طراحی سایت

طراحی سایت php | مزایای کار با php چیست؟

طراحی سایت php نوعی زبان اسکریپت جاسازی شده html است که سمت سرور می باشد. با طراحی سایت php می توانید صفحات داینامیک متفاوتی را بسازید. php به صورت opensource  و رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد . از آن می توانید در مدیریت محتوا و همچنین در تجارت الکترونیک ، ایجاد وبلاگ و بولت های صفحه استفاده نمایید.

  • یکی از ویژگی های مهم در طراحی سایت اختصاصی با php این است که اگر کسب کار اینترنتی شما تغییر و توسعه پیدا کند، لازم نیست php را برای اعمال تغییرات اصلاح یا حذف کنید.
  • استاندارد بودن کتابخانه یک زبان برنامه نویسی در ساده سازی و افزایش سرعت در پردازش دیتاهای آن نقش مهمی دارد.
  • php از URL parsing، HTTP fetching و … پشتیبانی می کند.
  • علاوه بر سادگی برنامه نویسی و طراحی سایت اختصاصی با php، می توان گفت این زبان برای طراحی سایت های بزرگ به دلیل هزینه های کم، بسیار به صرفه است.
  • به وسیله زبان برنامه نویسی php امکان صفحه بندی اتوماتیک به منظور مدیریت لینک های صفحه وجود دارد.
  • مدت زمان بارگذاری سایت بسیار با اهمیت است، چون بازدیدکنندگان معمولا برای بارگذاری سایت منتظر نمی مانند.
  • زمان برگشت یا زمان تحویل (Turnaround) در php به علت داشتن کتابخانه استاندارد، سفارشی سازی CMS، یکپارچگی، دارا بودن طیف وسیعی از افزونه ها و … خیلی سریع است.
  • می توان گفت php برای تحویل سریع یا همان زمان برگشت معروف است و همین عامل در طراحی سایت اختصاصی با php باعث بالا رفتن عملکرد سایت خواهد شد.

 

مزیت های طراحی سایت php

 رایگان و ساده است

این زبان برنامه نویسی بسیار آسان است و به صورت رایگان در اختیار برنامه نویسان می باشد . با استفاده از php  می توانید کدها را شخصی سازی نمایید و سایت ها را به صورت دلخواه برنامه نویسی نمایید.

قابلیت سازگاری با cms های مختلف را دارد

اگر برای طراحی سایتتان از php  استفاده می کنید، می توانید سایت خود را به اختیار خود و سلیقه خودتان تغییر دهید و به راحتی با نیازهای مشتری هماهنگ کنید. از جمله سیستم های مدیریت محتوا که بر پایه  php نوشته شده اند به وردپرس ، دروپال ، جوملا اشاره کرد. در ادامه به توضیح این پلتفرم ها خواهیم پرداخت.

 با پلتفرم‌ های مختلف سازگار است

کدهای php روی تمام سیستم عامل ها قابل اجرا می باشد. همچنین برای یک پارچه سازی سایت می توانید آنها را با هم ادغام نمایید. از php  می توان در انواع ویندوز ، لینوکس ، یونیکس و هر زیرساختی که قابلیت my spl ,apache را دارند استفاده کنید.

دارای افزونه‌های متعدد

با توجه به اینکه این زبان برنامه نویسی opensource  بوده، با ارائه انواع افزونه های php  و اضافه کردن آنها به سایت می توانید از ویژگی ها و قابلیت های جدیدتر و بیشتری استفاده نمایید.

برخوداری از قابلیت جاسازی (embed) در HTML

بیشتر کاربران اینترنت با دستگاه موبایل وارد سایت ها میشوند به این ترتیب ریسپانسیو بودن سایت ها اهمیت فراوانی دارد . html  از استاندارهایی است که توسعه تمام وب سایت های پویا و ریسپانسیو لازم می باشد. Php کدها را در بستر html اجرا می کند . و می توان وب سایت های ایستا را به یک وب پویا جدید تبدیل نمود.

بهترین فناوری برای سایت‌های ریسپانسیو و پویا

جالب است بدانید سایت‌های بزرگی همچون ویکی پدیا یا فیسبوک و سیستم‌های مدیریت محتوا همچون word press، جوملا و … با زبان php طراحی شدند. Facbook در ابتدای راه با زبان پی اچ پی نوشته شد و در ادامه، از روی همین زبان، زبان برنامه نویسی دیگری به نام    HACH اختراع و استفاده کردند.

قابلیت پشتیبانی با کارشناسان حرفه‌ای

همانطور که گفته شد طراحی سایت php یک زبان برنامه نویسی opensource می باشد. ایم ویژگی باعث می شود جامعه کارشناسان و برنامه نویسیان حرفه ای از آن بهره بهره گیرند و متد های خود را به ان اضافه کنند. و همچنین برای برنامه نویسان مبتدی نیز کمک بزرگی است. به همین دلیل این زبان مدام در حال به روز رسانی و توسعه است.

 قابلیت عملکرد فوق العاده سریع

اگر میخواهید سرعت سایتتان و عملکرد آن در بهترین و سریعترین حالت باشد طراحی سایت php  بهترین گزینه است. با زبان php دسترسی به پایگاه داده MYSQL را سریع‌تر کرده و این امکان را به توسعه دهندگان می‌دهد که حضور همه جانبه، سریع و آنلاین داشته باشند.

طراحی سایت php

طراحی سایت پی اچ پی PHP را از پایه آغاز کنید

قبل از آغاز برنامه نویسی به زبان پی اچ پی بهتر است.اطلاعاتی در مورد oop که نوعی برنامه نویسی شی گرا است، داشته باشید. به این ترتیب راحت‌تر می‌توانید پی اچ پی را درک کنید و پیشرفته‌تر ادامه دهید. در نتیجه ارتباط بهتری با طراحی سایت php برقرار خواهید کرد.

منظور از فریم ورک Php چیست؟

در تعریف فریم ورک ها  (frame work)باید اینگونه گفت که مجموعه ای از کدهای پیش برنامه نویسی شده ای هستند که کدها و نیازهای برنامه نویسان مبتدی در فریم ورک ها توسط افراد حرفه ای پیاده سازی می شوند. برای کسانی که علاقه مند به یادگیری به زبان  php هستند و در ابتدا راه قرار دارند کار را آسان می کند.

علاوه بر آن فریم ورک ها به کمک برنامه نویسان آمده ، تا حد امکان بتواند به طراحی سایت سرعت ببخشد و این اطمینان را حاصل می کند که مسایل امنیتی اسکریپت ها رعایت شده و کدها بدوم خطا نوشته می شوند.

نکته ای که قبل از انتخاب فریم ورک باید به آن توجه داشت، امنیت بالا فریم ورک است. اگر فریم ورکی را انتخاب کنید که مشکل امنیتی داشته باشد امکان هک شدن وجود دارد.

انواع فریم ورک های php
zend-framework

فریم ورک zend php

از فریم ورک هایی که با آن می توان طراحی سایتphp انجام داد ، Zend Framework می باشد.

  • فریم ورکی با امنیت بالا .
  • اساسا یک فریم ورک ساخته شده با زبان php است .
  • که از API های بسیاری از پیشگامان برنامه های مبتنی بر وب از جمله Google، Amazon، Yahoo، Flicker و … بهره می برد.
  • این فریم ورک برای توسعه برنامه های تجاری بسیار مطلوب و مناسب است .

 

 فریم ورک Phalcon php 

Phalcon php

اگر می خواهید طراحی سایتی انجام دهید که سرعت لود آن برای شما مهم است ، گزینه پیش روی شما فریم ورک Phalcon خواهد بود.

  • این فریم ورک با زبان بسیار قدرتمند C کد نویسی شده است و سرعت لود بالایی را دارد.
  • از منابع سخت افزاری کمتری استفاده می کند.
  • فالکون به عنوان اکستنشن C برای php برنامه نویسی شده است .

 

فریم ورک CakePHP

cakephp

Cakephp frame work در سال 2005 توسط برنامه نویسی لهستانی به نام Michal Tatarynowicz نوشته شد . این فریم ورک برای ایجاد یک چارچوب کاربردی و سریع برای php  ساخته شد . برنامه نویسان حرفه ای نیز در توسعه آن کمک کردند و به این ترتیب اولین نسخه آن در سال 2006 منتشر شد.

  • این framework با قابلیت گسترش سریع برای php است .
  • از الگوهای عمومی شناخته شده کد نویسی آن همانند Active Record، Association Data Mapping، Front Controller پیروی می کند.
  • از معماری MVC پیروی می کند.
  • هدف آن ایجاد فریم ورک ساخت یافته است تا برنامه نویسان مبتدی بتوانند برنامه های قدرتمند تحت وب را به سرعت گسترش دهند، بدون این که از انعطاف پذیری آن کاسته شود.

فریم ورک  Laravel

frame work laravel

لاراول ( Laravel ) یک فریم‌ورک php است که توسط تیلور اوتول(Taylor Otwell) کد نویسی و توسعه یافته است.در توسعه‌ی این فریم‌ورک بسیاری مفاهیم و روش‌های موجود در دیگر فریم‌ورک‌ها و زبان‌ها گردآوری شده‌اند.

  • لاراول مجموعه‌ای از بهترین روش‌ها و ابزارها در یک بسته است.
  • فریم‎ ورک لاراول ، برنامه‎ نویسی برنامه‎ های کاربردی تحت وب با زبان php را بسیار ساده ‎تر می کند و کمک زیادی برای انجام پروژه ‎های php و طراحی سایت php  و توسعه آسان آن ‎ها می‎ کند.
  • لاراول توسط آسان سازی کارهای معمول مانند احراز هویت، روتینگ، sessionها ، کار با بانکهای اطلاعاتی و … که تقریبا در تمامی سایت های php استفاده می‌شوند.
  • لاراول مسائل و مشکلات ناشی از توسعه را هم برای توسعه دهنده و هم برای کارفرما کاهش می دهد.

 

پی اچ پی را نصب کنید

قبل از هر چیز مطمئن شوید که شرکت میزبانی شما اجازه دسترسی به php را به شما می‌دهد یا خیر؟ معمولا آخرین نسخه پی اچ پی روی هاستی که خریداری می‌کنید، نصب شده است تا بتوانید نرم افزارهایی مثل وردپرس را روی آن نصب کرده و شروع به کار کنید.

دستورالعمل‌ها را دنبال کنید

زمانی که پلتفرم مورد نظرتان را نصب کردید، بایستی به برخی از دستورالعمل‌های php تسلط داشته باشید تا بتوانید آن چیزی را که می‌خواهید در صفحات خود فراخوانی کنید. دستورات php را در داکیومنت html قرار دهید.

فایل پیکربندی اصلی را فراموش نکنید

به جای تنظیماتی که برای اتصال به پایگاه داده‌تان انجام می‌دهید، بهتر است یک فایل پیکر بندی مستقل ایجاد کرده.و آن را مدام به روز کنید و در اسکریپت php خود قرار دهید. به این ترتیب، هر موقع بخواهید تغییرات.یا به روزرسانی روی آن انجام دهید، کارتان راحت‌تر است.

نوشتن یک سایت از ابتدا و با کدنویسی، کاری زمان بر است. ضمن اینکه بخشی از زمان شما برای چک کردن و برطرف کردن خطاها صرف می‌شود. بنابراین بهتر است در غالب یک پلتفرم یا چارچوب این کار را انجام دهید.

آغاز طراحی سایت پی اچ پی PHP

بهتر است همان ابتدا هر طرحی که برای طراحی وب سایت‌تان دارید، روی کاغذ بیاورید. سپس محتوا و صفحاتی که بهم لینک دارند، مشخص کنید. در ادامه نمونه‌ای از صفحه مجزا که با php نوشته شده به شما معرفی می کنیم که با محتوایی از سه صفحه اچ تی ام ال نوشته شده است. در نهایت بعد از ایجاد فایل index.php می‌توانید با کدهای html آن را بهینه کنید. برای طراحی سایت php در سیتی سایت همراه ما باشید.

هدر سایت  header

در ابتدای طراحی، می‌خواهیم سه صفحه بسازیم که بر اساس ساختار :

هدر header  اطلاعات عنوان سایت

متن  container

فوتر footer ایجاد می‌شود.

نام فایل را header.html می‌گذاریم.

بدنه سایت body

قسمت بادی (body) یا بدنه سایت، بخشی از محتوای سایت است.که کاربر می‌خواند. برای مثال این قسمت در زیبال که شما در حال خواندن آن هستید، بخش بدنه سایت است. صفحه جدید را با عنوان body.html ایجاد کرده و اطلاعاتی که می‌خواهیم به کاربر نمایش داده شود، در آن قرار می‌دهیم.

دو روش طراحی سایت وجود دارد که یکی استاتیک و دیگری دینامیک می باشد. طراحی سایت استاتیک به نوعی از طراحی وب گفته می شود ،که در آن وب سایت صرفا با استفاده از HTML و CSS پیاده سازی می گردد. وب سایت به دیتابیسی برای خواندن مطالب متصل نیست. وب سایت استاتیک دارای کنترل پانلی برای مدیریت مطالب وب سایت نیست و صرفا طراح وب سایت می تواند تغییرات لازم را در وب سایت انجام دهد؛ که هم اکنون دوره طراحی وب سایت استاتیک سر آمده است. حال آنکه وب سایت دینامیک از طریق زبان های برنامه نویسی سمت سرور با دیتابیس در ارتباط می باشد و اطلاعات لازم در در دیتابیس ذخیره و از دیتابیس جمع آوری می نماید. وب سایت دینامیک همچنین دارای کنترل پانلی می باشد که می توان از طریق آن کنترل پانل مطالب و محتوای وب سایت را مدیریت نمود. زبان های برنامه نویسی سمت سرور مختلفی برای برقراری ارتباط با دیتابیس وجود دارد که یکی از آنها php می باشد. php به دلیل ماهیت کد باز بودن آن محبوبیت بیشتری برای پیاده سازی سایت ها دارد و امروزه درصد بسیاری بالایی از سایت ها توسط زبان برنامه نویسی php راه اندازی می گردد. کد باز بودن به آن معناست که جامعه کاربری بزرگی به صورت رایگان برای توسعه php تلاش می نمایند و هر یک از اعضای این جامعه کاربری از امکانات به وجود آمده برای پیاده سازی وب سایت خود استفاده می نماید.

فروشگاه سازهای php

در این قسمت به معرفی بهترین سیستم های مدیریت محتوای فروشگاهی می پردازیم که با زبان php نوشته شده اند . هر کدام از این فروشگاه سازها امکاناتی را دارند، همانطور که از نامشان پیداست از آنها برای طراحی سایت فروشگاهی استفاده می شود، که در ادامه به آنها میپردازیم با ما همراه باشید.

مجنتو Magento

مجنتو یکی از قویترین و مطرح ترین سیستم های مدیریت محتوای فروشگاهی یا فروشگاه ساز که دارای قابلیت های فراوانی می باشد. مجنتو برای راه اندازی انواع مختلف فروشگاه های اینترنتی مناسب است. در صورتی که امکانی در قابلیت های پیش فرض آن وجود نداشت می توان با استفاده از ماژول های موجود آن و یا از طریق برنامه نویسی قابلیت مورد نظر را اضافه نمود.

 

پرستا شاپ PrestaShop

این فروشگاه ساز نیز همانند مجنتو و سایر فروشگاه سازها امکانات فراوانی دارد . پرستا شاپ گزینه ی مناسبی برای راه اندازی یک سایت فروشگاهی می باشد. همچنین قابلیت توسعه را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *