طراحی سایت

ایمیل هاستینگ – خصوصیات و ایمنی

ایمیل هاستینگ تنها با هدف کمک به تجارتها در برآوردن نیازهای ارتباطی خود ایجاد شده است. همه ما کم و بیش درباره افزایش حجم خطرات و تهدیدات اینترنتی، انواع ویروسها و اشکالات سخت افزاری و نرم افزاری مطلع هستیم. بروز هرکدام از این مشکلات ممکن است ارتباطات تجاری شما را برای ساعتها یا حتی روزها مختل کند. بنابراین انتخاب راه حلی ایمن برای درگیر این مشکلات نشدن لازمه هر تجارتی است. در ادامه سعی داریم شما را با جوانب مختلف میزبانی ایمیل آشنا سازیم.
دسترسی امن به ایمیل: تمام شرکتهای معتبر هاستینگ در دنیا که ارائه دهنده خدمات میزبانی ایمیل هستند، سرور های ایمیل سازمانی را با گواهینامه های SSL رمز نگاری می کنند. بدین ترتیب داده هایی که به سرور فرستاده می شود و داده هایی که از سرورهای دیگر به این سرور منتقل می شود درست از زمانی که کاربر وارد وب میل می شود؛ محفوظ می شوند. این کار ایمنی ارتباطات تجاری شما را افزایش داده و باعث می شود پیامها یا اطلاعات به صورت ایمن به فرد موردنظر برسد. دسترسی ایمن IMAP و سرور POP تقاضا برای هاستینگ ایمیل در ارتباطات تجاری به سرعت روبه افزایش است، زیرا از این طریق می توان با امنیت کامل از طریق IMAP (پروتکل دسترسی به پیغام در اینترنت) و POP به ایمیلهای بر روی صفحه دست یافت. هریک از برنامه های پرکاربرد مربوط به سازماندهی میل ها مانند Microsoft Outlook, Thunderbird, Apple Mail, Outlook Express و غیره توسط هاستینگ ایمیل حمایت یا ساپورت می شوند. مهم نیست که پست الکترونیک خود را به صورت آنلاین یا خارج از اینترنت می خوانید، انتخاب هاست ایمیل سازمانی مطمئن، کارآمد و ایمن بسیار اهمیت دارد.
فضای دیسک فراوان: زمانی که ایمیل هاستینگ را انتخاب می کنید، برای هر صندوق پست الکترونیک ای که می سازید، به شما فضای ذخیره کردن زیادی داده می شود. برای بسته های تجاری و کاری، فضای ذخیره به صورت MB (مگابایت) و برای بسته های سازمانی به صورت GB (گیگابایت) می باشد. اسپم ها (نامه های الکترونیکی ناشناس) و فیلتر کردن ویروسها یک هاست ایمیل مطمئن ترافیک مشکوک روی سایت شما را فیلتر می کند و فضا را برای شما ایمن می سازد. برای مقابله با اسپم ها راه های زیادی وجود دارد اما معمولا در SMTP (پروتکلی برای فرستادن نامه) یک اسنکر ضد ویروس تعبیه شده است. روشهایی که قبلا از آنها استفاده می شد، دسته بندی کردن ایمیل ها به سه دسته blacklisting, grey-listing و white-listing می باشد. زمانی که شما برای هر ایمیلی که دریافت می کنید، یکی از این پارامترها را به کار ببرید ایمیل های مشکوک به جای وارد شدن به صندوق نامه های شما به صورت خودکار به لیست ایمیلهای قرنطینه وارد می شوند.

فهرست آدرس مشترک: در هر تجارتی، فهرست آدرس بسیار اهمیت دارد. هر برنامه ایمیل خوان معروفی این سرویس را ارائه می دهد، زیرا این روش، روش آسانی برای ذخیره اطلاعات مخاطبین است و هرکجا لازم باشد می توان به آن دسترسی یافت. ممکن است کاربران مخاطبین خود را در لیست آدرس مشترک یا خصوصی طبقه بندی کنند.

 

برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *