طراحی سایت

چرا طراحی سایت با وردپرس یک انتخاب مناسب است؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای محبوب است که در میان طراحان سایت نیز طراحی سایت وردپرس طرفداران زیادی پیدا کرده است. در این مقاله قصد داریم معایب و مزایای وردپرس را بررسی کنیم.

یکی از متداول‌ترین سوالاتی که درباره طراحی سایت از سمت مشتریان پرسیده می‌شود، درباره انتخاب زبان برنامه نویسی بوده و اینکه سایت مورد نظرشان را با چه زبان و پلت فرمی طراحی کنند. در این مقاله به بررسی طراحی سایت با وردپرس و بیان معایب و مزایای آن پرداخته‌ایم. وردپرس در ابتدا سیستمی بود که برای وبلاگ نویسی مورد استفاده قرار می‌گرفت. اما بعدها تبدیل به سیستم مدیریت محتوا شد و در حال حاضر تعداد بسیار زیادی از سایت‌ها از این سیستم استفاده می‌کنند.

وردپرس با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده و به دلیل داشتن پلاگین‌های متنوع، توانسته بسیاری از نیازهای مشتریان را مرتفع نماید. برای داشتن یک سایت وردپرسی بهتر است از هاست‌ لینوکس استفاده کرد. البته برخی از شرکت‌های ارائه دهنده سرویس‌های میزبانی وب، چند سالی است که هاست‌ وردپرس را در سبد محصولات خود قرار داده‌اند که در ادامه درباره این موضوع نیز بحث خواهد شد.

مزایای وردپرس

۱. وردپرس یک پلتفرم متن باز (open source) است

طراحی سایت با وردپرس - وردپرس پلتفرم متن باز

متن باز بودن وردپرس به این معناست که توسعه دهندگان وب می‌توانند کدهای مورد نظر خود را به آن اضافه کنند و آن را در اختیار سایر افراد قرار دهند. بنابراین افراد برای طراحی سایت وردپرسی نیازی به کدنویسی از پایه را نخواهند داشت. این امکان جزء مزایای وردپرس محسوب می‌شود ولی باید به این نکته نیز توجه داشت که این موضوع می‌تواند تا حدی امنیت سایت و عملکرد آن را به مخاطره انداخته و استفاده از کدهای معیوب که توسط دیگران نوشته می‌‌شود می‌تواند موجب عدم عملکرد صحیح وب سایت گردد.

پیشنهاد سیتی سایت: بهترین افزونه های وردپرس در سال ۲۰۱۹

۲. سادگی در طراحی و سهولت در مدیریت وب سایت

طراحی سایت با وردپرس - سهولت در مدیریت وب سایت وردپرسی

با وردپرس هر فردی با حداقل اطلاعات فنی در زمینه برنامه نویسی می‌تواند وردپرس را نصب و قالب دلخواه خود را پیاده سازی کند. همچنین وردپرس به دلیل دارا بودن یک رابط بصری توانسته فرایند اضافه کردن صفحات جدید، مدیریت پست‌ها، آپلود تصاویر و … را بیش از پیش آسان کند. برای ایجاد یک سایت وردپرسی تنها به یک مرورگر متصل به اینترنت نیاز است و طراح به راحتی می‌تواند کار طراحی خود را آغاز نماید.

۳. تنوع در افزونه‌ها (plug –in)

یکی از مهمترین مزیت‌های وردپرس، داشتن تعداد زیادی افزونه است. هر فرد بنا بر نیاز خود می‌تواند از این افزونه‌ها استفاده کند. بیشتر این افزونه‌ها به صورت رایگان ارائه شده‌اند و افزونه‌های غیر رایگان نیز با قیمت منطقی و مناسب در اختیار طراحان قرار گرفته است.

۴. قابلیت توسعه پذیری ساده و سریع

طراحی سایت با وردپرس - قابلیت توسعه پذیری

با وردپرس هر طراح می‌تواند به راحتی و با صرف حداقل زمان، سایت خود را توسعه داده و با نصب افزونه‌های مختلف، بر عملکرد سایت خود بیافزاید. همچنین با توجه به اینکه وردپرس در ابتدا برای وبلاگ نویسی ایجاد شده، قابلیت‌های وبلاگ نویسی بالایی دارد که در این بین می‌توان به راه اندازی اشتراک ایمیل Rss در وبلاگ، قابلیت ثبت کامنت توسط بازدیدکنندگان و … اشاره کرد.

