیفیت بودن محصول را به کاربر می رساند یا اگر عکس خیلی خوب باشد و مشتری پس از خرید متوجه شود محصولی که به دستش رسیده است همانی نیست که در عکس بوده دیگر از این سایت خرید نمی کند. با توجه به آنچه گفتیم عکاسی از محصول نقش مهمی در جذب مشتری دارد به همین دلیل ما محتوای عکس فروشگاه اینترنتی را برای شما آماده کرده ایم.

 

4. اسلایدر سایت

یکی دیگر از قسمت های پنل مدیریت سایت فروشگاهی، بخش اسلایدر است. اگر سری به دیجی کالا بزنید، اسلایدر های بزرگ و جذاب ابتدای سایت را خواهید دید. اکثر وب سایت های فروشگاهی بزرگ توجه خاصی به این اسلایدرها دارند. این تصاویر، تصاویر حرفه ای و کار شده ای هستند که مشتری را برای خرید ترغیب می کنند و عموما اسلایدر ها با نوع کالاهای فروشگاه مرتبط می باشد و از رنگ های جیغ و شاد استفاده می شود.

 اسلایدر سایت

5. نمایش دسته بندی های مهم

برای دسته بندی های اصلی محصولات خود تصاویر جذاب و مرتبط تهیه کنید. با این کار این امکان را به مشتری می دهید که راحت تر به محصولات دسترسی داشته باشد.

 دسته بندی محصولات

6. مدیریت بخش نظرات کاربران

از آنجاییکه نظرات مشتریان تاثیر زیادی در جذب سایر کاربران دارد، بهتر است که این بخش را به خوبی مدیریت کنید و در سریع ترین زمان ممکن به سوالاتی که پرسیده می شود پاسخ دهید. با این کار به کاربران نشان می دهید که آنها برای شما اهمیت داشته و پاسخگوی آنها هستید.

 

7. سفارشات تکمیل شده

باید برای ارسال کالا به مشتری در سریعترین زمان برنامه ریزی کنید. فرقی نمی کند که مشتری به چه روشی هزینه را پرداخت کرده است، به هرحال ارسال به موقع سفارشات به مشتری می تواند رضایت آنها را جلب کند.

 

8. چت آنلاین

چت آنلاین به ابزارهایی گفته میشود که برای برقراری ارتباط آنلاین با مشتری در سایت استفاده میشود. زمانی که شما بصورت آنلاین و در مدت زمان چند دقیقه بتوانید پاسخ مشتری را بدهید، او را به خرید بیشتر تشویق کرده اید. با کمک چت آنلاین می توانید به مشتریان خود مشاوره بدهید و حتی با توجه به نیاز آنها محصولی را معرفی کنید. به هرحال با کمک چت آنلاین برای سایت، می توانید تعامل بیشتری با مشتریان داشته باشید.

 چت آنلاین

9. سفارشات رها شده

ممکن است برخی از مشتری ها مرحله ای از ثبت سفارش را طی کرده باشند، اما آن را نصفه و نیمه رها کرده باشند. تجربه نشان داده است که بررسی این نوع سفارشات رها شده و برقراری ارتباط با مشتری می تواند در افزایش فروش موثر باشد. چراکه ممکن است مشتری در فرایند ثبت سفارش دچار مشکل شده باشد و یا ادامه کار را بلد نباشد. با برقراری ازتباط با او می توانید مشکلات احتمالی را حل کنید.

 

10. آدرس های نادرست صفحات فروشگاه

خیلی مهم است سایت ساده و روان باشد یعنی هر کاربری به راحتی بتواند به صفحه یا محصول مورد نظر خود دسترسی داشته باشد همچنین تمامی صفحات داخل وب به درستی کار کند. اگر صفحات دقیق و صحیح نباشند باعث بی اعتمادی مشتری می شود و ابهت سایت زیر سوال می رود که در نتیجه کاربر به مشتری تبدیل نمی شود. رفع مشکل آدرس های نادرست سایت فروشگاهی در حوزه سئو فروشگاه اینترنتی قرار می گیرد. شما می توانید خودتان با جستجو در اینترنت یک سری اصول سئو را در فروشگاهتان پیاده سازی کنید، اما اینها کافی نیست. این روزها آنقدر رقابت زیاد است که بدون تخصص و تجربه، ممکن نیست که بتوانید به صورت کامل موفق شوید. از این رو بهتر است برای سئو سایت فروشگاهیتان از مشاوره رایگان سئو بهره ببرید.

  آدرس های نادرست صفحات فروشگاه

11. صفحه تماس با ما

یکی از مهم ترین قسمت های سایت صفحه تماس با ما است. در این صفحه راه های ارتباطی مشتری با شما قرار گرفته شده است. همچنین می توانید در این صفحه مکان فروشگاه خود را قرار دهید و از نقشه گوگل نیز استفاده کنید. فرم تماس با ما اعتبار خاصی به سایت می بخشد.

 صفحه تماس با ما

12. صفحه درباره ما

 با کمک صفحه درباره ما می توانید خود را بهتر به مشتری معرفی کنید. در این صفحه اطلاعات فروشگاه، هدف فروشگاه، سابقه کاری فروشگاه و … ذکر میشود.

 صفحه درباره ما

13. صفحات فرود

صفحات فرود که در اصطلاح انگلیسی به آن ها landing page گفته می شود، در طراحی سایت فروشگاهی اهمیت زیادی دارند. صفحات لندینگ پیج، صفحاتی هستند که از طریق آن ها کاربر وارد سایت شما می شود. یعنی قبل از اینکه کاربر سایت شما را ببیند، این صفحات را مشاهده می کند. صفحات فرود می توانند از طریق سئو رتبه دار شوند و کاری کنند تا کاربران زیادی وارد آن صفحه شوند. این صفحات با توجه به استراتژی های فروش و مدیریت سایت طراحی می شوند.

 

در نهایت

در این محتوا به آموزش مدیریت فروشگاه اینترنتی پرداختیم اما هر فروشگاه ساز با توجه به پنل مدیریتی خود روش های متفاوتی را برای مدیریت وب سایت باید به کار بگیرد. اگر در مدیریت فروشگاه اینترنتی خود و همچنین ساخت آن سوالی دارید، مشاوران ما می توانند به شما کمک کنند.

مشاوره تلفنی سیتی سایت

اگر نیاز به مشاوره دارید، تیم سیتی سایت به شما کمک میکند تا بهترین تصمیم را برای پیشرفت کسب و کارتان بگیرید.

لطفا شماره تماس خود را وارد کنید


بروزرسانی در سه شنبه, 06 تیر 1402 10:28

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *