اگر مشغول خواندن این مطلب هستید، پس احتمالاً در زمینه سیستمهای مدیریت محتوا تحقیق کردهاید و تصمیم دارید یک سایت وردپرس بالا بیاورید. پس اکنون تنها کاری که باید بکنید این است که یک قالب وردپرس مناسب برای این منظور انتخاب کنید. شاید هم مدتی است که از وردپرس استفاده میکنید و به دنبال یک قالب جدید برای سایت خود هستید. در هر صورت درخواست دارم قبل از اینکه به سراغ قالبهای پیشنهادی بروید، توضیحات ما در این مورد را کامل مطالعه کنید.
شما در هنگام انتخاب قالب وردپرس مناسب باید به چند مساله توجه کنید. در ادامه کمی در مورد هر یک از آنها توضیح خواهیم داد.
- رابط کاربری یا طراحی سایت (UI): اولین مساله که اکثریت معمولاً فقط و فقط به آن توجه میکنند، رابط کاربری یا همان طراحی سایت است. البته شکی هم نیست که رابط کاربری یک سایت میتواند در جذب مخاطب و نگه داشتن او تاثیر بسیار زیادی داشته باشد. اما نباید تبدیل به تنها معیار ما برای انتخاب یک قالب وردپرس مناسب شود و آنقدر درگیر آن شویم که معیارهای مهم دیگر برای یک قالب خوب را به کل فراموش کنیم.
- تجربه کاربری (UX): موارد بسیاری در ارائه یک تجربه لذتبخش به کاربر نقش دارند و رابط کاربری فقط یکی از آنهاست. شما باید مطمئن شوید که همه چیز به راحتی در دسترس کاربر باشد، دکمهها در جای درست تعبیه شده باشند، مسیرها و فرآیندها تا جای ممکن ساده باشند و در کل چیزی باعث گیج شدن کاربر نشود. به علاوه، قالب شما باید به سرعت بارگذاری شود و در صفحات کوچک (صفحه موبایل و تبلت) به خوبی به نمایش در آید.
- کدنویسی قالب: اینکه قالب مورد نظر شما چقدر خوب پیادهسازی شده است، میتواند در تجربه کاربر و همینطور رنک گوگل شما تاثیری مستقیم داشته باشد. پس باید مطمئن شوید که ایرادات قالب تا جای ممکن رفع شده و همه اصول درست در قالب رعایت شده است.
- بهینهسازی قالب: یکی دیگر از مسائل مهم و تاثیرگذار در موفقیت یک سایت، بهینه بودن آن برای موتورهای جستجو است. شما باید مطمئن شوید که قالب مورد نظر شما کاملاً بر طبق اصول سئو پیادهسازی شده است و میتواند به شما اجازه دهد با صرف کمی وقت به یک رتبه گوگل خوب دست پیدا کنید. توجه داشته باشید که وقتی یک قالب وردپرس به خوبی بهینهسازی شده باشد، پس میتواند یک تجربه کاربری بهتر را هم برای کاربر رقم بزند و کدنویسی خوبی دارد.
حتما بخوانید: معرفی 10 افزونه وردپرس برای بهبود وضعیت سئوی سایت
همانطور که میبینید، معیار خوب بودن یک قالب فقط طراحی آن نیست و باید چندین مساله دیگر را نیز در انتخاب خود مد نظر قرار دهید. برای کمک به شما در این زمینه، ما تصمیم داریم 20 قالب وردپرس اکثراً رایگان را در این مطلب معرفی نماییم که همگی (علاوه بر آنکه زیبا هستند،) برای موتورهای جستجو بهینهسازی شدهاند و لازم نیست وقت و هزینه بسیاری را صرف بهینهسازی داخلی آنها بکنید.
توجه فرمایید که این قالبها با تحقیق و مطالعه نظرات وبسایتهای خارجی انتخاب شدهاند. در مواردی که این قالبها فارسیسازی شده باشند، لینک دانلود آنها نیز برای شما گذاشته خواهد شد. در غیر این صورت، امیدواریم که بتوانیم با معرفی این قالبها به طراحان و برنامهنویسان ایرانی که در این زمینه فعالیت دارند، تا در آینده شاهد فارسیسازی آنها باشیم. پس در صورتی که هر یک از این قالبها را به فارسی ترجمه کردید، از شما تقاضا داریم این موضوع را از طریق بخش نظرات به اطلاع ما برسانید، تا لینک دانلود آن را به صفحه اضافه کنیم.
قالب وردپرس #1: Wimpie Lite
Wimpie Lite قالبی است که بسیار اصولی توسعه داده شده است. از ویژگی های اصلی این قالب می توان به یکپارچه بودن، قابلیتهای خوب و انعطاف پذیری بالا اشاره کرد. Wimpie Lite یک قالبِ پایدار و پر سرعت، با یک طراحی مدرن، پر انرژی و کاملاً کاربر پسند است. این قالب میتواند کاربردهای بسیار متنوعی داشته باشد و برای مشاغل مختلف مورد استقاده قرار بگیرد. اغراق نکردهایم اگر بگوییم که Wimpie Lite یکی از خلاقانهترین قالبهای موجود در وردپرس است و برای افرادی که یک سایت (و به خصوص مجلۀ) اینترنتی را اداره میکنند، میتواند گزینۀ واقعآً مناسبی باشد.
قالب Wimpie Lite قابلیتهای بسیار زیادی دارد: از نصب شدن آسان پلاگین های مختلف بر روی آن گرفته تا اسلایدرهای قدرتمند، ویجت های دقیق و مرتبط، ShortCode های کاربردی. نمایش ویدیو به صورت کاملاً بهینهشده و … در کل میتوان گفت سطح کیفیت قالب Wimpie Lite نسبت به قالب های وردپرس بسیار متفاوت است و به کمک آن به راحتی میتوانید رتبۀ خوبی را در موتورهای جستجو کسب کنید.
متاسفانه قالب ویمپی لایت هنوز به فارسی ترجمه نشده است. ما هم مثل شما امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای مطرح وردپرس فارسی باشیم.
قالب وردپرس #2: RESPONSIVE BRIX
اگر به دنبال قالبی برای WordPress میگردید که هم انعطاف پذیری بالایی داشته باشد و هم برای موتورهای جستجو بهینه شده باشد، مطمئن باشید بهتر از قالب RESPONSIVE BRIX نخواهید یافت. این قالب تعداد (تقریباً) بینهایتی طراحیهای مختلف برای صفحات، هدر و فوتر در اختیار شما میگذارد تا از بین آنها انتخاب کنید. به علاوه، ویرایش قالب Responsive Brix برای افراد غیر حرفهای هم ساده است، چرا که برای همه مخاطبان طراحی شده است و هدف آن صرفاً طراحان و برنامهنویسان نیستند. برای این منظور یک سیستم Drag & Drop خوب برای این قالب طراحی شده است که به شما اجازه میدهد در لحظه قالب خود را ویرایش کرده و تغییرات آن را مشاهده کنید. بدین ترتیب، در وقت شما صرفهجویی بسیاری میشود و دست شما برای خلاقیّت بیشتر کاملاً باز است.
صبر کنید! هنوز شمردن ویژگیهای خوب این قالب تمام نشده است. نه تنها خود قالب Responsive Brix کاملاً رایگان است، که تا به امروز، افزونههای رایگان بسیاری نیز برای آن تولید شده است. به علاوه، این قالب کاملاً واکنشگراست و در گوشی و تبلت به بهترین شکل نمایش داده میشود. فقط یک مشکل کوچک برای استفاده از آن وجود دارد که امیدواریم به زودی حل شود.
متاسفانه قالب ریسپانسیو بریکس هنوز به فارسی ترجمه نشده است. ما هم مثل شما امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای مطرح وردپرس فارسی باشیم.
قالب وردپرس #3: Hamza Lite
برنامهنویسان ادعا میکنند که قالب Hamza Lite پرسرعتترین قالب موجود برای WordPress است و خب، چندان بیربط هم نمیگویند.
بگذارید پیش از آنکه به طور مفصل درباره سرعت این قالب حرف بزنم، یک آمار مهم را با شما در میان بگذارم: بیشتر کاربران اینترنت صفحات وب سایتی که باز نمیشوند یا دیر باز میشوند را مطالعه نمیکنند. این یعنی اگر محتوا و قالب وبسایت شما از نظر سرعت بارگذاری بهینه نشده باشد، ممکن است مشتریان خود را از دست بدهید. خوشبختانه، با قالب Hamza Lite هیچوقت در این زمینه به مشکل بر نمیخورید. چرا که این قالب تنها طی چند ثانیه بارگیری میشود.
حتما بخوانید: سه نوع فراخوان عمل که نرخ تبدیل سایتتان را به سقف میچسباند!
همچنین این قالب به خوبی طراحی و کدنویسی شده است. بنابراین نصب آن راحت است. به علاوه، تمامی بخشهای آن تنها با یک کلیک قابل ویرایش خواهند بود. این ویژگی، توانایی شخصیسازی زیادی را در اختیار کاربران کم تجربه قرار میدهد و آنها میتوانند تنها با چند کلیک تغییرات لازم را در وبسایت خود اعمال کنند.
ما مطمئنیم که قالب Hamza Lite میتواند یک تجربه کاربری خوب را به مخاطبان شما ارائه دهد. به علاوه، سازندگان آن به طور مرتب مشغول بروزرسانی آن متناسب با نیازهای روزو رفع اشکالات مختلف آن هستند. اما…
متاسفانه قالب همزا لایت هنوز به فارسی ترجمه نشده است. امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای مطرح وردپرس فارسی باشیم.
قالب وردپرس #4: Sparkling
هر چه هم که راجع به قالب Sparkling بگوئیم، باز هم نمیتوانیم این قالب را به خوبی توصیف کنیم. Sparkling قالبی کاملاً مدرن، ویرایش شده، یکپارچه و زیبا، انعطافپذیر، سبک و ریسپانسیو است. پس میتواند برای وبلاگها و مجلات اینترنتی یک انتخاب عالی باشد.
همچنین باید این موضوع را به شما بگویم که Sparkling کاملاً با ابزار WordPress Live Customizer هماهنگی دارد و بنابراین شما میتوانید به صورت لحظهای به ویرایش و بهینه کردن آن برای کاربران خود بپردازید. توجه داشته باشید که ابزار WordPress Live Customizer نزدیک به 250 امکان مختلف را در اختیار شما قرار میدهد تا با استفاده از آنها تمامی المانها و ابعاد وبسایت خود را تغییر دهید. به علاوه، Sparkling کاملاً برای موتورهای جستجوگر بهینهسازی شده است و این یعنی موتورهای جستجوگر ارزش بیشتری برای محتوای شما قائل خواهند بود.
برای دانلود قالب وردپرس اسپارکلینگ کافی است به سایت همیار ورپرس مراجعه کنید.
قالب وردپرس #5: AccessPress Basic
اگر کیفیت برای شما اهمیّت زیادی دارد، پیشنهاد میکنیم به سراغ قالب AccessPress Basic بروید. به کمک این قالب شما میتوانید یک سایت با کیفیت و زیبا را به کاربران خود ارائه دهید. خبر خوب این است که سازندگان این قالب به هیچوجه افرادی که تا به حال وبسایت نداشتهاند را فراموئش نکردهاند و این قالب دارای یک فایل داکیومنت آنلاین است که در آن دربارۀ تمامی ویژگیهای آن توضیح داده شده است (البته به زبان انگلیسی!). همچنین در صورت بروز مشکل میتوانید به فروم پشتیبانی قالب مراجعه کنید و از آنها مشاوره بگیرید. این فروم دارای اعضای بسیار خوب و حرفهای است و موضوعات بحث شده در آن برای افرادی که از قالب AccessPress Basic استفاده میکنند، میتواند واقعآً مفید باشد.
دنبال یه کار پر درآمد از اینترنتی؟
برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.
همچنین باید به شما بگویم که به کمک ابزار Online Template Builder، امکان شخصیسازی و ویرایش قالب به صورت آنلاین نیز ممکن شده است. قالب AccessPress Basic دارای 18 دموی شگفتانگیز است که تمامی آنها میتوانند با یک کلیک بر روی وبسایت شما نصب شوند. به علاوه، با این قالب مطمئن میشوید که وبسایت شما با صفحه نمایشگر تبلت و موبایل هم سازگار خواهد بود. (در چند سال اخیر، داشتن یک وبسایت ریسپانسیو تبدیل به یکی از اصول مهم سئو شده است.)
برای دانلود قالب وردپرس اکسس پوینت بیسیک کافی است به سایت همیار ورپرس مراجعه کنید.
حتما بخوانید: راهنمای جامع روانشناسی رنگ در دنیای کسبوکار
قالب وردپرس #6: Hueman
Hueman یک قالب شگفت انگیز با یک طراحی حرفهای، روان و سیال و یک کدنویسی دقیق است. به علاه این قالب دارای المان گرافیکی تطبیقپذیر و قابل شخصیسازی است. بنابراین این قالب میتواند برای وبسایتهای خبری و مجلات اینترنتی واقعاً مناسب باشد.
شما با یک قالب قدرتمند و خلاقانه برای وردپرس روبرو هستید که به وبمسترها اجازه میدهد به راحتی و حتی بدون داشتن دانش کدنویسی، وبسایت خود را ایجاد نمایند. قالب Hueman تمام کارهای سخت را انجام میدهد تا شما بتوانید تمام تمرکز خود را بر روی ظاهر وبسایت و محتوای آن بگذارید. همچنین مجموعهای از افزونهها (یا همان پلاگینهای) مختلف برای این قالب وجود دارند که برای راحتی کار شما و کاملاً رایگان در اختیارتان قرار میگیرند.
برای دانلود قالب وردپرس هیومن کافی است به سایت همیار ورپرس مراجعه کنید.
میخواهید یک وب سایت طراحی کنید یا طراحی فعلی وب سایت خود را دوست ندارید؟
برای مشاوره رایگان، همین الان با ما تماس بگیرید.
قالب وردپرس #7: Ward
Ward قالبی زیبا و تمیز برای WordPress است که مخصوص مخصوص مجلات اینترنتی میباشد. طراحی این قالب بسیار زیباست، آنقدر که میتواند بازدیدکننده را ترغیب به ماندن در سایت شما کند. به علاوه، بر خلاف اکثر قالبهای وردپرس، بارگذاری قالب Ward تنها چند ثانیه طول کمیکشد.
همچنین باید بدانید که این قالب به خوبی برای موبایل و تبلت بهینهسازی شده است و همچنان سرعت خود را حفظ میکند. از امکانات دیگر این قالب نیز میتواند به سیستم نظرسنجی خوب و همینطور مگامنو های (Mega Menu) آن (با قابلیت ویرایش بالا) اشاره کرد که مطمئناً استفادههای خود را خواهند داشت. البته قالب Ward یک ویژگی منحصربفرد دیگر هم دارد و آن سبکهای مختلفی است که میتوانید از بین آنها یکی را انتخاب کنید. این یعنی اگر شما آیتمها و قسمتهای پیشفرض را دوست نداشته باشید، به راحتی میتوانید آنها را تغییر داده یا حتی حذف کنید.
نکته آخر اینکه یک نسخه دمو از این قالب وجود دارد که شما میتوانید قبل از انتخاب کاملاً آن را بررسی کنید. البته…
متاسفانه قالب وارد هنوز به فارسی ترجمه نشده است. امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای مطرح وردپرس فارسی باشیم.
قالب وردپرس #8: Dazzling
قالب Dazlling بدون شک از آن قالبهای وردپرس است که به راحتی میتواند بازدیدکننده را تحت تاثیر قرار دهد و یک تجربه خوب را به او ارائه دهد. اگر کمی به این قالب دقت کنید، متوجه میشوید که تمام المانها و آیتمهای موجود در آن با نهایت دقت و توجه به اصول کاربری جایگذاری شدهاند. همین موضوع باعث میشود این قالب یک انتخاب عالی از منظر تجربه کاربری و حتی سئو باشد.
البته لازم نیست فقط به حرف ما اعتماد کنید. پیشنهاد میکنم همین الان به سراغ نسخه دمو این قالب بروید و خودتان آن را بررسی کنید.
برای دانلود قالب وردپرس دزلینگ کافی است به سایت همیار ورپرس مراجعه کنید.
قالب وردپرس #9: Evolve
پیش از هر چیز به شما خبر بدهم که نسخه انگلیسی قالب Evolve به صورت پولی عرضه شده است. اما قیمت آن واقعاً در مقابل امکانات و زیباییاش هیچ است. البته خوشبختانه قالب Evolve نیز دارای دموی کاملی است که راهکار خوبی برای شناخت این محصول پیش از خرید است.
قالب Evolve علاوه بر زیبا بودن، بسیار تمیز هم پیادهسازی شده است. این یعنی لازم نیست نگران بهینهسازی آن برای موتورهای جستجو یا سرعت بارگذاری آن باشید. به علاوه، این قالب امکان ساخت مگامنوهای (Mega Menu) مختلف را هم به شما میدهد تا دسترسی به دستهبندیهای مختلف را برای کاربران خود ساده کنید.
متاسفانه هنوز نسخه فارسی مناسبی از قالب ایوالو موجود نیست. اما امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای معتبر وردپرس فارسی باشیم.
قالب وردپرس #10: AccessPress Mag
AccessPress Mag یک قالب زیبای وردپرس است که دارای ساختار مستحکمی بوده و برای گوشیها و تبلتها بهینهسازی شده است (البته نسخه فارسی از این نظر کمی مشکل دارد).
همانطور که از اسمش پیداست، این قالب برای کسانی طراحی شده که میخواهند یک مجله اینترنتی داشته باشند (البته نسخههای شرکتی و ساده این قالب هم موجود هستند). یکی از ویژگیهای خوب این قالب، در نظر گرفته شدن مکانهایی برای تبلیغ در آن است. همچنین یک بخش دیدگاهها نیز در صفحه اصلی برای بازدیدکنندگان وجود دارد تا شما از نظرات آنها مطلع باشید.
برای دانلود قالب وردپرس اکسس پرس مگ کافی است به سایت همیار ورپرس مراجعه کنید.
حتما بخوانید: کاربردیترین افزونههای وردپرس که باید نصب کنید
قالب وردپرس #11: Sleeky Lite
اگر میخواهید یک وبسایت رسمی برای کسب و کار خود داشته باشند، قالب Sleeky بهترین گزینه است. چرا که آیتمها و امکانات بسیار متنوعی را در اختیار شما قرار میدهد. پس در صورتی که به دنبال یک قالب رایگان و زیبا باشید، بد نیست حتماً نگاهی هم به این قالب بیندازید.
طراحی Sleeky کاملاً واکنشگراست و وبلاگ آن قابلیت ویرایش و شخصیسازی بسیاری دارد. چندین قالب صفحه، فرمتهای متنوع برای مطالب، المانهای تایپوگرافی، هزاران جایگان مختلف برای افزودن بخشهای جدید، پشتیبانی از ووکامرس و جت پک، و در نهایت وجود یک آموزش ویدئویی برای این قالب تنها بخشی از امکانات آن هستند. البته…
متاسفانه هنوز نسخه فارسی مناسبی از قالب اسلیکی لایت موجود نیست. اما امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای معتبر وردپرس فارسی باشیم.
قالب وردپرس #12: MesoColumn
MesoColumn یک قالب وردپرس است که با زبان های HTML و CSS کدنویسی شده است و خب همانطور که در عکس میبینید، واقعاً پر انرژی و زیباست. به علاوه، از تمام افزونههای BuddyPress، BBPress، WooCommerce و Jigoshop هم پشتیبانی میکند.
البته هیچ لزومی به استفاده از رنگبندی پیشفرض این قالب نیست. هنگام استفاده از MesoColumn، شما این امکان را دارید که رنگبندی مورد علاقه خود را برای صفحات، منوها، سایدبار و حتی فوتر انتخاب کنید. به علاوه این قالب از فونتهای بسیار متنوعی پشتیبانی میکند. قالب MesoColumn به صورت فلت طراحی شده است و کاملاً برای موتورهای جستجوگر بهینه است. علاوه بر این، هنگام استفاده از آن، ابزارهای شخصیسازی متنوعی در اختیار شماست تا تمام ویرایشهای مورد نظر خود را اعمال کنید. اما…
متاسفانه قالب مسوکالم هنوز به فارسی ترجمه نشده است. با اینحال میتوانید نسخه انگلیسی آن را از سایت وب دیزاین دی ال دانلود کنید.
قالب وردپرس #13: Magzimum
قالب Magzimum، قالبی ساده، ریسپانسیو و کاملاً مطابق با اصول سئو است که برای رفع نیاز مجلات اینترنتی، وبلاگ ها و سایت های خبری طراحی شده است. هنگام استفاده از قالب Magzimum، شما میتوانید به راحتی تمام بخشها را شخصیسازی کنید. اگر بخواهیم دقیقتر بگوییم، شما می توانید به راحتی لوگوی خود، فاویکون، آیکونهای شبکههای اجتماعی، تصویر پس زمینه، ویدیو، اسلایدر، بخش خبرهای مهم، بخش مطالب بیشتر و … را به قالب خود اضافه کنید و آنها را ویرایش دهید.
نکته دیگری که بد نیست به آن توجه داشته باشیم، طراحی جذاب و رسمی این قالب است که میتواند تاثیر خوبی بروی مخاطبان شما داشته باشد. با اینحال…
متاسفانه قالب مگزیموم هنوز به فارسی ترجمه نشده است. امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای مطرح وردپرس فارسی باشیم.
قالب وردپرس #14: ProfitMag
ProfitMag یک قالب تمیز و ریسپانسیو مخصوص مجلات اینترنتی است که برای وبسایتهای خبری و وبلاگها میتواند انتخاب بسیار مناسبی باشد. این قالب دارای پنل ویرایش بسیار قدرتمندی است که به شما امکان میدهد در لحظه قالب خود را ادیت کنید. به علاوه، قالب ProfitMag شامل اسلایدری پارتیشنبندی شده است که برای نمایش 5 مطلب مهم شما می تواند کارآمد باشد و توجه کاربر را به آنها جلب کند.
علاوه بر موارد گفته شد، این قالب کاملاً برای موتورهای جستجوگر بهینهسازی شده است و از سرعت بارگذاری بالایی برخوردار است.
حتما بخوانید: 7 فاکتور اصلی رتبه بندی سایت در گوگل برای سال 2020
برای دانلود قالب وردپرس پرافیت مگ کافی است به سایت همیار ورپرس مراجعه کنید.
قالب وردپرس #15: Surfarama
قالب Surfarama با الهام از سایت معروف Pinterest طراحی شده است. شما با یک قالب جذاب و تماشایی روبرو هستید که از سبک لایهای Mason برای صفحه نخست و دستهبندیهای صفحات خود استفاده میکند. این ویژگی باعث میشود وبسایت شما از نظر گرافیکی جلوهای زیبا پیدا کند. قالب Surfarama برای افرادی که میخواهند یک سفرنامه راه بیندازند یا مجله ای وبلاگگونه داشته باشند که از تصاویر زیادی استفاده میکند، انتخاب مناسبی است.
یک ویژگی خوب دیگر در قالب Surfarama این موضوع است که دست شما برای ویرایش کاملاً باز بوده و به راحتی میتوانید لوگو خود را آپلود نمایید، رنگ پسزمینه را تغییر دهید و حتی رنگبندی اصلی سایت خود را بر اساس نیازهایتان ویرایش کنید. به علاوه، همانطور که انتظار دارید، این قالب کاملاً برای موتورهای جستجو بهینهسازی شده است.
متاسفانه قالب سرفوراما هنوز به فارسی ترجمه نشده است. امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای مطرح وردپرس فارسی باشیم.
حتما بخوانید: آموزش سئو وردپرس در چند قدم ساده
قالب وردپرس #16: Rowling
Rowling یک قالب تمیز، ساده و شیک وردپرس است که میتواند برای مجلات خبری و وبلاگها انتخاب بسیار مناسبی باشد. طراحی سادۀ قالب Rowling و در عین حال، ویژگیهای قابل توجهی از جمله طراحی واکنشگرا، پشتیبانی از فونتهای مختلف، پشتیبانی از منوی شبکه های اجتماعی، پشتیبانی از رنگ بندی های مختلف، ویجت مطالب اخیر به همراه تصاویر Thumbnail و … باعث میشود این قالب تبدیل به یک انتخاب مناسب برای بسیاری افراد شود. به علاوه، فراموش نکنید که این قالب به خوبی برای موتورهای جستجوگر بهینه شده است.
متاسفانه قالب رولینگ هنوز به فارسی ترجمه نشده است. امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای مطرح وردپرس فارسی باشیم.
قالب وردپرس #17: Bizlight
Bizlight یک قالب تمیز، شیک و سبک برای وردپرس است. این قالب نه تنها تمام استانداردهای لازم برای وبسایتهای شرکتی و سازمانی را در خود گنجانده، که از پایه برای کاربران نه چندان حرفه ای WordPress طراحی شده است. پس به کمک آن میتوانید بدون داشتن تخصص فنی، سایت خود را در زمان کوتاهی ایجاد کنید.
البته، سادگی استفاده از بلیزلایت به معنی ضعیف بودن آن نیست. این قالب امکانات بسیار زیادی از جمله واکنشگرا بودن، پشتیبانی از Bootstrap، HTML5، CSS3، پشتیبانی از فونتهای مختلف گوگل، امکان مدیریت رنگها و لایهها، آپلود نشان تجاری و بسیاری موارد دیگر را در اختیار شما قرار میدهد. بنابراین، اگر برای وبسایت شرکت یا سازمان خود به دنبال یک قالب خوب هستید، حتماً Bizlight را مشاهده کنید. ولی حواستان باشد که…
قالب بیزلایت هنوز به فارسی ترجمه نشده است. پس یا باید شخصاً دست به کار شوید، یا منتظر ترجمه آن توسط سایتهای معتبر وردپرس فارسی باشید.
قالب وردپرس #18: I-max
I-max یک قالب ریسپانسیو و Retina Ready (به زبان ساده، یعنی بهینه شده برای صفحه نمایشهای با کیفیت بالا) است که برای ساخت وب سایت های تجاری، شخصی، وبلاگی و نمایشگاهی در وردپرس طراحی شده است. با قالب I-max شما یک پکیج کامل در اخیار خواهید داشت و از امکانات ویرایشی متنوعی نظیر رنگبندی نامحدود، پسزمینه قابل تغییر، انتخاب بین چندین Layout برای وبلاگ، لینکهای شبکههای اجتماعی، اسلایدر و … برخوردار شوید. همچنین، قالب I-max با افزونه “TemplatesNext Toolkit” هماهنگی دارد که به شما اجازه میدهد چیدمان وبسایت خود را به راحتی ویرایش دهید یا حتی بخشهای مورد علاقه خود را بسازید.
حتما بخوانید: آموزش سئو یوتیوب: 9 تکنیک برای رسیدن ویدیوها به رتبه اول!
در نهایت نیز باید به شما اطمینان بدهم که از نظر سئو میتوانید کاملاً به این قالب اعتماد کنید. با این حساب، شکی نیست که I-max یکی از بهترین قالبهای موجود برای وردپرس میباشد.
برای دانلود قالب وردپرس آی مکس کافی است به سایت همیار ورپرس مراجعه کنید.
قالب وردپرس #19: Tribute
Tribute یک قالب رایگان برای وردپرس است که برای وبلاگها طراحی شده و ظاهری بسیار زیبا دارد.
اولین ویژگی خوب این قالب، ریسپانسیو بودن آن است که یعنی به خوبی در صفحههای موبایل و تبلت به نمایش در میآید. دومین مساله هم، بهینه بودن آن برای موتورهای جستجوگر است. در نهایت نیز باید یک بار دیگر به طراحی مینیمال و بسیار زیبای این قالب اشاره کنم که به شما اجازه میدهد یک وبلاگ متفاوت را مدیریت کنید.
متاسفانه قالب تریبیوت هنوز به فارسی ترجمه نشده است. امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای مطرح وردپرس فارسی باشیم.
قالب وردپرس #20: Zoner Lite
قالب Zoner Lite در واقع نسخه رایگان قالب ZONER Real Estate WordPress است. از ویژگیهای خوب این قالب میتوان به طراحی ساده و فلت، واکنشگرا بودن، هماهنگی با صفحه نمایش با کیفیت رتینا و همچنین پشتیبانی از بوت استرپ 3 اشاره کرد. به علاوه، دست شما برای ویرایش این قالب کاملاً باز است و میتوانید از انتخابهای متنوع این قالب برای تغییر استایلبندی صفحه، هدر، اسلایدر، منو، فوتر و … استفاه کنید و در فونت آن تغییرات لازم را اعمال کنید. به علاوه، قالب Zoner Lite کاملاً برای موتورهای جستجو بهینهسازی شده است و به راحتی میتوان از آن برای کسب رتبههای خوب گوگل استفاده کرد.
متاسفانه قالب زونر لایت هنوز به فارسی ترجمه نشده است. امیدواریم به زودی شاهد ارائه نسخه ترجمه شده آن توسط سایتهای مطرح وردپرس فارسی باشیم.
حتما بخوانید: طراحی و توسعه سایت بر اساس اصول سئو
سخن نهایی
همانطور که قبل از این هم گفتم، ما این قالبهای وردپرس را با تحقیق در سایتهای خارجی انتخاب کردهایم و بنابراین تعجبی ندارد اگر تمام آنها هنوز به فارسی ترجمه نشده است. با اینحال امیدواریم این مقاله باعث شود تمام این قالبها هر چه زودتر به فارسی ترجمه شوند و در اختیار عموم وبمسترها قرار بگیرند.
همچنین توجه داشته باشید که ما برای انتخاب یک قالب وردپرس به بحثهای مختلفی از جمله سئو و بهینه سازی، واکنشگرا بودن، تجربه کاربری و سادگی کار با آن توجه داشتهایم و مطمئن شدهایم که این قالبها میتوانند برای ایرانیها کاربرد خوبی داشته باشند.
در نهایت، خوشحال میشوم اگر نظر خود در رابطه با این قالبها را از طریق بخش دیدگاهها با ما در میان بگذارید.