طراحی سایت

با بهترین قالب های وردپرس آشنا شویم

زمان مطالعه: 6 دقیقه

اگر با سیستم مدیریت محتوای وردپرس کار می کنید، یکی از اولین اقداماتی که باید انجام دهید، انتخاب و تهیه قالب وردپرس مناسب با سایتتان است. سایت شما از هر نوعی که باشد، شرکتی، فروشگاهی، خبری و … باید قالب مخصوص خودش را داشته باشد.

اما در بازار محصولات وردپرسی، با تعداد زیادی قالب مواجه خواهید شد که انتخاب  را برای شما دشوار می کند. برای یک انتخاب مناسب از میان قالب های وردپرسی، لیستی از بهترین قالب ها را به تفکیک انواع سایت تهیه کرده ایم که در ادامه معرفی می کنیم.

بهترین قالب های وردپرس

پیش از معرفی لیست بهترین قالب ها، لازم است شما را با ویژگی های قالب های خوب آشنا کنیم.

در زمان انتخاب قالب باید چند مولفه را در نظر داشته باشید که مهمترین آنها عبارتند از: قیمت، ریسپانسیو بودن، سازگاری با انواع مرورگرها، طراحی قالب، سازگاری با افزونه ها، دمو، امنیت، تنظیمات قالب، تناسب قالب با بیزنس شما، پشتیبانی قالب، سئوفرندلی بودن قالب.

  • قیمت

همه محصولات وردپرسی از جمله قالب ها، یا پولی هستند یا رایگان. نسخه های رایگان قالب ها امکانات و پشتیبانی محدودتری در اختیار شما قرار می دهند. اما با خریداری نسخه پولی هم امکانات و قابلیت های بیشتری در اختیار دارید و هم می توانید از آپدیت ها و پشتیبانی قوی برخوردار باشید.

کلیک کنید تا به شما بگوییم هزینه طراحی سایت فروشگاهی چقدر است.

قالب هایی که در ادامه معرفی می شوند، قالب هایی هستند که به لحاظ قیمت از به صرف ترین انتخاب هایی هستند که در اختیار دارید.

  • ریسپانسیو بودن

پاسخگو بودن قالب برای همه دستگاه ها از جمله موبایل و تبلت از ویژگی هایی است که یک قالب وردپرسی خوب باید دارا باشد. قالب هایی که در این مطلب معرفی می شوند، همگی ویژگی ریسپانسیو بودن را دارند.

  • سازگاری با انواع مرورگرها

مخاطبان شما ممکن است از انواع مختلفی از مرورگرها استفاده کنند، بنابراین مهم است که قالب سایت شما با انواع مختلف مرورگر سازگار باشد.

  • طراحی قالب

طراحی جذاب قالب از المان های مهمی است که هنگام تهیه قالب باید به آن توجه کنید. قالب های ساده و بی رنگ و رو جذابیتی برای مخاطب ندارد، بنابراین لازم است حتی برای سایت فروشگاهی قالبی داشته باشید که رنگ و طرح های متنوع و جذاب داشته باشد.

  • سازگاری با افزونه ها

علاوه بر قالب، به افزونه هایی نیاز پیدا می کنید تا برای انجام یکسری عملیات در سایت وردپرسی خود فعالسازی کنید. مهم است که قالبی که خریداری و نصب می کنید، با انواع افزونه ها سازگاری داشته باشد تا هنگام نصب افزونه ها مشکلی ایجاد نشود.

  • دموی قالب

در هنگام تهیه قالب دقت داشته باشید که حتما دمو داشته باشد. دمو کمک می کند تا تصویر دقیقی از ویژگی ها و امکانات قالب بدست آورید.

  • امنیت

امنیت از مهمترین المان ها برای هر وبسایتی است. قطعا شما هم به دنبال قالبی می گردید که از امنیت بالایی برخوردار باشد. قالب هایی که در این مطلب پیشنهاد می شوند، همگی از سطح امنیت بالا و تایید شده برخوردارند.

  • تنظیمات قالب

از ویژگی های یک قالب خوب، امکانات و تنظیمات زیاد برای سفارشی سازی کردن قالب است، طوری که انجام هر گونه تغییر و اصلاحی در قالب سایت به راحتی صورت گیرد.

  • تناسب قالب با بیزنس شما

قالب انتخابی شما باید بر اساس نوع کسب و کار و وبسایت شما باشد. در لیست ارائه شده نیز دسته بندی قالب ها بر اساس نوع سایت انجام شده تا بهترین قالب های بیزنس خود را بشناسید.

  • پشتیبانی قالب

از ویژگی های مهم و اساسی هر قالب، پشتیبانی آن است. قالب وردپرسی باید از پشتیبانی قوی برخوردار باشد تا در زمان بروز مشکل بتوانید به راحتی با پشتیبانی در ارتباط باشید و مشکلتان در اسرع وقت حل شود.

  • سئوفرندلی بودن قالب

نوع قالبی که تهیه و استفاده می کنید، باید طوری باشد که نه تنها به سئوی سایت آسیبی نرساند، بلکه به تقویت آن نیز کمک کند. بر این اساس لازم است قالبی تهیه کنید که ویژگی های سئویی داشته باشد.

ما بر اساس همین ویژگی ها که در انتخاب قالب وردپرسی حیاتی هستند، لیستی از بهترین قالب ها در دسته بندی های مختلف را ارائه داده ایم.

بهترین قالب های شرکتی

  • قالب شرکتی آرکی

برای کسانی که سایت شرکتی دارند، به خصوص شرکت های ساختمانی و عمرانی و طراحی داخلی، قالب آرکی می تواند بهترین گزینه باشد. این قالب ویژگی ها و امکانات متفاوتی از جمله بسته نصب آسان، صفحه ساز گرافیکی، پنل تنظیمات حرفه ای، فروشگاه ووکامرس، بروزرسانی رایگان، درون ریزی دموها از پیشخوان دارد.

  • قالب شرکتی کارائوس

کارائوس یک قالب کاملا ایرانی است که برای انواع شرکت ها شامل شرکت های تجاری، مهندسی، واردات و صادرات، سازمانی، حقوقی و وکالت، معماری، مذهبی، شخصی، آرایش و زیبایی، دکوراسیون، صنایع دستی و … قابل استفاده است.

در این قالب از صفحه ساز پیشرفته المنتور استفاده شده و قابلیت سفارشی سازی دارد، به طوری که می توانید در همه بخش های سایت تغییراتی اعمال کنید، از جمله تغییر رنگ، تغییر تصاویر، متن ها و … .

علاوه بر ویژگی های قالب خوب که در ابتدا معرفی شد، قالب کارائوس امکانات دیگری چون چندزبانه بودن و فروشگاه ووکامرس هم دارد.

بهترین قالب های فروشگاهی

قالب فروشگاهی

  • قالب وودمارت

قالب وودمارت بهترین قالب فروشگاهی وردپرس است و جزء محبوب ترین و پرفروش ترین قالب هاست. این قالب دارای 50 دموی آماده است، بدون نیاز به نصب هیچ افزونه ای همه نیازهای شما را پاسخ می دهد، دارای کدنویسی بهینه و استاندارد است، امکان چندفروشندگی را در سایت فراهم می کند و بیشمار امکانات دیگر.

  • قالب فلت سام

قالب فلت سام از قالب های فروشگاهی و چندمنظوره است که کاملا فارسی سازی شده است و همه تنظیمات آن به فارسی است. صفحه ساز قدرتمند، تنظیمات بی نهایت، سرعت بهینه، سازگار با ووکامرس، دمو، طراحی بهینه برای موبایل، انواع تنظیمات و بسیاری امکانات دیگر را می توانید در این قالب بیابید.

بهترین قالب های آموزشی

  • قالب استادیار

قالب استادیار مخصوص فروش دوره های آموزش آنلاین است. منطبق بر ووکامرس طراحی شده است و هیچ مشکلی بابت درگاه های پرداخت آنلاین نخواهید داشت. از امکانات این قالب می توان به امکان مشاهده دوره های خریداری شده در حساب کاربری، عدم خریداری مجدد دوره ای که قبلا خریداری شده و ثبت جزئیات مشخصات دوره اشاره کرد.

  • قالب ادوما

قالب آموزشی اجوما در مراکز آموزش آنلاین، دانشگاه ها، مدارس، آموزشگاه ها و مهدکودک ها قابل استفاده است. این قالب برپایه ال ام اس است و همه قابلیت های موردنیاز آموزش آنلاین را داراست.

امکان ایجاد آزمون برای دوره، ساخت دوره با درگ اند دراپ، پنل کاربری برای مدرس و دانشجو، امکان برگزاری کلاس با ویدئو کنفرانس، سازگاری با ووکامرس و بسیاری قابلیت های دیگر را می توان برای این قالب برشمرد.

بهترین قالب های دایرکتوری

  • قالب چارسوق

اگر می خواهید وبسایت آگهی مانند دیوار داشته باشید، قالب چارسوق بهترین گزینه برای شماست. امکانات این قالب عبارتند از: سازگاری با المنتور، امکان ارسال پیامک اطلاع رسانی، امکان مشخص کردن آگهی ویژه، جستجوی حرفه ای، عضویت اختصاصی، امکان مشخص کردن هزینه آگهی و بیشمار امکانات دیگر.

  • قالب ریل هوم

قالب ریل هوم، پرفروش ترین قالب املاک وردپرس است. اگر قصد دارید وبسایت مشاور املاک راه اندازی کنید، قالب ریل هوم با رابط کاربری آسان و دموهای جذاب، تجربه بسیار خوبی از کار با یک قالب املاک در اختیارتان قرار می دهد. فرم جستجوی انعطاف پذیر، نمایش ملک روی نقشه های گوگل، مقایسه ملک ها، پشتیبانی منو از حداکثر 4 موقعیت، امکان سفارشی سازی، دارای صفحه ساز ویژوال کامپوزر و بسیاری موارد دیگر از امکانات این قالب است.

بهترین قالب های خبری

  • قالب صحیفه

قالب صحیفه از پرطرفدارترین و شناخته شده ترین پوسته های وردپرسی است. این قالب کاملا فارسی سازی شده، ریسپانسیو است و سازگار با ووکامرس است. علاوه بر این، با افزونه های بادی پرس و بی بی پرس هم سازگار است و پنل تنظیمات فوق العاده جذاب و کاربردی دارد.

  • قالب جنه

قالب خبری جنه دارای کدنویسی بهینه و استاندارد است که کمک کرده تا سرعت لود سایت بسیار بالا برود. در بررسی ها، سرعت 98 درصد به سرعت این قالب داده شده که امتیاز بسیار بالایی است. از مزایای این قالب علاوه بر سرعت بهینه، می توان به واکنشگرا بودن، بهینه شده برای سئو، پنل تنظیمات قدرتمند، امکان سفارشی سازی، مگامنوهای حرفه ای و بیشمار مزایای دیگر اشاره کرد.

  • قالب های چندمنظوره

یکی از امکانات خوبی که در دسترس شماست، قالب های چندمنظوره است. این قالب ها نیاز شما را برای پیاده سازی انواع سایت ها برطرف می کنند و می توانید با یکبار خریداری این قالب ها، انواع مختلفی از وبسایت را برای خود طراحی کنید.

در لیست بهترین قالب های وردپرسی، تعداد زیادی از این قالب های چندمنظوره به چشم می خورد. از جمله آنها قالب آسترا و اولترا است. قالب آسترا مناسب برای سایت های فروشگاهی، اموزشی، شرکتی است و رتبه یک بیشترین نصب فعال در دنیا را دارد.

قالب اولترا نیز برای طراحی انواع سایت به کار می رود و ویژگی های مهمی چون سازگاری با مهمترین افزونه ها و صفحه سازها، تنظیمات طرح بندی پیشرفته و فونت های زیبای فارسی و سرعت بالا دارد.

قالب وردپرسی

سخن آخر

در این مطلب شما را با برترین قالب ها برای انواع سایت آشنا کردیم. اما در انتخاب قالب وردپرسی باید مواردی را مدنظر داشته باشید، که به طور خلاصه عبارتند از:

  • مطمئن شوید ظاهر قالب همان چیزی است که شما می خواهید
  • مطمئن شوید با انواع افزونه هایی که قصد استفاده از آنها را دارید، سازگاری دارد
  • باید با ورژن وردپرسی که استفاده می کنید، قابل استفاده باشد
  • حتما آپدیت منظم داشته باشد
  • حتما نظرات و کامنت های کاربران را مطالعه کنید
  • به قیمت ها توجه کنید
  • اگر از ورژن رایگان استفاده می کنید، بدانید که امکانات و قابلیت های محدودی خواهید داشت.

علاوه بر این موارد باید برای دستیابی به نتیجه بهتر از کار با وردپرس، آموزش وردپرس را دریافت کنید و با نحوه کار با وردپرس، قالب ها و افزونه ها آشنا شوید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *