طراحی سایت

هزینه طراحی سایت اختصاصی چگونه تعیین می شود؟

اگر می خواهید اولین و موثرترین اثر از کسب و کارتان را در ذهن مخاطبان ماندگار کنید، طراحی سایت اختصاصی بهترین پیشنهادی است که برایتان سراغ داریم. یک سایت حرفه ای و همه چیز تمام شناسنامه کسب و کار شما خواهد بود. وجود چنین سایتی تاثیر بی نظیری بر مشتریان شما داشته و راه ورود سایر مشتریان به کسب و کارتان را هموار می سازد. در واقع یک کاربر پای چندین کاربر دیگر را به سایت شما باز می کند و بدین ترتیب مشتری پشت مشتری است که می آید و می ماند!
طراحی سایت اختصاصی ضامن زیبایی و گیرایی وب سایت شما است. هرچه رابط کاربری وب سایت بهتر و ظاهر آن جذاب تر باشد، احتمال جلب توجه و نظر مشتریان بیشتر خواهد بود. فراموش نکنید که بسیاری از رقیبان سر سخت شما در صدد این هستند که با طراحی سایت اختصاصی دل مخاطبان را ربوده و بدین ترتیب از شما سبقت بگیرند. پس سعی کنید از قافله عقب نمانده و میدان را برای آنان خالی نکنید!
اگر با مفهوم طراحی سایت اختصاصی آشنایی چندانی ندارید و نمی دانید که دلیل برتری طراحی سایت اختصاصی بر طراحی سایت آماده چیست، این مطلب بهشت شما است. با ما سیر تا پیاز طراحی سایت اختصاصی را خواهید آموخت!

بیشتر بخوانید: مراحل طراحی سایت

آشنایی مختصر و مفید با طراحی سایت اختصاصی

مهارت ساخت و راه اندازی وب سایت را تحت عنوان طراحی سایت نامگذاری می کنند. جالب است بدانید که روش های مختلفی برای این کار وجود دارد. هر یک از این روش ها کاربرد خاص خود را داشته و از مزایا و معایب خاصی برخوردار هستند. اگر به آن دسته از افرادی تعلق دارید که می خواهید با طراحی یک وب سایت قدم به عرصه فعالیت دیجیتال بگذارید، باید بدانید که دو راه پیش رو دارید. راه نخست این است که از قالب های آماده موجود در بازار استفاده کرده و با صرف هزینه های ناچیز صاحب یک وب سایت شوید. راه دوم هم این است که قید قالب های آماده را زده، هزینه بیشتری پرداخت نموده و بدین ترتیب سایتی اختصاصی و جامع تحویل بگیرید. طراحی سایت اختصاصی همان طور که از نامش پیدا است، با در نظر گرفتن نیاز و سلیقه کارفرما و به طور کاملا اختصاصی صورت می پذیرد.

بیشتر بخوانید: طراحی سایت چیست؟

در طراحی سایت اختصاصی تیم طراحی به مشورت با کارفرما پرداخته و بدین ترتیب نیاز و سلیقه او را مورد سنجش قرار می دهند. پس از گذر از این مرحله نوبت به طراحی ساختار اولیه یا به اصطلاح پروتوتایپ می رسد. در صورت موفقیت آمیز بودن طراحی پروتوتایپ طراحی ظاهری وب سایت استارت می خورد.
پس از اتمام طراحی پروتوتایپ و طراحی ظاهری وب سایت نتیجه کار در اختیار کارفرما قرار می گیرد. در صورتی که نتیجه مورد تایید کارفرما باشد، کار تیم برنامه نویسی شروع می شود. در نهایت سایت طراحی شده تست و ارزیابی می شود تا در صورت وجود مشکل و باگ اقدامات لازم جهت رفع آن صورت بپذیرد. نهایی ترین مرحله هم مربوط به انجام امور لازم به منظور بهبود طراحی است.
اگر طراحی سایت اختصاصی را به سایت آماده ترجیح دادید، می توانید مطمئن باشید که در سرتاسر اینترنت هیچ سایتی مشابه سایت شما پیدا نمی شود!

چرا طراحی سایت اختصاصی؟

می پرسید چرا طراحی سایت اختصاصی؟! به هزار و یک دلیل که چند موردش را خدمتتان عرض خواهیم کرد!
جالب و در عین حال لازم است بدانید که قالب های اختصاصی در مقایسه با نوع آماده از گرافیک جذاب تر و خیره کننده تری برخوردار هستند. این قالب ها با برند و نیازهای کسب و کار شما مطابق بوده و از همین رو به خوبی قادر به نمایش حال و هوای برندتان هستند.
اگر ترجیح می دهید از طراحی سایت اختصاصی استفاده کنید، باید بدانید که امکان اضافه نمودن ویژگی های مورد نظرتان به سایت پس از پایان پروژه میسر خواهد بود. پس نگران تغییر و تحولات آینده سایت نباشید که به سادگی توسط تیم طراحی قابل انجام است.
کدنویسی های انجام شده در طراحی سایت اختصاصی بهینه و مطابق با قوانین
سئو خواهد بود. این در حالی است که وجود کدهای غیر بهینه در سایت های آماده کند شدن سرعت بارگذاری را برای سایت به دنبال خواهد داشت.
امنیت بالا یکی دیگر از دلایل برتری طراحی سایت اختصاصی به طراحی سایت آماده است. اصلی ترین دلیل این موضوع این است که کدهای استفاده شده در طراحی سایت اختصاصی کاملا صحیح نوشته شده و در نتیجه از امنیت قابل توجه تری برخوردار هستند.
طراحی سایت اختصاصی در عین برخورداری از مزایایی که پیش تر مورد بررسی قرار دادیم، معایبی نیز دارد. هزینه بالا نسبت به طراحی سایت آماده و زمان بر بودن دو ایراد بزرگ روش مذکور هستند. البته باید این نکته را هم در نظر داشته باشید که این معایب به هیچ عنوان نتوانسته اند از محبوبیت و کارایی طراحی سایت اختصاصی بکاهند. بالاخره هر که طاووس خواهد، جور هندوستان کِشَد!

بیشتر بخوانید: دلیل تفاوت قیمت طراحی سایت در شرکت های مختلف چیست؟

چه عواملی روی هزینه طراحی سایت اختصاصی موثر است؟

همان طور که در جریان هستید، هزینه طراحی سایت یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که مشتریان به طور ویژه به آن توجه می کنند. به عقیده بسیاری از مشتریان ارزان یا گران بودن هزینه طراحی سایت اهمیت چندانی ندارد. آنچه حائز اهمیت است؛ تناسب هزینه دریافتی با نتیجه نهایی است.

اگرچه سایت یک خدمت است و امکان تعیین قیمت دقیق برای یک خدمت میسر نیست، اما باید بدانید که عوامل متعدد و متنوعی این قیمت را تحت تاثیر قرار می دهند. از جمله مهم ترین عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت اختصاصی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

امکانات سایت

مسلما هر چه امکانات سایت اختصاصی طراحی شده بیشتر باشد، هزینه نهایی بیشتر خواهد بود. طراحی چند زبانه سایت، مدیریت پروژها، طراحی گالری و… از جمله مهم ترین امکاناتی هستند که هزینه طراحی سایت را تحت تاثیر قرار می دهند. لازم به ذکر است که کلیه این عوامل با توجه به نیاز و سلیقه مشتری تعیین می گردند.

گرافیک سایت

گرافیک سایت یکی دیگر از مهم ترین عوامل اثرگذار بر هزینه طراحی سایت اختصاصی است. پیچیده بودن ساختار گرافیکی سایت حاکی از این است که گرافیست زحمت زیادی کشیده است. این موضوع تاثیر به سزایی در هزینه طراحی سایت اختصاصی دارد. فراموش نکنید که هرچه گرافیک سایت بهتر باشد، کیفیت و در نتیجه بازدید از آن بیشتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: ایلوستریتور یا فتوشاپ؟ کدام برای طراحی سایت بهتر است؟

بهینه سازی داخلی سایت

بهینه سازی داخلی یا به عبارت دیگر سئو هم از آن دسته عواملی است که هزینه طراحی سایت اختصاصی را دستخوش تغییر می کند. سئو صحیح باعث می شود که سایت رتبه های برتر موتور جستجوی گوگل را به خود اختصاص دهد. بدین ترتیب بازدید از سایت به طور قابل توجهی افزایش پیدا کرده و درآمد حاصل از فعالیت آن بیشتر خواهد بود. بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو در گرو برنامه نویسی آن مطابق با اصول سئو است. بدون شک این موضوع هزینه ناشی از طراحی سایت را به طور چشمگیری تحت تاثیر قرار می دهد.

استاتیک یا داینامیک بودن سایت

سایت ها در دو نوع استاتیک و داینامیک طراحی می شوند. سایت های داینامیک در مقایسه با نوع استاتیک از امکانات و قابلیت های بیشتری برخوردار بوده و از همین رو محبوب ترند. مسلما هزینه و زمان مورد نیاز برای طراحی چنین سایت هایی بیشتر از سایت های استاتیک است.
موارد فوق الذکر مهم ترین عواملی هستند که هزینه طراحی سایت اختصاصی را تحت تاثیر قرار می دهند. از دیگر هزینه های پنهانی که طراحی سایت اختصاصی برای سازمان ها در پی دارد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

چرا سایت اختصاصی گران است؟

عمدتا سایت هایی که به صورت اختصاصی طراحی می شوند، گران هستند. گران بودن این سایت ها دلایل بسیاری دارد. به عنوان مثال این سایت ها هیچ گونه محدودیتی در زمینه ارائه خدمات ندارند. پس در صورت انتخاب طراحی سایت اختصاصی ضمن در اختیار داشتن فضای دیسک نامحدود، از پهنای باند نامحدودی برخوردار بوده، امکان سفارشی سازی داشته، از قابلیت دسترسی ریشه ای به C Panel بهره مند هستید و…!
همان طور که در جریان هستید، انتظارات و تعامل کاربر از سایت های اختصاصی بیشتر است. همین موضوع سبب شده است که صاحبان سایت های مختلف خواهان برخی از الزامات پیچیده برای جلب توجه مشتری باشند. به تبع این موضوع افزایش هزینه ها را در پی خواهد داشت.
کار طراحی سایت اختصاصی عموما بر عهده یک تیم حرفه ای است که هر یک از آن ها در زمینه ای خاص متخصص هستند. بدون شک سپردن کار طراحی به چنین تیمی نیازمند صرف هزینه های بیشتر است. پس از گران بودن سایت های اختصاصی تعجب نکنید!
نوع طراحی سایت اختصاصی، محتوا و بهینه سازی محتوا، امنیت و… از دیگر مولفه هایی هستند که دست به دست یکدیگر داده و بر میزان هزینه های طراحی سایت اختصاصی می افزایند.

سایت اختصاصی یا سایت آماده؟!

این یکی از پر تکرارترین سوالاتی است که از جانب افرادی که قصد دارند با طراحی یک وب سایت نام کسب و کارشان را در میان رقبا زنده نگه دارند، مطرح می شود. پیشنهاد ما به این افراد این است که ضمن در نظر گرفتن نیازها و سلیقه خود، مزایا و معایب سایت اختصاصی را سنجیده و به مقایسه آن با مزایا و معایب سایت آماده بپردازند. در نهایت هر گزینه ای را که با علایق و سلایق‌شان سازگارتر است، انتخاب کنند.
پیش تر درباره مزایا و معایب طراحی سایت اختصاصی به طور مفصل بحث کردیم. در این جا نیز مزایا و معایب این نوع طراحی سایت را به صورت موردی بیان نموده و سپس می رویم سراغ معرفی مزایا و معایب وب سایت های آماده تا بدین ترتیب تصمیم گیری و انتخاب برایتان راحت تر باشد.

مزایا و معایب سایت اختصاصی

  • طراحی اختصاصی
  • امنیت بالا
  • گرافیک جذاب و منطبق بر برند
  • قابلیت سفارشی سازی و افزودن ویژگی های جدید
  • هزینه بالا
  • زمان بر بودن

مزایا و معایب سایت آماده

  • هزینه کم
  • صرفه جویی در زمان
  • تنوع بالای قالب ها
  • امنیت پایین
  • عدم امکان ایجاد تغییرات اساسی
  • وجود سایت های مشابه فراوان

جمع بندی

اگر قصد دارید یک وب سایت طراحی و راه اندازی کرده و بدین ترتیب فعالیت کسب و کارتان در فضای آنلاین را آغاز نمایید، دو راه پیش رو دارید. یکی طراحی سایت اختصاصی و دیگری طراحی سایت آماده. هر یک از این روش ها مزایا و معایب خاص خود را داشته و کاربرد ویژه ای دارند. گفتنی است که طراحی سایت اختصاصی گران تر از طراحی سایت با استفاده از قالب های آماده برایتان تمام خواهد شد. در عوض این روش مزایای فوق العاده ای دارد که شما را شگفت زده می کنند. اگر محدودیتی در صرف هزینه برای طراحی سایت ندارید، حقیقتا طراحی سایت اختصاصی بهترین پیشنهادی است که می توانیم به شما بدهیم.


اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *