هاست پایتون چیست، به طور خلاصه میزبانی وبی که از زبان برنامهنویسی پایتون پشتیبانی میکند، میزبانی پایتون خوانده میشود. برای آن که بدانید هاست پایتون چیست میتوان گفت، در واقع میزبانهای وب برنامههای انحصاری را برای تسهیل امور مربوط به توسعه دهندگان سایت ارائه داده و انعطاف پذیری و آزادی کدنویسی در زبانهای مختلف را ارائه میدهند. هاست پایتون هاستی است که از زبان برنامه نویسی پایتون پشتیبانی میکند. در این مقاله به شما خواهیم گفت میزبانی پایتون چیست و با ۸ مزیت آن آشنا خواهیم شد.
پایتون چیست؟ مروری بر تاریخچه آن
زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان برنامهنویسی است که امروزه رتبه خود را در لیست پرکاربردترین زبانهای برنامه نویسی و خرید هاست پایتون بالاتر برده است. این زبان نکات کلیدی بسیاری دارد که آن را دنیای مجازی شرکتها، هاست لینوکس، و همچنین بسیاری از حوزههای دیگر صنعت متمایز میکند. تاریخچه این زبان در عین پیچیدگی، ساده و بسیار جذاب است. ما به تاریخچه مختصری از این زبان میپردازیم تا ریشههای آن و زمینههای استفاده از آن در طول سالها را بهتر درک کنیم. (جهت اطلاع از این که هاست لینوکس چیست اینجا کلیک نمایید.)
پایتون یک زبان برنامهنویسی همه منظوره است، به این معنی که در میزبانی پایتون، برخلاف HTML، CSS و جاوا اسکریپت، علاوه بر توسعه وب، میتوان از آن برای انواع برنامهنویسی و توسعه انواع نرم افزارهای دیگر نیز استفاده کرد.
پایتون را میتوان برای موارد فوق مورد استفاده قرار داد:
- توسعه وب و برنامه تلفن همراه (یا سمت سرور).
- توسعه اپلیکیشن و نرم افزار دسکتاپ
- پردازش دادههای بزرگ و انجام محاسبات ریاضی
- نوشتن اسکریپتهای سیستم (ایجاد دستورالعملهایی که به سیستم کامپیوتری بگوید کاری را انجام دهد)
پایتون در سراسر جهان تقریباً در هر صنعتی که تصور کنید استفاده میشود، در اواخر دهه 1980 ایجاد شد. سپس برای اولین در سال 1989 توسط Guido van Rossum اجرا شد.
نام پایتون برگرفته از یک سریال کمدی بریتانیایی – “سیرک پرنده مونتی پایتون” است که افسانه شاه آرتور را تقلید میکند.
این زبان برنامهنویسی از خستگی یک برنامهنویس در دهه 1980 سرچشمه میگیرد. Guido van Rossum مترجمی برای یک زبان اسکریپتنویسی جدید نوشت و سپس آن را Python نامید.
پایتون یک زبان برنامه نویسی شی گرا با کدنویسی واضح و مختصر است. پایتون شامل کلمات انگلیسی در کدنویسی خود میشود که به سادگی و خوانایی آن کمک میکند، به علاوه دارای کتابخانههای قدرتمندی است که کار را برای شما آسان میکند. فریم ورک های پایتون زیادی وجود دارد، از جمله جنگو، Pyramid، Flask، TurboGears و web2py. استفاده از آنها باعث میشود بدون فکر کردن به پروتکلها، مدیریت رشته، فرآیند و غیره، به راحتی برای برنامههای کاربردی وب کدنویسی کنید.
همانند بسیاری از زبانهای برنامه نویسی دیگر، پایتون هم مدت زیادی وجود داشته است و آزمون زمان را به خوبی پشت سر گذاشته است. در واقع، محبوبیت پایتون همچنان در حال افزایش است. این روند صعودی هیچ نشانهای برای توقف نشان نمیدهد و پایتون را به عنوان یک نیروی قابل اعتماد باقی میگذارد.
اما اجازه ندهید دامنه وسیع پایتون شما را بترساند. درست مانند زبانهای دیگر، پایتون یک زبان برنامه نویسی ساده و آسان برای یادگیری است و میتواند به طور تصاعدی شانس استخدام و درآمد شما را در عرض چند ماه نیز افزایش دهد.
هاست چیست؟
هاست یا خدمات میزبانی وب، میزبانی وب سرویسی است که سایت یا برنامه وب شما را در اینترنت قابل دسترسی میکند. همچنین یکی از ضروری ترین عناصری است که هنگام ساخت یک وب سایت باید در نظر گرفت.هاست امکان میزبانی اشتراکی یا اختصاصی یک یا چند سرویس را برای مشتریان خود فراهم میکند. معمولاً علاوه بر میزبانی وب سایتها، از یک سرویس میزبانی وب نیز میتوان برای میزبانی ایمیل، فایلها، بازیها و سایر محتواهای اینترنتی استفاده کرد. خدمات میزبانی وب، شرکتها را قادر میسازد تا یک یا چند عملکرد اصلی مبتنی بر وب را به مشتریان خود ارائه دهند.
امروزه انواع هاستهای لینوکسی (جهت اطلاع از این که لینوکس چیست اینجا کلیک نمایید.) و ویندوزی توسط شرکتهایهاستینگ مختلف ارائه میشوند.
هاست پایتون چیست؟
مهم نیست که میخواهید وب سایتهای پیچیده یا برنامههای کاربردی ساده ایجاد کنید، پایتون با مجموعه ای مناسب از ابزارها برای ایجاد آنها ارائه میشود.
اگر وب سایتی دارید که با پایتون طراحی شده است، باید از یک میزبان وب پایتون استفاده کنید تا کار را برای شما آسان کند. برنامهها و ویژگیهای میزبانی پایتون، نصب ماژولهای پایتون را برای شما آسان میکند. همچنین سرعت و بهره وری را به طور چشمگیری افزایش میدهد.هاست پایتون یک میزبانی لینوکس است که برای استفاده با برنامههای طراحی شده با پایتون با نصب پیش نیازهای مربوطه بر روی سرور بهینه شده است.
اگر وب سایتی دارید که با پایتون طراحی شده است، باید از یک میزبان وب پایتون استفاده کنید تا کار را برای شما آسان کند. برنامهها و ویژگیهای میزبانی پایتون، نصب ماژولهای پایتون را برای شما آسان میکند. همچنین سرعت و بهره وری را به طور چشمگیری افزایش میدهد.هاست پایتون یک میزبانی لینوکس است که برای استفاده با برنامههای طراحی شده با پایتون با نصب پیش نیازهای مربوطه بر روی سرور بهینه شده است.
مزایای هاست پایتون
استفاده از پایتون به عنوان یک زبان برنامه نویسی وب مزایای زیادی دارد. پایتون یک انتخاب عالی برای بسیاری از کسب و کارها است و دلایل زیادی برای انتخاب و استفاده از پایتون وجود دارد.
انعطاف پذیری، خوانایی، مقیاس پذیری، قابلیت حمل و سرعت برخی از مزایای پایتون است. همچنین پایتون یکی از تنها زبانهای برنامهنویسی است که از برنامههای ریاضی فشرده پشتیبانی میکند.
در ادامه خواهیم گفت مزایای پایتون چیست و چرا باید از پایتون برای توسعه اپلیکیشن وب استفاده کنید.
۱. پایتون چند منظوره است.
پایتون یک زبان برنامه نویسی همه منظوره سطح بالا با طیف گسترده ای از برنامههای کاربردی است. از توسعه وب سایت با استفاده از چارچوبهایی مانند جنگو و پیرامید گرفته تا توسعه بازی و توسعه رابط کاربری گرافیکی دسکتاپ و اسکریپت نویسی وب، در همه موارد فوق، پایتون یک زبان بسیار کاربردی است.
پایتون در چندین پلتفرم برای توسعه محصولات میانافزار مختلف استفاده میشود و دامنههای کاربردی زیادی را در بر میگیرد.
همچنین پایتون یک انتخاب بهینه برای عملیات امنیتی است. امنیت اطلاعات، امنیت وب سایت و امنیت سایبری همگی قابلیتهایی هستند که با پایتون قابل پیاده سازی هستند. میتوانید مثالهای بسیاری از برنامههای کاربردی وب پایتون را در Applications for Python بخوانید.
۲. بهرهوری توسعهدهنده را افزایش میدهد
بهره وری یک ویژگی بزرگ برای پروژههای وب است. ایدئولوژی پایتون پیروی از قراردادها و اجتناب از کارهای تکراری است که زمان زیادی را میگیرد. به همین دلیل، پایتون یک زبان بسیار انعطاف پذیر است. برنامه شما، با تایپ پویا، کدنویسی و اشکال زدایی، توسط هر توسعه دهنده نرم افزاری آسان تر است.
استفاده مجدد از قالبها و ماژولها از نظر زمان بسیار کارآمد است و سینتکس آسان برای استفاده، کل فرآیند توسعه را بهینه میکند. فریمورکهای تست واحد و اشکالزدایی را فراموش نکنید، همچنین ویژگیهای یکپارچهسازی فرآیند نیز به مزایای پایتون اضافه شده است، که آن را به انتخابی ایدهآل در هنگام کار در مهلتهای زمانی دقیق تبدیل میکند.
۳. پشتیبانی گسترده از کتابخانه
بزرگترین مزیت پایتون تعداد کتابخانههای شخص ثالثی است که از آن پشتیبانی میکند. کتابخانه پایتون قطعه ای کد از پیش نوشته شده است که میتوانید آن را در پروژه خود یا مجموعه ای از ماژولها قرار دهید. کتابخانه استاندارد Python که به زبان C نوشته شده است، مجهز به نحو، توکنها و ماژولهای اصلی است.
همچنین توسعه دهندگان پایتون دارای مخزن گسترده ای از کامپوننتها و نرم افزار پایتون در قالب فهرست بسته پایتون (PyPI) هستند. این کتابخانههای خارجی را میتوان برای نوشتن اسناد، آزمایش خودکار، اسکریپت نویسی مرورگرهای وب، مدیریت پایگاههای داده، گرافیک و CGI، سرورهای ایمیل، و threading استفاده کرد.
علاوه بر این، تعداد زیادی کتابخانه نیز برای توابع علمیو ریاضی موجود است، مانند NumPy، TensorFlow، Pandas، SciPy و PyTorch.
۴. کد پایتون قابل حمل است
کدهای پایتون به گونه ای طراحی شده است که بسیار قابل حمل باشد بدین معنا که توسط تمامیسیستم عاملها، ویندوز، لینوکس، یونیکس و macOS پشتیبانی میشود. کد پایتون میتواند در سیستم عاملها و محیطهای مختلف بدون نیاز به هیچ گونه تغییری اجرا شود. همچنین شامل جعبه ابزار Tcl GUI برای پیاده سازی رابط کاربری گرافیکی قابل حمل است.
همچنین پایتون پشتیبانی باورنکردنی پیشرفته ای برای ادغام با سایر زبانهای برنامه نویسی دارد. صفحه GitHub برای CPython، پیادهسازی مرجع پایتون در C، بیش از 38.7 هزار ستاره و بیش از 1500 مشارکتکننده دارد. به طور مشابه، میتوان از آن در کنار جاوا، C، C++، جاوا اسکریپت یا روبی استفاده کرد.
در واقع پایتون به عنوان پایه برای بسیاری از برنامههای کاربردی وب استفاده میشود. در واقع برنامه نویسان کد برنامه نویسی حیاتی را به زبان C/C++ یا جاوا مینویسند و از ماژولهای پایتون برای اتصال اجزای مختلف به یکدیگر استفاده میکنند.
۵. پایتون با قابلیت یادگیری و استفاده آسان
خوانایی کد و طراحیهای ساده کاربر پسند جنبههای مهم یک زبان برنامه نویسی است. پایتون برای درک و استفاده آسان از طراحی منظم، تمیز و ساختار یافته استفاده میکند.
انعطاف پذیری، خوانایی و مفسر قدرتمند آن را به یکی از ساده ترین زبانهای شی گرا برای استفاده تبدیل کرده است. مدیریت خودکار حافظه یکی دیگر از مزایای ارائه شده توسط پایتون است. همچنین از پارادایمهای برنامه نویسی متعدد مانند تابعی، شی گرا، امری و اعلامیپشتیبانی میکند که امکان پیاده سازی آسان را فراهم میکند.
۶. انجمنهای پشتیبانی پر رونق
انجمنهای پایتون بسیار فراگیر و مبتکر است. کاربران پایتون شامل انواع کاربران اعم از مبتدیان و توسعه دهندگان با تجربه بودند. توسعه دهندگان نرم افزار برای ارائه راه حلها و برگزاری بحثهای فکری هماهنگ کار میکنند.
با استفاده از پایتون در فناوریهای جدید مانند یادگیری ماشین یا هوش مصنوعی و امنیت سایبری، محبوبیت آن همچنان افزایش مییابد. تنها در 5 سال گذشته، تعداد برنامه نویسانی که از پایتون استفاده میکنند تقریبا دو برابر شده است.
در حال حاضر بیش از 1 میلیون وب سایت از پایتون برای برنامه نویسی سمت سرور استفاده میکنند. پایتون با پیاده سازی در بسیاری از زمینهها، جامعه بزرگی متشکل از دانش آموزان، دانشگاهیان، برنامه نویسان و دانشمندان ایجاد کرده است.
۷. بخشی از پشته LAMP
LAMP مخفف بسیار معروفی برای مجموعه ای از فناوریهای وب است که به ساخت وب سایتها و برنامههای کاربردی وب میپردازند. LAMP، ابداع شده توسط Michael Kunze، مخفف Linux به عنوان سیستم عامل، آپاچی به عنوان وب سرور HTTP، MySQL، به عنوان سیستم مدیریت پایگاه داده رابطه ای و پایتون به عنوان زبان برنامه نویسی میباشد. (جهت اطلاع از این که آپاچی چیست اینجا کلیک نمایید. همچنین جهت اطلاع از این که وب سرور چیست اینجا کلیک نمایید.)
اگرچه P در ابتدا به معنای PHP زبان وب بود، پایتون مدتهاست که جایگزین آن به عنوان بهترین انتخاب برای زبان برنامهنویسی سمت سرور شده است. پشته LAMP یک راه حل وب پر استفاده است. اکثر شرکتها و سازمانها LAMP را برای توسعه وب سایت خود به دلایل مختلف ترجیح میدهند:
- تمام فناوریهای موجود در پشته رایگان و منبع باز هستند.
- آنها فن آوریهای انعطاف پذیر و قابل تنظیم هستند که میتوانند با هر نیاز توسعه ای مطابقت داشته باشند.
- انواع مختلفی مانند WAMP، LEMP، LAPP، LEAP و MAMP در دسترس هستند.
- پشته ایمن و مطمئن که مورد اعتماد یک جامعه بزرگ است.
- شمار زیادی چارچوبها و ابزارها در آن موجود است.
۸. پایتون آرایه وسیعی از ابزارها و چارچوبهای توسعه برای هر نوع استفاده دارد
فریمورکهای وب تمام پشته معروف مانند جنگو، TurboGears و Web2Py شامل یک سرور برنامه HTTP، یک سیستم مدیریت پایگاه داده، یک موتور قالب، و یک توزیع کننده درخواست برای توسعه سمت سرور و یک جعبه ابزار AJAX به همراه عناصر UI برای سمت مشتری هستند.
از سوی دیگر، فریمورکهای میکرو مانند Flask و Pyramid روی یک جنبه خاص تمرکز دارند.
علاوه بر این، سیستمهای مدیریت محتوا، چارچوبهای مشتری وب و اجزای وب نیز برای توسعه برنامه پایتون در دسترس هستند.
برای مدیریت هاست پایتون از چه کنترلپنلی استفاده میکنیم؟
همانطور که پیشتر گفته شد زبان برنامه نویسی پایتون هیچ محدودیتی نداشته و روی انواع سیستم عاملها قابل پیاده سازی میباشد. همچنین میتوان از پایتون در کنترل پنلهای محبوب سی پنل (جهت اطلاع از این که cpanel چیست اینجا کلیک نمایید.) و دایرکت ادمین نیز استفاده نمود. (جهت اطلاع از این که directadmin چیست اینجا کلیک نمایید.)
چه هاست پایتونی بخرم؟
برنامه پایتون یک اصطلاح رایج برای اکثر برنامه نویسان میباشد. برای بهینه سازی حداکثر مزایا با استفاده از این برنامه، باید آن را به درستی شناسایی، نظارت، تسریع و محافظت کنید. با کمک بهترینهاست برای پایتون، میتوان به سرعت و کارآمد این برنامهها را به شیوه ای بسیار ساده تر مدیریت و با آنها کار کرد. در اینجا نگاهی اجمالی در مورد این زبان برنامه نویسی، استفاده از آن و پلتفرمهای میزبانی وب پایتون برای مدیریت برنامههای آن آورده شده است.
هاست پایتون سیتی سایت، علاوه بر مزایایی که دارد، مشکلات متعددی مانند منابع و دسترسی محدود را برطرف نموده است. اما اگر برنامه یا سایت شما با تکنولوژی پایتون نوشته شده است، بهتر است ازهاست پایتون استفاده کنید.
هاست پایتون مناسب چه وبسایتهایی است؟
نقش پایتون در توسعه وب میتواند شامل ارسال دادهها به و از سرورها، پردازش دادهها و برقراری ارتباط با پایگاههای داده، مسیریابی URL و تضمین امنیت باشد. پایتون چندین چارچوب برای توسعه وب ارائه میدهد. با استفاده از پایتون میتوان انواع وب سایتها را اعم از وبلاگها، سایتهای شخصی و شرکتی و یا انواع فروشگاههای آنلاین بزرگ و کوچک پیاده سازی نمود.
کلام آخر
زبان برنامهنویسی پایتون مزایای زیادی برای کسبوکارهای نوپا دارد. در کنار سادگی، خوانایی کد و انعطافپذیری، مقیاسپذیری، قابلیت همکاری و سازگاری با نسلهای جدید و قدیم برنامهنویسی را نیز فراهم میکند.
مزایای پایتون بسیار زیاد است. پس از بررسی دقیق نیازمندیهای پروژهتان است که اگر واقعاً مناسب است، از آن استفاده کنید. اکثر پروژهها با استفاده از پایتون پیشرفت میکنند.
طراحی کاربرپسند، تطبیقپذیری، منحنی یادگیری و بسیاری از ویژگیهای دیگر پایتون، توسعهدهندگان را وادار میکند تا وظایف را بدون دردسر و نیاز به کارهای پیچیده، اجرا کنند. از این رو، با تکمیل آن با یک سرویس میزبانی وبرمز، با عملکرد عالی، قدرت آن را افزایش دهید تا بیشترین استفاده را از برنامههای پایتون خود ببرید.
بنابراین، اگر یک پروژه وب در ذهن دارید، وبرمز میتواند به شما در کاوش و تحقق آن کمک کند. هر زمان که خواستید با ما تماس بگیرید تا مشاوران ما در زمینه توسعه پایتون به شما کمک کنند.
[faq]
سوالات متداول
این زبان دارای یک کتابخانه استاندارد بزرگ است که حوزههایی مانند پردازش رشتهها (عبارات منظم، یونیکد، محاسبه تفاوت بین فایلها)، پروتکلهای اینترنت (HTTP، FTP، SMTP، XML-RPC، POP، IMAP، برنامه نویسی CGI)، مهندسی نرم افزار را پوشش میدهد. (تست واحد، ورود به سیستم، پروفایل، تجزیه کد پایتون)، و رابطهای سیستم عامل (تماسهای سیستم، سیستمهای فایل، سوکتهای TCP/IP). به فهرست محتویات کتابخانه استاندارد پایتون نگاه کنید تا ایده ای از آنچه در دسترس است به دست آورید. طیف گسترده ای از برنامههای افزودنی شخص ثالث نیز موجود است.
منبع :
interviewbit.com
skillcrush.com
youtube.com
python.plainenglish.io
techradar.com
milesweb.com
monocubed.com
n6host.com
geekflare.com