۵. انعطاف پذیری در طراحی

وردپرس پلتفرمی کاملا انعطاف‌پذیر بوده و قابلیت شخصی‌سازی بر‌اساس سلیقه مشتری را دارد. با نصب افزونه‌ها و تغییر در ظاهر سایت و طراحی سایت ریسپانسیو می‌توان یک سایت کامل و متفاوت با سایر سایت‌های وردپرسی ایجاد کرد. همچنین سایت‌های وردپرسی بسیار مقیاس پذیر هستند، بدین صورت که طراح می‌تواند هزاران صفحه جدید در سایت ایجاد کرده و نگران عملکرد سایت نباشند. ضمنا مدیر سایت می‌تواند کاربران متفاوتی را بعنوان مدیر در سایت تعریف و به هر کدام از آنها سطوح دسترسی مختلفی را اطلاق کند. در کنار موارد مورد بحث، برای بروزرسانی سایت و افزونه‌ها نیازی به طراح سایت و برنامه نویس نبوده و آپدیت و بروزرسانی به سادگی انجام می‌گیرد. تا اینجا به بررسی برخی از مزایای طراحی سایت با وردپرس پرداخته شد. ولی در کنار هر مزیتی، همواره معایبی هم وجود خواهد داشت. در ابتدای امر در کنار مزیت متن باز بودن وردپرس، به مشکلات امنیتی این موضوع هم تا حدی پرداخته شد. البته لازم به ذکر است که استفاده از یک طراح و برنامه نویس مجرب می‌تواند این مشکل را رفع کند. ولی قطعا افراد تازه کار و بی‌تجربه حرفه‌ای قادر به رفع مشکلات اینچنینی به شکل نخواهند بود.

معایب طراحی سایت با وردپرس

 ۱. پلاگین بیشتر، سرعت سایت پایین‌تر

طراحی سایت با وردپرس - پلاگین وردپرسی

افزونه‌ها می‌توانند امکانات زیادی را به سایت شما اضافه کنند. ولی باید در نظر داشت که در صورت استفاده همزمان از تعداد زیادی افزونه، سرعت سایت کاهش پیدا می‌کند و این می‌تواند باعث بروز مشکل در عملکرد سایت گردد.

۲. به روزرسانی‌های مداوم

وردپرس به صورت دوره‌ای نسخه‌های جدید قالب‌ها و افزونه‌های خود را ارائه می‌کند. با به روزرسانی این امکانات، باید انتظار تغییر در ظاهر و عملکرد افزونه‌ها و قالب را داشت. لذا برای بهبود وضعیت بعد از به روز رسانی نیاز به یک طراح سایت و برنامه نویس مجرب خواهید داشت تا در صورت بروز هرگونه مشکل، نسبت به عیب یابی آن اقدام و مشکلات را رفع نماید.

۳. استفاده بیش از حد از منابع

طراحی سایت با وردپرس - استفاده بیش از حد از منابع

نصب تعداد زیاد افزونه در جهت بالابردن امکانات وب‌سایت باعث استفاده بیش از حد از منابع سرور شده و معمولا سایت نیاز به ارتقاء سرویس میزبانی خواهد داشت. در ابتدای مقاله اشاره شد که برخی از شرکت‌های معتبر ارائه دهنده خدمات میزبانی وب، در سبد محصولات خود، سرویس هاست وردپرسی ارائه می‌کنند و با درنظر گرفتن یک سرور مناسب برای سایت‌هایی با این پلتفرم تا حد زیادی مشکلات این چنینی را رفع کرده‌اند. با یک نگاه کلی می‌توان به این نتیجه رسید که وردپرس می‌تواند یک پلت فرم خوب برای طراحی سایت‌ فروشگاهی و طراحی سایت شرکتی باشد و تمامی معایب آن به راحتی توسط یک تیم طراحی مجرب قابل رفع می‌باشد. بنابراین همچنان وردپرس می‌تواند انتخاب مناسبی برای طراحی سایت باشد.

[faq]

نویسنده: الهام کرامتی

سوالات متداول


به سیستم مدیریت محتوای سایت CMS اطلاق می‌شود و امکان ویرایش، مدیریت و … را به صاحبان وب‌سایت می‌دهد. به بیان دیگر، CMS قسمتی است که در آن می توان محتوای سایت شامل صفحات، تصاویر و ویدئوها را اضافه یا کم کرد.


تمامی اصناف و شرکت‌ها می‌توانند برای طراحی سایت شرکتی و یا طراحی سایت فروشگاهی و… از وردپرس استفاده کنند. حتی افرادی که تازه‌کار هستند نیز به راحتی قادر به استفاده از این نوع سیستم هستند.


  • وردپرس را می‌توان محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا دانست زیرا
  •  تمامی افراد اعم از مبتدی یا تازه‌کار امکان استفاده از آن را دارند
  • سئو سایت به‌صورت پیش‌فرض روی کدهای آن انجام شده است.
  •  موتورهای جستجوی گوگل به‌دلیل سئو محور بودن به سرعت صفحات وردپرس را ایندکس می‌کنند
  •  مخاطب‌پسند بوده، امنیت و سرعت بالایی نیز دارد
  •  امکان اتصال به درگاه‌های بانکی و دریافت مجوزهایی مانند eنماد را دارد
  •  پس از طراحی سایت وردپرس امکان به‌ روز‌رسانی دارد


تمامی پروژه‌هایی اختصاصی که وب‌رمز طراحی و کدنویسی می‌کند به مدت ۶ ماه و پروژه‌های طراحی سایت به مدت یکسال دارای پیشتیبانی می‌باشند. بعد از این مدت نیز می‌توانید با پرداخت هزینه از خدمات پشتیبانی سایت وردپرس بهره‌مند شوید.


تقریبا یک سوم از کل وب‌سایت های جهان از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند. به عبارت دیگر پراستفاده‌ترین سیستم مدیریت محتوای موجود در دنیا است. از آنجا که وردپرس سئو محور است و یک سیستم متن باز محسوب می‌شود و مدیریت سایت با آن بسیار آسان است و از امنیت بالایی برخوردار است یکی از بهترین انتخاب‌ها برای طراحی سایت با وردپرس است.


وردپرس سالانه ۴ تا ۸ بار به روزرسانی می‌شود که بیشتر از سایر انواع نرم‌افزارها است. به‌روزرسانی‌های منظم به طور مداوم امنیت وب‌سایت‌های وردپرس را افزایش می‌دهد.


وردپرس طوری طراحی شده است که برای کاربران تازه‌کار که دانش کدنویسی ندارند نیز کاربر‌پسند و ساده باشد و آن‌ها را قادر می‌سازد تا به سهولت اندازه و رنگ قلم را تغییر دهند. به‌طور کلی مرحله به مرحله کاربر را هدایت می‌کند تا تنظیماتی که مایل است را در وردپرس سایت خود انجام دهد مثلاً صفحات وب جدیدی اضافه کند، تصاویر را در آن صفحات قرار دهد، ویدیو را تعبیه کند و …


در حال حاضر ۱۶۹ ترجمه وردپرس وجود دارد که زبان فارسی نیز یکی از آن‌هاست.


آموزش استفاده از قالب و افزونه‌های مرتبط با قالب به کاربر آموزش داده خواهد شد. به‌طور کلی مدیریت سایت و تغییر اجزای مختلف سایت و تمامی بخش‌ها را طی یک فیلم آموزشی را به‌صورت رایگان در اختیار مشتری قرار خواهیم داد.

 

 


هزینه طراحی سایت با توجه به امکانات مدنظر کاربر از سایت متغیر است، اما برای اطلاع کامل و راهنمایی در خصوص هزینه طراحی انواع سایت می‌توانید با بخش فروش شرکت تماس حاصل نمایید.
۰۲۱-۲۲۱۳۹۲۰۳ داخلی ۲۱۰ (سرکار خانم نصرت) و داخلی ۲۱۷ (جناب آقای عقیلی)


برای نصب افزونه باید یک تیکت به وب‌رمز بدهید و در صورتی‌که افزونه‌ی مدنظرتان با سایت شما سازگار باشد و مشکلی در روند سایت ایجاد ننماید تیم طراحی نصب را انجام خواهند داد.

برچسب ها :

منبع :
wordpress.org

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *